Odchod od manžela
ahojte, potrebujem sa vyrozprávať, povzbudiť a hlavne uistiť, že som sa rozhodla správne. Zajtra odchádzam aj s deťmi od manžela. Posledný rok vypije každý deň liter vína alebo 2 litre piva. Sám, doma v pivnici. Do krčmy nechodí. Klame, že on nepije. Chľast prelieva do fliaš od džúsu a prázdne fľaše chodí v noci vyhadzovať. Už rok a pol je bez práce, z poslednej ho vyhodili kvôli alkoholu počas pracovnej doby - aj to ma oklamal, že ho prepustili, lebo rušili miesto-vtedy bola korona a veľa sa prepúšťalo. Ďalej som zistila, že chodí do stávkovej kancelárie tipovať-každý deň, niekedy aj 2 -krát, je tam aj 2 hodiny.Samozrejme klame, že nestávkuje a tikety čo som našla, nie sú jeho..Vôbec sa so mnou nebaví, stále len hučí po mne aj deťoch, nadáva nám a bolo už aj fyzické násilie. Odmieta akúkoľvek pomoc aj rozhovory, stále som na vine len ja a podľa neho on nemá žiadny problém. Na nový rok sa tak strašne ožral, že ležal do rána ožratý na zemi a vtedy som mu povedala, že ak s tým nezačne niečo robiť, tak odchádzam aj s deťmi. Na to mi povedal, že to by som nikdy neurobila, že na to nemám dosť síl, lebo som chudera.
Prešli tri mesiace, podala som návrh na rozvod, našla som si podnájom v inom meste, deťom som zmenila školu, dala som výpoveď v práci a a zajtra je ten D, kedy by sme sa mali definitívne odsťahovať. Lenže on o ničom netuší. On si ďalej myslí, že je všetko OK, veselo si pije a stávkuje každý deň a ja som teraz dostala strach, čo bude. Ako bude reagovať, keď zistí, že sme odišli, že sa už nevrátime. Bojím sa, ako si deti zvyknú na novú školu, mesto, byt, ja sa bojím, či si nájdem dobrú prácu, či to všetko zvládnem..Teraz pochybujem, či som sa neunáhlila a či sa nedalo riešiť menej radikálne.
Neľutovali ste odchod od manžela? Zvládli ste to samé s deťmi?Nebolo ešte väčšie peklo po rozvode ako predtým? Ďakujem za názory.
Vserko si spravila spravne. Este chod k notarke poziadat o zrusenie bezpodieloveho vlastnictva, aby sa ta dlhy, co este narobi, netykali
gratulujem ti. mtslim ze ak to tak,citis zacni pisat blog ci kniju. na evitovku by tvoj pribeh urcite vydal,a budes mat dalsi zdroj penazi pre teba a deti. drz sa.
a este na margo toho ze ty si zodpobedna za to ze on dopadol zle..
moja starsia sestra mala vztah so spoluzoakom ma strednej a vysokej. velmi ho lubila ale on nejako sa nevedel najst z dvoch skol odisiel a furt ti ostatni za to mohli... nakomiec sa snim sestra rozisla
on tiez dopadol zle. a doteraz z toho obvinuje ju ze to je jej chyba lebo sa s nim,rozisla...
nuz a so mnou sa rozisli traja muzo ktory h som moc milovala a som tu. mam 2 vs
faj nmanzelstvo a deti. cize ono pre kladivo kazdy klimec. ked sa raz rozhodnes ze si obet tak obet budes no
Gratulujem Ti k sile a odvahe vstupit do neznama ,keby to tak vsetky zeny v podobnych situacich vedeli urobit, zachranili by tak svoje zivoty a zivoty svojich deti.Prajem vam vsetko dobre do novych ,svetlejsich zaciatkov.
Ďakujem za milé slová a verím, že môj príbeh bude povzbudením pre ženy v podobnej situácii a že v sebe nájdu silu zmeniť svoj život k lepšiemu.
Veľmi pozitívne správy od teba. Si neskutočne silná a rozumná. Ale to už vieš- nepíšem nič nové.

Krásne sa to číta. Si veľmi silná žena. Želám vám všetko dobré v živote ❤️❤️ a si obrovský príklad pre všetky nešťastne ženy, ktoré tu píšu.