Obránia vás partneri pred svokrami?
Zaujima ma ako to mate. Moja buduca svokra je na svojho syna velmi naviazana a casto poza jeho chrbat robi intrigy 🥴 ked sa jej na nieco spyta, robi sa blbou a je uplne ina...mila 😃 Uz neviem co a nou, asi ju zacnem potajomky nahravat 😃 Potom som ja za tu zlu, lebo on jej druhu tvar ani nepozna. Ako su na tom vasi chlapi? Stoja za vami? A keby sa to dialo castejsie, bola by pre vas svokra aj dovod na rozchod? Nastastie od nej byvame dost daleko, ale aj tak je to vycerpavajuce...
@autorka však snúbencovi povedz, že Ťa nemusí obraňovať a obrániš sa aj sama, ale nech sa potom nečuduje, ak by náhodou vzťahy medzi vami neboli celkom dobré. Možno je taká povaha, že aj keby sa Ťa zastal, tak za chrbtom bude robiť ďalej intrigy. A možno by sa niečo zmenilo po jeho rozhovore s mamou. Asi by som sa snažila s ňou neriešiť nič. Nech jej všetko hovorí syn, a potom nebude problém. Obmedzila by som kontakt na minimum. Nech sa všetko opýta syna.
povedala by som teda drahemu, ze ked si mamu neuprace sam, urobim tak sama. a vlastne asi by som riesila veci stylom... "prepacte, my si to s ABC vyriesime", a neriesila dalej s nou nic. pri zjapani by som ju rovno stopla a kludne aj "opustila"
uvedom si, ze este nie ste svoji a uz je to taketo... cize nenechala by som jej spravanie zajst daleko, ak to ma vybuchnut "tak nech cim skor".
Druha vec, ona moye hrat formu napr pol roka, rok, dva, tri... a potom zacne zase (alebo aj nie). Dolezite je ale aby chlap bol v obraze. Lebo budu doma zvady. Potom uz len jedine neostat s nou nikdy o samote 🙂
Áno môj sa mám zastane momente ako sa to ty ma cigariet a hier inak nie .
No až na výnimky kde sa postavil na moju stranu potom čo si vypočul na hravku čo svokra na ozaj povedala ale trvalo. To cca 5dni.a už bol zase na jej strane mám to horšie stále bývame zo svokro nedarí sa nám ani hypo vybaviť ani podnájom buď nechcem deti alebo zvieratá a dcérka potrebuje svojoch kocúrik .
A moja svokra to robí poza chrbát ale jej riadna manipulátorka .ale občas aj priamo pred manželom .
A reci typu že prečo pustím niekde manžela samého mám niekoľko dní na očiach keď ide bez domna niekde a verím a viem že to robí aj keď idem ja sama preč z malou že ho hucka prostí mne ale mňa to skúša tam nemám uspech a u manžela občas uspeje a manžel mi povie ale vždy mu viem dokázať kde a skym som bola

@minenkak ja neviem, akoze jasne vzdy su dve strany. Kedysi ludia nemali na vyber, boli vzajomne zavisli, zeny toboz. Na druhej strane dnes to funguje dost tak, ze ked sa mi nepaci, tak sa jednoducho zbalim a odidem a po mne potopa. A cest vynimkam.