Nový kolega ma láka viac než manžel
Som vydata, som verna 11 rokov… mame krizu s manzelom, uz to bude 2 rok. viazne nam komunikacia, mam pocit ze odkedy som mu dala syna, mu na mne nezalezi.
do firmy kde robim, raz za cas chodi externista, volajme ho
Michal. mam ho plnu hlavu :/ je trpezlivy,smejeme sa, uci ma nove veci dolezite pre
moju karieru, a hlavne, nenormalne ma pritahuje. ked som pri nom, citim sa mladsia, krajsia, je odomna mladsi o 9 rokov, ja mam 37. ovladam sa, mame profi vztah ale neviem co sa to so mnou deje.
dnes som mala skvely pracovny den, plny emocii, chcu
ma povysit, velmi by som to potrebovala prebrat s manzelom, zial nemal velmi cas, zaujem… neviem. nemame spolocne plany. tuzim po inom byvani - byvame prilis blizko svokry- vo dvore), tuzim po druhom dietati ( manzel vobec nie) dufala som ze si dame aspon pohar vina, ze pozdielame nieco… ved sme manzelia.
Bola som vecer vo fitku, muz si lahol so syncekom, dufala som ze si najde par minut este ked ho uspi. opat som tak osamela. opat myslim na Michala…
pisem velmi uprimne, som triezva. som smutna. nieco je zle. a ja nemam odvahu priznat nahlas ze co.
vdaka za docitanie :(
otazka znie: Tak coho sa bojim a co
mi neda spat???
@kittykat22 waw 27 lajkov!! ja si tie kvety fakt kupim!!!
@barborachors
nie je smrad. ale zas ani ze TOP neviem co. proste zapsovala chemia medzi nami. bodka tam to konci. predvcerom povedal par nazorov, ktore mi ho absolutne znechutili. koniec pribehu.
Ja osobne tiez neznasam rozhovory. Akoze kecat o vztahu? Vztah sa zije a nie obkecava. Vam by pomohli spolocne chvile. Ist sami dvaja na veceru,do kina alebo wellnes. Alebo podnikat vylety ako rodina. Chodit spolocne na prechadzky ako rodina. Nemusi to byt kazdy den,ale aspon parkrat do tyzdna. Co si vsimam na vztahoch v okoli,tak funguju prave tie,kde manzelia s detmi travia cas. Ze proste spolu ako rodina chodia. Zeny nefnukaju,ale konaju. Ci chces alebo nechces,ides a hotovo. Mozno nechapes muzov jazyk lasky. Aj to je jazyk lasky,ze ty mozes ist do fitka a on ostane so synom. Ak je v tyzdni unaveny,sprav cez vikend prijemnu atmosferu. On citi,ze si ho vazis? Prve roky s babatkom su tazke a treba to ustat a nie sa spravat ako sialena pubertacka a stavat si vzdusne zamky s kolegom. Chemiu budes mat v zivote este vela krat. Nevera je otazkou chcenia. Kazdeho jedneho cloveka pritahuje aj niekto iny ako partner,ale ked nechcem,nepodvediem. Snivat mozes,ale nesmie ti to ovplyvnit vztah.

@bejp to akoze ja som ta spisovatelka??
s manzelom som skusala viac x, rozhovor, a velmi na rovinu/ ze nech si ma viac vsima, zial…ono je to smutne ked manzelia nemaju podobne nastavenu sexualnu energiu, a jeden trpi… a dalej… viete ake to je ked vas vlastny manzel odmietne?? boli to. ale rodinu si vazim, aj syna vychovame. len je to tazke niekedy.
ano sibalo mi z kolegu, mala som ovulaciu prave 😂😂😂 veru hormony.
ale zlaty je Michal, mily, nevidim nic na tom pokial je to take nevinne… zas viem sa ovladat, nie som zvieratko.
a som si ista ze keby nie som vydata, aj von by sme si vysli , a co . lichoti mi to.