Obavy z budúcnosti vo vzťahu. Ako riešiť dôveru?
Ahojte. Poznala som chlapa ktory ma dobijal par rokov ja som ho ale nechcela. Medzi tym sme sa nejak zacali castejsie stretavat spoznal ma so svojimi rodicmi chodila som k nim aj snim som bola casto. On medzi tym riesil nejaku babu na sex. Posielali si nahe fotky a stretli sa. Ona sa o mne dozvedela tym ze videla ze mam fotku v jeho dome. Konfrontovala ho stym a on jej povedal zeby ma nikdy nechcel lebo som chora ze trpim socialnou fobiou ( trpim depresiami a soc fobiou) a ze som bola na psychiatrii tak by ma nechcel. Pritom o mna javil zaujem. Ona ho kopla do zadku lebo vedela ze ma o mna zaujem.. som snim teraz vo vztahu asi pol roka.ja tak premyslam ze ked na mna vytiahol moju chorobu pred cudzim clovekom... ci mi nemoze urobit stym problemy do buducna napr kebye snim byvam a on by ma ohovaral prwd druhymi ze som chora.. alebo kebyze mame deti a rozvadzame sa tak ci by nechcel do svojej starostlivosti lebo som vraj chora. Nevidm vrta mo to v hlave odvtedy..
@anonym_autor nerozumiem tomuto príspevku. Je dobré že si všetko uvedomujes a všetko môžeš mať pravdu. Pokiaľ by si bola trvalo vyliečena, čo neviem či je možné, tak potom by si mohla mat trvalý vzťah aj rodinu, ale z môjho pohľadu si hľadaj tak maximálne kamaráta, ktorý ti môže pomôcť v čase núdze, ale tak aby si bola stále slobodna a bez záväzkov.
@anonym_b59c37 preco by som nemohla mat partnera a rodinu zato ze mam depresie ? Dobra blbost.
@anonym_b59c37 preco by som nemohla mat partnera a rodinu zato ze mam depresie ? Dobra blbost.
@anonym_autor môžeš mať ale sú tam isté rizika.
@anonym_autor Napriklad v tehotenstve nebudes brat lieky a spolu s hormonalnymi zmenami ta to uplne rozhodi a budes sa rok davat dokopy, nebudes moct kojit, ak zase lieky zacnes brat atd.
Pre partnera tiez ziadna vyhra, take tvoje stavy.

@anonym_autor nerozumiem tomuto príspevku. Je dobré že si všetko uvedomujes a všetko môžeš mať pravdu. Pokiaľ by si bola trvalo vyliečena, čo neviem či je možné, tak potom by si mohla mat trvalý vzťah aj rodinu, ale z môjho pohľadu si hľadaj tak maximálne kamaráta, ktorý ti môže pomôcť v čase núdze, ale tak aby si bola stále slobodna a bez záväzkov.