icon

Oddanosť a ego

anonymnyuzivatel
19. aug 2025

Oddanosť je formou zväčšovania vášho ´´ja´´,ega.

denkabemommy
19. aug 2025

@anonymnyuzivatel ďakujeme za informáciu 🤷🏼‍♀️

moonlight1210
19. aug 2025

@anonymnyuzivatel v ktorom smere?

lindusss2016
19. aug 2025

@anonymnyuzivatel uz ked si zacal, tak to nejak zmysluplne rozvin. Ako to myslis? Ak si oddany niekomu, niečomu, je to prejav tvojho ega??? To mi nedava zmysel, skor to vidim naopak. Takze sa tesim sa tvoje objasnenie.

anonymnyuzivatel
autor
19. aug 2025

Rád vytvorený sledovaním autority, plodí chaos vo svete.
Napodobňovať,kopírovať,podriaďovať,akceptovať autoritu určite nie.

anonym_6ac451
19. aug 2025
@anonymnyuzivatel

@anonymnyuzivatel ty si v nejakej sekte? Tieto tvoje blaboly nemajú ani hlavu ani pätu

lindusss2016
19. aug 2025
@anonymnyuzivatel

@anonymnyuzivatel oddanosť predsa nie je napodobňovanie, kopírovanie, ani sledovanie, ani podriaďovanie, ani nič z toho, čo si napísal. A ak by aj bola, stále v tom ego nevidím. A ego a chaos tiež nie je to isté. Taktiež sledovanie autority nrmusí nevyhnutne znamenať chaos. No neviem, mám pocit, že len ťukáš do klávesnice náhodne zvolené slová, ktoré dokopy nedávajú žiaden zmysel 🤷

danica2711
19. aug 2025

@anonymnyuzivatel veľká nuda hneď takto zrána?

anonymnyuzivatel
autor
19. aug 2025
@anonym_6ac451

@anonymnyuzivatel ty si v nejakej sekte? Tieto tvoje blaboly nemajú ani hlavu ani pätu

@anonym_6ac451 nie,nie som v žiadnej sekte,ale lutujem tých čo sú v sektách

anonymnyuzivatel
autor
19. aug 2025
@lindusss2016

@anonymnyuzivatel oddanosť predsa nie je napodobňovanie, kopírovanie, ani sledovanie, ani podriaďovanie, ani nič z toho, čo si napísal. A ak by aj bola, stále v tom ego nevidím. A ego a chaos tiež nie je to isté. Taktiež sledovanie autority nrmusí nevyhnutne znamenať chaos. No neviem, mám pocit, že len ťukáš do klávesnice náhodne zvolené slová, ktoré dokopy nedávajú žiaden zmysel 🤷

@lindusss2016 nie pestovanie ega,ale pokora robí človeka človekom

lindusss2016
19. aug 2025
@anonymnyuzivatel

viestta
19. aug 2025
@anonym_6ac451

@anonym_6ac451 on je posadnuty egom. Okolo jeho ega sa toci cely jeho svet.

viestta
19. aug 2025
@anonymnyuzivatel

@anonymnyuzivatel este predvcerom (asi?) si mi niekde napisal, ze sebarozvoj pestuje ego, teraz uz netreba ego pestovat? Vsak ci uprac v tych pojmoch a dojmoch, lebo sa zamotavas

lindusss2016
19. aug 2025
@viestta

@anonymnyuzivatel este predvcerom (asi?) si mi niekde napisal, ze sebarozvoj pestuje ego, teraz uz netreba ego pestovat? Vsak ci uprac v tych pojmoch a dojmoch, lebo sa zamotavas

@viestta podla mna to vyzera tak, ze chlapec niekde narazil na oblubene ezo temy, a sice tomu vobec nerozumie, ale rad by sa blysol a dal nam vediet, ze sa zaobera tymito duchaplnymi vecami. Pojmom, zda sa, nerozumie, a tak ich pouziva cisto nahodne 🤷

viestta
19. aug 2025
@lindusss2016

@viestta podla mna to vyzera tak, ze chlapec niekde narazil na oblubene ezo temy, a sice tomu vobec nerozumie, ale rad by sa blysol a dal nam vediet, ze sa zaobera tymito duchaplnymi vecami. Pojmom, zda sa, nerozumie, a tak ich pouziva cisto nahodne 🤷

@lindusss2016 aj mne to pride, ze nerozozna sezonu od fazony

lindusss2016
19. aug 2025
@viestta

@viestta 🤣

lindusss2016
19. aug 2025
@viestta

@viestta hlavne, ze nebude ticho 🤭

viestta
19. aug 2025
@lindusss2016

@viestta hlavne, ze nebude ticho 🤭

lindusss2016
19. aug 2025
@viestta

@lindusss2016 jasne, ze ma v tom gulas, len este netusi aky

@viestta prebehla som to, ale teda podla neho je asi slachetne sa nezdokonalovst, teda stagnovat, nemat ciel, ci cestu, proste len tak existovat a nic netvorit 🤷 a v tejto diskusii to vlastne aj potvrdil, iba je a nic z toho 🙈 Tak bud uz dosiahol nirvanu, alebo ma k tomu vazne blizko 😁 kazdopadne tu asi len tazko najde niekoho podobne zmyslajuceho