icon

Už ma nepotrebujete

Dnes o 14:31

Celé roky sem chodím radiť, pomáhať, zdieľať svoje skúsenosti, ponúknuť vám odpovede na všetky vaše otázky alebo svoj názor na vaše problémy, a zrazu... Každý deň tu narážam na diskusie, kde nevidím členov, napriek tomu, že som nikoho neblokovala. Tých členov je stále viac a viac. A ak sa aj do nejakej diskusie zapojím, autor diskusie ma z nej vylúči, aby som nemohla ďalej písať svoje rady a názory. Viete, aké to je pre mňa? Viete si predstaviť, aký tlak je to na psychiku a akú nechuť to vo mne vyvoláva ďalej vám radiť a pomáhať s vašimi problémami, keď vidím, že toľko z vás ma zablokovalo a moju radu nechce?

Strana
z2
anonym_d483aa
•
Dnes o 14:33

a co tak vypnut net a ist von za realnymi ludmi ...? alebo nebrat to tak osobne a viac sa venovat sebe a rodine? ono tie tvoje rady az take vyziadane neboli a ani ucinne ked si ta blokuju

anonym_d483aa
•
Dnes o 14:33

alebo ze by to pisal samotny google a boji sa AI konkurencie ? 😝

januska12323
•
Dnes o 14:40
sticker
anonym_cb469b
•
Dnes o 14:53

Všetci vieme kto je autor, všakže. The one and only duo. 😂

anonym_9a9176
•
Dnes o 14:59
@anonym_cb469b

@anonym_cb469b Nepísala to ona. Viesta by sa neľutovala. Mimochodom, ona tu nič zlé neurobila. Nechápem tento tvoj dosť trápny humor.

anonym_41e2bf
•
Dnes o 15:00

Ja mam viestu rada.

motylik2559
•
Dnes o 15:02

@anonym_autor a to je pre teba MK tak zivotne dolezity, ze citis psychicky tlak? 🤔 tak toto je uz na zamyslenie. Prepac, ale to nemas v realnom zivote dolezitejsie veci, co by ti sposobovali ten tlak?

anonym_2eddb8
•
Dnes o 15:03

to vážne berieš tak tragicky? zaoberáš sa takou hlúpos´tou že kto si ťa zablokoval? ja ani neviem kde to mám hľadať. Tiež som ešte nikoho neblokla. Prečo aj .

crazy_cat_lady
•
Dnes o 15:10

Zi aj trochu mimo MK, lebo takto sa opustit kvoli tomu, co tu popisujes, nie je ok

dadis
•
Dnes o 15:18

Nie je to ta jbnr ci ako sa vola, co davala same ai odpovede? Tu jedinu mam aj ja bloknutu 😅

anonym_633903
•
Dnes o 15:23

@anonym_autor keď je to zmysel tvojho života, tak si jednoducho založ nový profil alebo komentuj ako anonym. Aký problém?

anonym_b70239
•
Dnes o 15:24

Ak si to ty viesta tak mne určite chýbať nebudeš ani tvoje trápne nevyžiadané poznámky. Rádoby inteligentná,sčítania,múdra. No vo svojej najfundamentalnejšej podstate úplne jednoduchá…

anonym_7137ad
•
Dnes o 15:39

Nevieme kto si. Neber si veci osobne. Niekomu vyhovies. Inemu nie. To je zivot.
Kazdopadne ak pomoct chces-tak jednoducho pomozes. Ak nie tak je to vypocitavost.

anonym_66a7d7
•
Dnes o 15:43

Ja si myslim ze je to dokonala pani eva.

anonym_4478ec
•
Dnes o 15:45

@anonym_autor ak sem dávaš odpovede AI, nečuduj sa. Postupne nám mnohým tie dokonalé romány budú vadiť. A inak - spejeme k tomu, že nikto nikoho na nič nebude potrebovať.

anonym_9a9176
•
Dnes o 15:46

Skôr to vidím na heleninamama. Chýba jej dopamín.

anonym_13891e
•
Dnes o 15:46
@anonym_66a7d7

Ja si myslim ze je to dokonala pani eva.

@anonym_66a7d7 tiez si myslim,ze to bude eva.
@anonym_autor neblazni a chod si vyvetrat hlavu,vonku je este pekne,posledne teple dni,tak si ich uzivaj plnymi duskami.

anonym_09c06c
•
Dnes o 15:47
@anonym_b70239

Ak si to ty viesta tak mne určite chýbať nebudeš ani tvoje trápne nevyžiadané poznámky. Rádoby inteligentná,sčítania,múdra. No vo svojej najfundamentalnejšej podstate úplne jednoduchá…

@anonym_b70239 mne tiez babka viessta chybat nebude, ale toto nie je ona

minenkaa
•
Dnes o 15:53
@anonym_cb469b

@anonym_cb469b a kto je autor,ja teda netuším

anonym_cb469b
•
Dnes o 15:54
@anonym_9a9176

@anonym_cb469b Nepísala to ona. Viesta by sa neľutovala. Mimochodom, ona tu nič zlé neurobila. Nechápem tento tvoj dosť trápny humor.

@anonym_9a9176 ... Teraz ktorá? Mama či dcéra? 😀

anonym_b11e86
•
Dnes o 15:58

a psychiater čo na to hovorí?

anonym_a4bc52
•
Dnes o 16:29
majka99999
•
Dnes o 16:33
@dadis

Nie je to ta jbnr ci ako sa vola, co davala same ai odpovede? Tu jedinu mam aj ja bloknutu 😅

@dadis to je tiez moj tip.

anonym_ba2c49
•
Dnes o 16:36

asi si jedna z tych dobrych poradkyn😂 kto zije diskusiami na internete mal by sa liecit.

sense
•
Dnes o 16:43
@dadis

@dadis tiež ma to napadlo. U mňa tiež jediný bloknuty nick

anonym_41e2bf
•
Dnes o 16:52
@anonym_9a9176

Skôr to vidím na heleninamama. Chýba jej dopamín.

@anonym_9a9176 nemyslím si

anonym_41e2bf
•
Dnes o 16:53
@anonym_09c06c

@anonym_b70239 mne tiez babka viessta chybat nebude, ale toto nie je ona

@anonym_09c06c toto určite nie je ona

anonym_2ba74f
•
Dnes o 16:56
@anonym_b70239

@anonym_b70239 neverím,že to písala ona.Ak áno,tak potom je to irónia

anonym_5c5037
•
Dnes o 17:08
@anonym_9a9176

@anonym_9a9176 Presne tak. Viesta by sa neľutovala, ale mohla to byť jej mama.

anonym_cbd643
•
Dnes o 17:12

Netuším , kto si, ale nie, že ťa tu nepotrebujú. Nikto tu nikoho nepotrebuje a nikoho rady nie sú také vzácne, že by ich niekto bytostne potreboval. Neber to tak tragicky. Každá jedna, keď sa rozhodne, že odíde z koňa, nič sa nedeje.

Strana
z2