icon

Nový vzťah

kvietocka33
25. apr 2022

Dievčatá som rozvedená a mám 12 ročného syna. Bývame v rodinnom dome u rodičov. Štvrtý mesiac mám vzťah. On byva tiež u rodičov. Stretávame sa tak 1-2x do týždňa ako kedy sa podarí. No tie naše stretnutia sú také, že sa vozime v aute a rozprávame sa. No mňa už také stretnutia prestávajú baviť. Už pár krát mi povedal, že už by ma pozval k nim domov aby ma predstavil rodičom. No zatiaľ k ničomu neprišlo .Je mi s ním fajn aj si rozumieme, len ma mrzí, že tie stretnutia sú také nijaké ... Po baroch sa nám už veľmi nechce chodiť, ale niekedy by som si rada šla sadnúť niekam na čaj, len on má takú prácu, že každý deň konci okolo 21vej ... 😟 Jeho ani nenapadne, aby si šli niekam sedieť ... Toto by mi až tak nevadilo, na Valentína som mu dala darček a čakala som niečo, nejakú drobnosť aspoň aj od neho ... Nedostala som nič, vraj som ho veľmi prekvapila a že sa mi bude musieť revanšovať ... Nestalo sa tak, ok boli sme spolu ešte krátko tak ok ... Ale mala som teraz narodeniny a v piatok mi písal že čo v sobotu, ze by ma niekam pozval, ale nakoniec sme sa ani nestretli lebo niečo ... Stretli sme sa v nedeľu, tak som sa nahodila, že niekam pôjdeme a opäť sme sa len vozili ... žiaden darček, žiadne pozvanie ... Bolo mi ľúto ... Rozprávali sme sa aj o garzónke, že by bolo fajn mať niečo ...súhlasil aj on .. Ale čo si myslíte o takom vzťahu? Plánuje so mnou výlety, páči sa mu aj otázka garzonky . Ma to nejaký zmysel, alebo sa na všetko vykašľať a nehladat ani garzonku ....

Strana
z2
dadis
25. apr 2022

Hmm..mne by sa to tiez nepacilo..

michaela_koc
25. apr 2022

a mozem sa spytat, kde riesite intimne veci? je to divne, 4 mesiace sa len vozit v aute... mne by sa to po tyzdny zunovalo... a neberte to zle.

kvietocka33
autor
25. apr 2022

@michaela_koc ešte nikde, pomer sme ešte nemali

sense
25. apr 2022

Tak ja by som to vzťahom nenazval. Hlavne nie po tých pár stretnutiach rozprávania v aute.

michaela_koc
25. apr 2022

@kvietocka33 4 mesiace a nič?? Ako nechcem byt zla, ale utekala by som z toho "vztahu"...

dadis
25. apr 2022

Toto asi bude nejaky podivin 😅😁😂

danica2711
25. apr 2022

po 4 mesiacoch vágneho chodenia s nemastným-neslaným chlapom mu kupuješ darček na Valentína, išla by si sa predstaviť jeho rodičom, uvažuješ o spoločnom bývaní? Dievča, spamätaj sa! Chceš mať proste len nejakého chlapa alebo pekný fungujúci vzťah? Lebo s týmto to asi veľmi nevyjde. Predpokladám, že nemá menej ako 30, býva u rodičov, k ničomu sa nemá... fakt tu vidíš niečo pozitívne do budúcnosti?

thoughtfulweirdo
25. apr 2022

Si si istá, že máte vzťah? Nemyslím len na sex, ale keď ste 4 mesiace nerobili nič iné, len sa vozili v aute... Nemali by ste najskôr spolu niečo skúsiť zažiť, trebárs aj obyčajnú minerálku v bare alebo spoločný nákup v Tescu? Aj pri takýchto obyčajných situáciách vieš odhaliť kus povahy človeka. Určite viac, než pri sedení v aute.

anita6666
25. apr 2022

Vy nemáte vzťah, to za prvé a za druhé,vypĺňa si občas s tebou nudu aj keď sa mu veľmi čudujem,že sa mu chce bez sexu s tebou mrhať čas....ako pubisi ozaj... smiešne

elizabet173
25. apr 2022

@kvietocka33 vykasli sa na neho, to bude nejaky vypocitavy blb. Fakt sa potrebujes vyvazat v aute ako s 18 rocnym soplosom, co prave dostal vodicak? A na co by si sa pratala k jeho rodicom, ved je len spolucestujuci.

karinss
25. apr 2022

@kvietocka33 mne osobne by sa nepáčilo keby sa môj budúci priateľ stále len vyhovaral ešte len na začiatku vzťahu. Asi by som to ukončila skôr ako potom sa zase len trápiť. Podľa mňa táto cesta nikam nevedie

zuzana9393
25. apr 2022

Nebude on nejaky drzgros? Predpokladam, ze ked byva u rodicov, neplati najom, ani hypo tak by mu ozaj nemalo robit problem pozvat ta aspon na pizzu

stanulienkat
25. apr 2022

Preboha..kolko mate rokov?? Ked viac ako 17, tak je to smutne. Dvaja cudaci. Aspoň už vieš, prečo stále býva u rodičov.

54tinka54
25. apr 2022

@kvietocka33 divný vzťah.. a to že ti nič nedal na narodeniny.. Hm.. neviem čo si o tom myslieť.. buď je taký skúpy (čo možno aj je, pretože keď ťa ani nikde nepozve, iba sa vozíte v aute), alebo mu na tebe až tak nezáleží.

monicka976
25. apr 2022

@kvietocka33 vyzera ze sama si uvedomujes ze toto nie je to co hladas, uprimne je tam naozaj viac zvlastnych aspektov a nevyvola to dobry pocit ci viziu buducnosti...zaciatky maju byt krasne plne zazitkov a spoznavania ale prepac, za mna by som sa uz teraz vratila z kratsej cesty. Urcite najdes partnera s ktorym mozes fungovat v plnohodnotnom vztahu a kedze mas dieta, velmi dobre si vyberaj lebo bude sucastou zivota vas oboch. Plany a reci su pekne ale skutky maju skutocnu vypovednu hodnotu...v kazdom pripade vela stastia nech sa rozhodnes akokolvek 🙂

misinka26
25. apr 2022

@kvietocka33 Máš 12 ročného syna a chceš ísť s niekým s kým sa len vozíš občas v aute do garzónky? To vážne? a dieťa bude kde? Traja ľudia v garzonke? Podľa mňa je to typický žgrloš, ktorému vyhovuje, že býva s rodičmi. Nekúpil ti ani kvet? Ja nie som síce materiálne založená ale tu by mi už dávno blikala kontrolka. Diecča hľadaj ďalej, toto zaváňa prúserom...

banderaska29
25. apr 2022

najhoršie, čo môžeme my ženy robiť, je zidealizovať si chlapa a spraviť z neho takého princa na bielom koni, akým nikdy nebol ani nebude. ty si si toto vaše "niečo" nazvala vzťahom, ale nie je to vzťah a ani by som ho nechcela na tvojom mieste s takým blbečkom.

januska12323
25. apr 2022

Ty nemáš vzťah ale kamaráta na vyplnenie času.

kassandra25
25. apr 2022

@kvietocka33 ja keby som sa iba raz tak s niekym stretla, ze ma caka vozenie v aute, to by ma videl presne poslednykrat. Netusim, co konkretne ti ucarovalo, ci jeho lakomost, to, ze nasiel cistu kravu, hlupacku, ktorej ked nakeca, ze vesmir je modry, to uveri, alebo mas rada tie jazdy v aute s kamaratom. Lutujem tvojho syna, ze jeho matka sa zapodieva takymi chujovinami a takymi ludmi.

zuzpap
25. apr 2022

ja by som sa už bála sadnúť s ním do toho auta...nieje to normálne...nič z toho čo píšeš a už vôbec by som to nenazývala vzťahom...

zuzlaka
25. apr 2022

Toto vzťah podľa mňa nie je, voziť sa v aute a tam to končí to je ozaj také zvláštne, to si neviem predstaviť žeby som tak fungovala. Veď ste dospelí, tak človek by čakal, že sa to nejakým smerom posunie.

dilino
25. apr 2022

Koľko mate rokov obaja ak to nieje tajne

anitta98
25. apr 2022

toto vyzerá tak akoby ste sa tajne stretávali, to nie je normálny vzťah, s týmto by som sa nevedela zmieriť, uspokojiť, príde mi to také pubertálne :/

zooeynka
25. apr 2022

Lakomy a na 90% impotent. Zdravy muz by sa ta davno pokusil pretiahnut. Aj v tom aute.

amiaja
25. apr 2022

@kvietocka33 kolko mate rokov?
4 mesiace sa len vozit v aute a este nic nebolo?
A garsonka? Neblazni. Co tam bude s vami tvoj 12 rocny syn robit? Bez vlastnej izby, bez spalne.. cele zle

kvietocka33
autor
25. apr 2022

@amiaja ja s ním neplánujem bývať. Po tak krátkom čase sa ani nedá. O garzónke sme rozprávali ako o riešení stretávania sa cez víkend, keďže obaja bývame s rodičmi ... Nikde som nepísala, že s ním plánujem hneď bývať ...

michaela_koc
25. apr 2022

@kvietocka33 ono to je sice pekne, ale kks je to chalp. ked chce byt s tebou zariadi sa. prepac, kolko ma rokov? fakt to nechapem a neber ma v zlom... inak vcera som tu davala pribeh, co spravil moj stale potencionaly priatel pre mna cez vikend. doteraz to rozdychavam a dnes pokracoval...

michaela_koc
25. apr 2022

@zooeynka presne tak :D prve rande mozno vonku, druhe - max tretie rande film u neho / u mna a ide sa na vec :D 4 mesiace a nic... och...

elizabet173
25. apr 2022

@kvietocka33 to by ste si akože cvakali garsónku, aby ste si mali kde vrznúť? Dobre to chápem? Nie je lacnejší hotel, penzión? A si si istá, že by si to neplatila celé ty, keď ťa nikdy ani na kávu, na večeru nepozval?

amiaja
26. apr 2022

@kvietocka33 aha tak prepac, to mi ani nenapadlo ze chcete garzonku len na obcasne pouzitie. Myslela som ze chcete ist spolu byvat kedze kazdy ste u rodicov.
Ale aj tak je to hlupost platit si podnajom a nebyvat tam.
V kazdom pripade je to cele divne ze ta nevezme ani do kina, ani na veceru ci len obycajnu kavu. Asi by som sa na takyto vztah vykaslala.

Strana
z2