icon

Nový vzťah - hrozba z kontaktov s bývalými partnermi

6. máj 2025

Dobrý deň. Ja len tak v skratke. Už pár dní mám z priateľa dovný pocit. Sme spolu rok aj pol. No často spomína svoje bývalé. Sem tam mi povie ako by si ma predstavoval podľa obrazu svojho. Image, štyl obliekania atd…
Je v kontakte s bývalou , on sám od seba napísal a zistila som že nie je v nasom vztahu uplne spokojny, pisal jej ako ju miloval a ako ju stale miluje. Navrhol jej či by sa nestretli. Ona ma uz deti. No ak mu ona na to ze to by mal písať svojej partnerke a nie jej tak on na to : Čo oči nevidia, uši nepočujú to srdce nebolí… Kto vie čo by to bolo keby sa stretli , čo sa asi aj stretnú.
A prišla som na to ze to co ny chcel na mne zmenit tak presne pasuje na tu bývalú. (Zmena účesu, tetovanie, )
Ja ho milujem ale on mna ma len rád , a je spokojny vo vztahu so mnou ako jej písal že celkom aj je.
Neviem čo si o tom myslieť a ako postupovať dalej vzhľadom na to že pred pár mesiacmi sme začali spolu bývať a nedávno ma zoznámil aj so svojimi rodičmi.
Rozprávame sa a roešime spolu aj financie ale čo sa tyka života po sexuálnej stranke mam pocit že ma hlavu inde a že ho nepritahujem ked vypisuje byvalej ako ju stale miluje .

nika11103
6. máj 2025

Kde sú prosím prázdniny zase ?!

nin12345
6. máj 2025

Tak ja by som len raz našla správy ako píše ex že ju miluje a už by sme spolu nebývali.

really8
6. máj 2025

Nevies co si mas mysliet ked tvoj partner pise inej ze ju miluje? Nevies? Vazne?

ika02
6. máj 2025

Ahoj, neviem koľko rokov máte obaja, ale mám pocit, že Ťa má len ako náplasť na boľačku po rozchode. Snaží sa Ťa prerobiť na jej obraz, ale aj keby si bola ako jej dvojča, stále mu bude málo. Keby som našla také správy, žiadna spoločná budúcnosť by nebola. Že sa poznáš s jeho rodičmi a spolu bývate, neznamená, že by Ťa nepodviedol.
Asi by sme mali veeeeľmi vážny rozhovor.

autor
6. máj 2025
@ika02

Ahoj, neviem koľko rokov máte obaja, ale mám pocit, že Ťa má len ako náplasť na boľačku po rozchode. Snaží sa Ťa prerobiť na jej obraz, ale aj keby si bola ako jej dvojča, stále mu bude málo. Keby som našla také správy, žiadna spoločná budúcnosť by nebola. Že sa poznáš s jeho rodičmi a spolu bývate, neznamená, že by Ťa nepodviedol.
Asi by sme mali veeeeľmi vážny rozhovor.

@ika02 ja mam 27 on 37

jaskolka
6. máj 2025

Dievča, zbal si svoje veci,a choď od toho preč. Sama už jasne vieš,že nie je spokojný so vzťahom,ta neľúbi, miluje stále tu bývalú,nechce teba ako samostatnú osobu,si len podľa všetkého náplasť na ranu po rozchode s jeho priateľkou.
Toto nikam nevedie, a budeš sa len trápiť. Radšej si počkaj a stretneš muža, ktorý ťa bude chcieť pre teba samu,nie prerábať do podoby niekoho iného.

livsi
6. máj 2025

Kedy si zistila, že vypisuje svojej bývalej ? A to snim vieš žiť, keď vypisuje svojej bývalej, že ju miluje? To je na úplne najmenej podstatná vec, že chce aby si inak vypadala

biba_18
6. máj 2025
@livsi

Kedy si zistila, že vypisuje svojej bývalej ? A to snim vieš žiť, keď vypisuje svojej bývalej, že ju miluje? To je na úplne najmenej podstatná vec, že chce aby si inak vypadala

@livsi s tým je ona zjavne v pohode, nezdá sa že by ju to nejak extra ranilo ...

puertorico
6. máj 2025

a tá bývalá má aj muža , alebo je slobodná mamička ?

autor
6. máj 2025
@livsi

@livsi dnes som to zistila

autor
6. máj 2025
@puertorico

a tá bývalá má aj muža , alebo je slobodná mamička ?

@puertorico asi slobodná. K tomu som sa nedopátrala či ma muža

puertorico
6. máj 2025

joooj tak to bude len také jednorazové . určite sa nebude chcieť starať o dve cudzie deti . lenže aj tak by som si odfotila konverzácie do mobilu a sledovala situáciu a potom by som mu pobalila igelitku a môže ísť . samozrejme neostávaj s ním, aj keď ho ľúbiš. máš na lepšieho , si mladá a máš celý život pred sebou . nestrácaj čas s niekým kto o to nestojí a podvádzal by ťa zrejme celý život.

januska12323
6. máj 2025

On ju miluje a ty nevieš čo máš robiť?

nin12345
6. máj 2025

Nevie sa cez ňu preniesť a to zjavne už veľmi dlho. Lebo odkedy sa rozišli tak sa ona cez to musela preniesť, nájsť si nového chlapa, mať s ním deti (aspoň dve) a ešte sa s ním aj rozísť ak je slobodná mamička. Takže to bude pár rokov čo tvoj priateľ nevie prestať myslieť na ex a rozhodol sa že si ako nálepku zoženie aspoň teba keďže ona sa k nemu vrátiť nechce.

alickapusinka
6. máj 2025
@nika11103

Kde sú prosím prázdniny zase ?!

@nika11103 v Bratislave v Novom meste take mimoriadne.

sense
6. máj 2025

Nestrácaj mladé roky s človekom ktorý ťa má len rád a miluje svoju bývalú

ika02
6. máj 2025

Joooj, máte obaja vek, on sa nemôže správať ako malé decko, ktoré stratilo hračku a chce presne tú istú, žiadnu inú.
Už by ma dnes doma nenašiel, len na stole odfotenú jeho komunikáciu s bývalkou.

suzitok
6. máj 2025

ja som v takom vztahu bola ...najskor som nevedela, ze ja za tym byvala...proste mi hovoril ze si mam obliect to, alebo tamto, mam si dat take saty, taky uces..lebo sa mu to paci na mne,aj som mu vyhovela a imponovalo mi, ze ma obdivuje.. navrhol spolocnu dovolenku, ze on uz tam bol a chce ma tam vziat...otvoril fotky v PC a skoro som skolabovala, vyzerala som velmi podobne ako jeho byvala....potom zacal, ze to je jeho osudova laska, najuzasnejsia zena na svete, co ona ako robila, aka bola...ked som sa spytala, co chce teda so mnou, odpovedal, ze nechce byt sam...hned som to ukoncila...to radim aj tebe...

abbey1
6. máj 2025

Pokiaľ ho ty miluješ, všetko je v poriadku. Snáď sa nebudeš kvôli tomuto rozchádzať. A myslím, že v prípade potreby i jednu, dve milenky znesieš
Keď ho miluješ, nie je čo riešiť.

lucia13022023
6. máj 2025

Prečo ho miluješ?

nin12345
6. máj 2025
@suzitok

ja som v takom vztahu bola ...najskor som nevedela, ze ja za tym byvala...proste mi hovoril ze si mam obliect to, alebo tamto, mam si dat take saty, taky uces..lebo sa mu to paci na mne,aj som mu vyhovela a imponovalo mi, ze ma obdivuje.. navrhol spolocnu dovolenku, ze on uz tam bol a chce ma tam vziat...otvoril fotky v PC a skoro som skolabovala, vyzerala som velmi podobne ako jeho byvala....potom zacal, ze to je jeho osudova laska, najuzasnejsia zena na svete, co ona ako robila, aka bola...ked som sa spytala, co chce teda so mnou, odpovedal, ze nechce byt sam...hned som to ukoncila...to radim aj tebe...

@suzitok preboha to je hrozne. Moje sebavedomie by asi šlo do kelu po tomto. A ešte ako sa ti priznal bez empatie no hlupák

suzitok
6. máj 2025
@nin12345

@suzitok preboha to je hrozne. Moje sebavedomie by asi šlo do kelu po tomto. A ešte ako sa ti priznal bez empatie no hlupák

@nin12345 veď som sa aj cítila ako totálna chudera, zneužitá a ponížená, našťastie sme nič nestihli budovať, ale aj tak to zabolelo

lucia13022023
6. máj 2025
@suzitok

@suzitok to je normálne strašidelné

suzitok
6. máj 2025
@lucia13022023

@suzitok to je normálne strašidelné

@lucia13022023 no bol to asi dajaký psychopat 😀

nyusika
6. máj 2025

urcite by som mu kupila drahy darcek, pripravila skvelu veceru a trikrat po sebe spravila kvalitny oral...takyto chlap si zasluzi hyckanie a opateru

really8
6. máj 2025
@nyusika

urcite by som mu kupila drahy darcek, pripravila skvelu veceru a trikrat po sebe spravila kvalitny oral...takyto chlap si zasluzi hyckanie a opateru

@nyusika ...ako by povedal klasik, nas pan kapitan😂

colsami
6. máj 2025

Ja som si fakt myslela ze tuto temu pise 17rocne dievca.
Zena, v 27 rokoch by si mala mat viac sudnosti - proste toto nie je ok. Uz rob co chces, ale...

domkakvet
6. máj 2025

Rozid sa s nim, je s tebou iba preto, ze ho byvala nechce.

ahhola
6. máj 2025

Dopraj mu byvalku. Ty si dopraj mladsieho a len pre teba, vysloriadaneho zo vsetkymi ex. 🌸