icon

Nový vzťah

kvietocka33
25. apr 2022

Dievčatá som rozvedená a mám 12 ročného syna. Bývame v rodinnom dome u rodičov. Štvrtý mesiac mám vzťah. On byva tiež u rodičov. Stretávame sa tak 1-2x do týždňa ako kedy sa podarí. No tie naše stretnutia sú také, že sa vozime v aute a rozprávame sa. No mňa už také stretnutia prestávajú baviť. Už pár krát mi povedal, že už by ma pozval k nim domov aby ma predstavil rodičom. No zatiaľ k ničomu neprišlo .Je mi s ním fajn aj si rozumieme, len ma mrzí, že tie stretnutia sú také nijaké ... Po baroch sa nám už veľmi nechce chodiť, ale niekedy by som si rada šla sadnúť niekam na čaj, len on má takú prácu, že každý deň konci okolo 21vej ... 😟 Jeho ani nenapadne, aby si šli niekam sedieť ... Toto by mi až tak nevadilo, na Valentína som mu dala darček a čakala som niečo, nejakú drobnosť aspoň aj od neho ... Nedostala som nič, vraj som ho veľmi prekvapila a že sa mi bude musieť revanšovať ... Nestalo sa tak, ok boli sme spolu ešte krátko tak ok ... Ale mala som teraz narodeniny a v piatok mi písal že čo v sobotu, ze by ma niekam pozval, ale nakoniec sme sa ani nestretli lebo niečo ... Stretli sme sa v nedeľu, tak som sa nahodila, že niekam pôjdeme a opäť sme sa len vozili ... žiaden darček, žiadne pozvanie ... Bolo mi ľúto ... Rozprávali sme sa aj o garzónke, že by bolo fajn mať niečo ...súhlasil aj on .. Ale čo si myslíte o takom vzťahu? Plánuje so mnou výlety, páči sa mu aj otázka garzonky . Ma to nejaký zmysel, alebo sa na všetko vykašľať a nehladat ani garzonku ....

Strana
z2
tomaskovamamka
26. apr 2022

@kvietocka33 a koľko ma ten chlap rokov?

h2
26. apr 2022

Vy spolu nechodíte, vy sa len spolu vozíte v aute. Nikdy ti nič nekúpil, nikdy ťa nikam nepozval, reálne do teba neinvestoval nič viac, ako benzín do auta. Za 4 mesiace ste sa neposunuli nikam. Už len to by mi stačilo, aby som už s takým týpkom nestrácala čas. To, že býva u rodičov, je posledný klinec do rakvy.

michaela_koc
26. apr 2022

@h2 amen!

dadis
26. apr 2022

Myslim si, ze ste obaja divni 🙈, ze garsonku na vikendove stretavanie. Asi o 1% lepsie ako vozenie sa v aute 😂😂😂

zdenkatv3
26. apr 2022

Nepovazovala by som to za vztah, proste spolu travite cas, len ked vam to vyhovuje. Ako mne by take nieco teda vobec nevyhovovalo a povedala by som, ze najlepsie by bolo, ak by ste sli od seba

marika39
26. apr 2022

no ja neviem, berme ľudí takých akí sú , nie akých ich chceme mať. Ty od neho očakávaš, že bude ideálny, ale nie je. Myslím, že strácaš čas , to ako sa zatiaľ prejavil - a štyri mesiace nie sú zas tak málo, podľa mňa hovorí za všetko. Podľa mňa toto má od vzťahu ďaleko.

Strana
z2