icon

O chlapoch bez chlapov

Včera o 09:37

O chlapoch bez chlapov?.
Na koníku riešite stovky diskusií týždenne o mužoch,ako sa správajú, prečo to robia, akí sú. Realita je však taká, že 99 % z vás mužom v skutočnosti vôbec ale vôbec nerozumie. Niektoré ani náhodou.. A napriek tomu si navzájom dávate rady...
Keď sa do diskusie zapojí chlap, ktorý vie, ako muži premýšľajú a cítia, namiesto toho, aby ste ho počúvali, ho ignorujete , alebo spochybňujete.
Keď chcem skúmať bunky, najskôr si jednu otvorím a dôkladne ju preskúmam.
Keď chcem chápať dejiny, ponorím sa do dôkazov, ktoré nám dáva archeológia.
Keď chcem porozumieť morskému životu, študujem živočíchy, koraly, planktón.
A vy.?
Chcete pochopiť mužov a idete sa radiť so susedkou, ktorá "niečo niekedy počula"..
hmmm.. prečo..??

veronikah96
Včera o 10:19
@anonym_autor

@moonlight1210
@pr85
@anonym_bf7627
@minenkaa odpoved je jednoducha. nieco mu na vas vadilo. nie preto ze je hlupak, alebo nevernik.

@anonym_autor hovoríš, že my zovšeobecňujeme, ale naposledy tu bola téma (vymyslená/nevymyslená, to je jedno), kde sa chlap priznal,ze odišiel od ženy, lebo spolu mali choré dieťa a chcel ho dať do ústavu, ale žena nesúhlasila. Neviem no, môžeš mi kľudne protirečiť, ale nemyslím si,že bola na vine žena a "donútila" ho odísť. Jednoducho nezvládol situáciu a radšej utiekol. Takže tak ako ty tvrdíš, že ženy si spôsobia, že chlap od nich odíde a nájde si milenku, tak aj chlap sa v živote jednoducho môže zachovať sebecky a bezohľadne a namiesto riešenia problémov si vyberie tú "ľahšiu " cestu bez ohľadu na to aká je žena. Vždy je to o charaktere a povahe človeka (ženy aj muža) ako sa zachovajú a či sa problému postavia a budú ho riešiť alebo to vopred vzdajú a to platí ako pre chlapov, tak aj pre ženy. A to ani nehovorím o tom, že keď sú vo vzťahu problémy , stále to neospravedlňuje, že si daný partner nájde milenku/milenca. To je len zbabelosť, lebo človek nebol schopný najprv ukončiť jeden vzťah a namiesto toho ponížil toho druhého.

anonym_094df5
Včera o 10:25
@veronikah96

@anonym_autor hovoríš, že my zovšeobecňujeme, ale naposledy tu bola téma (vymyslená/nevymyslená, to je jedno), kde sa chlap priznal,ze odišiel od ženy, lebo spolu mali choré dieťa a chcel ho dať do ústavu, ale žena nesúhlasila. Neviem no, môžeš mi kľudne protirečiť, ale nemyslím si,že bola na vine žena a "donútila" ho odísť. Jednoducho nezvládol situáciu a radšej utiekol. Takže tak ako ty tvrdíš, že ženy si spôsobia, že chlap od nich odíde a nájde si milenku, tak aj chlap sa v živote jednoducho môže zachovať sebecky a bezohľadne a namiesto riešenia problémov si vyberie tú "ľahšiu " cestu bez ohľadu na to aká je žena. Vždy je to o charaktere a povahe človeka (ženy aj muža) ako sa zachovajú a či sa problému postavia a budú ho riešiť alebo to vopred vzdajú a to platí ako pre chlapov, tak aj pre ženy. A to ani nehovorím o tom, že keď sú vo vzťahu problémy , stále to neospravedlňuje, že si daný partner nájde milenku/milenca. To je len zbabelosť, lebo človek nebol schopný najprv ukončiť jeden vzťah a namiesto toho ponížil toho druhého.

@veronikah96 ale ten co odisiel od zeny a od svojho postihnuteho dietata nesiel k milenke, takze tento nesplna kriteria autora

ivicatolic
Včera o 10:25

@anonym_autor správne, fandím 😃👍

anonym_5929ef
Včera o 10:28

@anonym_autor no vidíš ja som sa tiež neraz chlapov zastala a dostala som riadnu sooodu.

veronikah96
Včera o 10:30
@anonym_094df5

@veronikah96 ale ten co odisiel od zeny a od svojho postihnuteho dietata nesiel k milenke, takze tento nesplna kriteria autora

@anonym_094df5 stále ide o princíp, autor dupe na to, že vlastne ženy si same za to môžu, lebo nepočúvajú chlapov/nesnažia sa ich pochopiť. Na druhej strane tu potom máme xy tém a určite aj veľa z nás pozná ľudí, ktorí majú doma takéto problémy a keď všetko stojí na žene, chlap sa tiez nesnaží pochopiť prečo tá žena už toho má dosť. Je z princípu jedno či sa bavíme o žene/chlapovi, stále je to o prístupe človeka k vzťahu a problémom a ako sa ich rozhodne riešiť alebo teda casto neriešiť.

anonym_094df5
Včera o 10:36
@veronikah96

@anonym_094df5 stále ide o princíp, autor dupe na to, že vlastne ženy si same za to môžu, lebo nepočúvajú chlapov/nesnažia sa ich pochopiť. Na druhej strane tu potom máme xy tém a určite aj veľa z nás pozná ľudí, ktorí majú doma takéto problémy a keď všetko stojí na žene, chlap sa tiez nesnaží pochopiť prečo tá žena už toho má dosť. Je z princípu jedno či sa bavíme o žene/chlapovi, stále je to o prístupe človeka k vzťahu a problémom a ako sa ich rozhodne riešiť alebo teda casto neriešiť.

@veronikah96 jasne chapem
Autor to velmi zovseobecnil. Aj pri zenach, ktore odchadzaju od muzov mozeme napisat, ze odchadzaju preto, lebo IM NA MUZOVI NIECO VADI. Takze da sa to tak pochopit, ze muz moze za to, ze zena ho opusta.

anonym_197606
Včera o 10:40
@anonym_autor

Mala skuska... Ak vas opusti chlap, rozvedie sa s vami, nasiel si milenku. preco to urobil?

@anonym_autor ty si ten ublizencek z minulej diskusie, co si chce ospraveslnit svoje potulky za inymi suknami? A ta zena/manzelka Ta len chudacika nevie pochopit a vadi Ti, ze sa prisla poradit sem so zenami? Ci ako to tteba chapat?

viestta
Včera o 10:41

@anonym_autor zas dalsi urazeny a ohrdnuty tu ide poucat. Postav sa do radu je vas tu takych viac

krasneleto
Včera o 10:44
@anonym_autor

Mala skuska... Ak vas opusti chlap, rozvedie sa s vami, nasiel si milenku. preco to urobil?

@anonym_autor lebo mal na starosti iba chodit do prace a nudil sa ... :D

pr85
Včera o 10:46
@anonym_autor

@pr85 ty sa uz menis na zenu.

@anonym_autor Fakt? A prečo? Som 100% muz.

anonym_197606
Včera o 10:50

Takze asi takto. Zena pracuje na tpp ako aj muz, maju dve deti. Napriklad. Manzelka ich zavezie rano do skoly, ide po ne, uci sa s nimi, stihne vybavit nakup, navarit veceru, pradlo dat oprat, vyvesat, poskladat, povysavat, poriadit kuchynu a chlapik o 23 vecer, caka v posteli, ze krasne nahodena vysmiata manzelka ho pride potesit. Ale nedeje sa to. A chudacik chlapik ani netusi, kde je problem, ona ho nechaaaaape, ze ma svoje chlapske potreby, nepocuva ho, nehladka ho, doplnte dalsie veci. On sa divi, ze je unavena, ze pada do postele, ze ako to, ze sa na neho krasavca netesi. No a toto nechapanie je dovodom na to, aby si nasiel milenku. Vsak problem vyrieseny. Je zrazu pochopeny, obsluzeny, spokojny. A je to manzelkina vina. Alebo ze by nie? 🫣. Kto pochopi tu zenu? Takyto sebecky trkvas asi tazko. Ale hodit vinu na manzelku, no jasne. A svedomie mam ciste. Takto mi vyznievaju vsetky prispevky autora. Uplne dno.

terezka1947

@anonym_autor ....hlavne si myslím,že ženy(nie všetky samozrejme)chcú úplne prevychovat mužov na svoj obraz,či svoju ruku...neberú ich ako partnera na život,ale ako svojho sluhu a peňaženku....a najmä,on nič nemusí vedieť o mne,....ja tajnosti mať môžem,on nesmie😂🤷

januska12323
@anonym_autor

@anonym_autor keď je to v tomto poradí tak je to v poriadku, keď si nájde milenku pred ukončením súčasného vzťahu je neverník bez ohľadu na to ako sa k nemu správa žena. Je úplne jedno ako si to chce ospravedlňovať. Ozajstný chlap to nespraví.

zuzanaete
Včera o 10:52
@anonym_autor

@moonlight1210
@pr85
@anonym_bf7627
@minenkaa odpoved je jednoducha. nieco mu na vas vadilo. nie preto ze je hlupak, alebo nevernik.

@anonym_autor Pre mna je mat milenku/milenca moralne dno. Ak je to manzelsto take strasne a manzel/manzelka je neznesitelna, tak treba najprv poriesit rozchod a az neskor riesit noveho partnera. Nie ist stylom, nieco mi vadi, vyskusam inde, ci sa podari, ale nechavam si zadne vratka, aby som mal stale zabezpecene urcite istoty (pranie, varenie, mozno peniaze ....). Za mna je to zbabelstvo a len iluzia stastia pri milenke/milencovi, prekryvanie problemov.

danica2711
Včera o 10:53
@anonym_autor

@anonym_autor blbá skúška, každá jednoznačná odpoveď (aj tvoja) je bez výpovednej hodnoty. Každý prípad je iný, jediné, čo sa dá povedať je, že v prevažnej väčšine majú na tom vinu obidvaja

autor
Včera o 10:54
@viestta

@anonym_autor zas dalsi urazeny a ohrdnuty tu ide poucat. Postav sa do radu je vas tu takych viac

@viestta prepac, niesi to ty, co sa tu nedavno vyjadrovala ku krase?

anonym_e93806
Včera o 10:57
@anonym_autor

@anonym_autor tu môže byť predsa tisíc dôvodov, tiež si všetky ženy nenájdu milenca a neopustia muža z rovnakého dovodu

anonym_197606
Včera o 10:59

A ja sa teda aj chlapa viem zastat, ale chlapa, nie zbabelca. Lebo aj zeny vedia byt krute a vypocitave.
Ale taketo, ze maju zo 2-3 deti a muzicek ma asi dost volneho casu a manzelka pada na hubu, tak to je vizitka toho muza, pretoze v prvom rade on nechape zenu a obvinuje ju, ze sa zanedbala a neviem co. Lenze keby jej to ulahcil, ze by sa postaral o deti, ona by si vysla niekam zrelaxovat, ku kozmeticke, kadernicke, zacvicit, tak hned by to bolo o inom. Ale kolkokrat je to tu rak, ako v minulej diskusii, ze pani je na rizikovom a hrozi jej predcasny porod a chlap salam parky, ani riad neumyje, nic doma nepomoze. A manzelka ma byt spokojna a usmievkat sa a lestit mu s laskou bambus, ako drahu kristalovu vazu. Aby nahodou neodisiel za inou. Tak toto je vina toho chlapa v prvom rade. V prvom rade on nepochopil, preco sa jeho zena prestaka usmievat a sprava sa, ako sa sprava.

anonym_e93806
Včera o 11:00
@terezka1947

@anonym_autor ....hlavne si myslím,že ženy(nie všetky samozrejme)chcú úplne prevychovat mužov na svoj obraz,či svoju ruku...neberú ich ako partnera na život,ale ako svojho sluhu a peňaženku....a najmä,on nič nemusí vedieť o mne,....ja tajnosti mať môžem,on nesmie😂🤷

@terezka1947 na toto teda neviem, ako si prišla, či moje životné skúsenosti alebo témy tu na MK hovoria niečo iné. Netvrdím, že sa to v niektorých prípadoch nestáva, ale ze by to bolo pravidlom, to určite nie

anonym_094df5
Včera o 11:03
@anonym_e93806

@terezka1947 na toto teda neviem, ako si prišla, či moje životné skúsenosti alebo témy tu na MK hovoria niečo iné. Netvrdím, že sa to v niektorých prípadoch nestáva, ale ze by to bolo pravidlom, to určite nie

@anonym_e93806 suhlasim.

anonym_52516c
Včera o 11:07

Ďalší zakomplexovaný úbožiak. Poviem ti novinku. Vy chlapi nie ste pupok sveta.

efka77
Včera o 11:20
@anonym_autor

@moonlight1210
@pr85
@anonym_bf7627

@anonym_autor juuuj tak toto je taka otazka ze vdeobecna odpoved neexistuje. A je jedno ci si zena alebo chlap

terezka1947
Včera o 11:24
@anonym_e93806

@anonym_e93806 stačí niekedy čítať príspevky na MK a vychádza to tak

anonym_ae1d5b
Včera o 11:27

ja som isla na muzske forum, ked som mala zavazny problem v manzelstve, presne pre to aby som vedela, co sa deje, ak pridem tu chcem vediet ako potrebny problem zvladli zeny, ktore si tym presli, rady ako sa rozviest na druhy den a odist na ubytovnu preskakujem

anonym_e93806
Včera o 11:34
@terezka1947

@anonym_e93806 stačí niekedy čítať príspevky na MK a vychádza to tak

@terezka1947 ako komu, mne teda nie, koľko je tu tém, kde žena píše, že ma muža sluhu?

moonlight1210
Včera o 11:35
@anonym_autor

@moonlight1210
@pr85
@anonym_bf7627

@anonym_autor zaujimavy pohlad na vec.

Preco by mal prave takyto dovod?

anonym_094df5
Včera o 11:41
@anonym_e93806

@terezka1947 ako komu, mne teda nie, koľko je tu tém, kde žena píše, že ma muža sluhu?

@anonym_e93806 poznam aj zopar zien, ktore su vyslovene "sekery" a poznam aj ich manzelov a teda, zeby si ich prerabali svoj obraz sa neda povedat ...popravde tych muzov vnimam rovnako ako pred 20 rokmi.

anonym_2a2cb5
Včera o 11:42
@maranta_leuconeura

@anonym_autor zene ked nieco vadi na muzovi, tiez sa moze zdvihnut a odist? Takze ked si moj muz nevytriedi ponozky do prania o desiatej vecer, ked mu to poviem, tak mu mozem zakyvat, hej?
Ci aka miera ,,vadi mi" tam ma byt, aby bol podla teba moralne v poriadku odchod?

@maranta_leuconeura podla mna ano, mozes. Ked ti to nepredstavitelne vadi, tak ti nic nebrani zbalit sa a odist. Mozes si robit co chces, ako kazdy.

ria_sprout
Včera o 11:53

Milujem keď sa jednotlivec stavia do role hovorcu všetkých len na základe pohlavia 🤣🤣🤣 prezradím ti tajomstvo, nie každý chlap je rovnaký, tak ako nie každá žena je rovnaká.

terezka1947
Včera o 11:55
@anonym_e93806

@anonym_e93806 🤔asi si nepochopil/a,čo som pisala