Odišiel manžel na párty bez rozlúčky?
Dobry vecer,
chcem sa len vyrozpravat...
Moj muz, s ktorym mam rocne dieta odisiel na party s kolegom skoro 100km bez rozlucky.
Cely den som mu rozpravala, ako nechcem aby isiel, pytala sa ho, ze ci nemozu ist k nam do mesta na diskoteku, ktoru ma hned pod nosom.
Vedel, ze budem nahnevana ked pojde tak daleko, ale aj tak isiel a navyse ani sa nepozdravil, len dietatu dal pusu a zavrel dvere.
Ja nie som ani nahnevana, ale smutna z toho, ze namiesto toho aby isiel na diskoteku tu, odisiel 100km daleko.
Este sa ma pytal co mi vadi, ze ci mu neverim alebo sa bojim, ze nieco vyvedie.
Ale ja sa absolutne toho nebojim, zeby ma podviedol, bojim sa ludi, ktori budu okolo, nikdy clovek nevie komu prepne a nieco sa nedajboze stane. A drogy su kapitola sama o sebe...
Ach.
Tak autorka klobúk dole že si taká benevolentna. Toto by môjmu neprešlo vôbec a nie z dôvodu zdrogovania alebo strachu o neho,ale z dôvodu toho že máme rodinu čas na žúrky už bol. Neviem si predstaviť ísť sa baviť a mať deti a ženu doma a to na pravidelnej báze.no v žiadnom pripade. Nechápem tieto panie tu čo píšu že si stíhačka😂😂
Aby som žila v neustálom strachu,koho a kde oprie,keď akurát trávime čas po svojom,veď by ma šľak trafil 😁. Život je až moc krátky na to,aby som si v hlave premietala konšpiračné teórie o zradách,podvodoch,suložiach partnera tam,kde ide bezomna 😆.
@zuzanita1609 a zabudla som dodat, co ked ti to nepovie lebo mu ta bude luto (predsa ste spolu nieco prezili x rokov)? nad tym si nerozmyslala? ked je inteligentny tak ma aj po zakopnuti v sebe trochu citu a vycitky voci tebe... takze... ver zena ver 🤣
@diamont00 opýtala som sa ho....máš chuť prevracat niekoho iného, keď tráviš čas bezomna? Odpoveď: áno Mica, vždy keď si na modrom koni a čítaš , píšeš sprostosti 🤭🤣
Jasne, hrat urazenu, lebo muz bol na diskoteke, prospieva kazdemu manzelstvu 😊
@zuzanita1609 manzel pride domov a hned medzi dverami: mica tak som si dnes mimo domu zasukal az som stratil dych 🤣 takehoto pravdovravneho si myslela? lebo ked ano tak to by bola super vec vo vztahoch, usetrilo by to kopec problemov
Ahoj, narozdiel od väčšiny tu si nemyslím, že robíš zbytočnú drámu. Ste rodičia dieťaťa, ktoré vás oboch potrebuje, chápem, že sa o muža bojíš. A síce je pravda, že stať sa môže všeličo aj v meste, ktorom bývaš, človek si je predsa len istejší. Okrem toho považujem za sebecké, že muž išiel. Dieťa je stále pomerne malé, mal by stáť po tvojom boku, keby si potrebovala pomôcť. A neviem, ako ostatné/ostatní tu, ale ja by som neurobila nič, s čím by môj chlap bytostne nesúhlasil, takisto ako aj on by neurobil nič, proti čomu by som bola ja. Veď vo vzťahu treba rešpektovať priania druhého.
@diamont00 ja mu proste verím a nepresvedčí ma o opaku žena, ktorá chce niekoho o ,,hnilolobe mužského rodu" presvedčiť formou spochybňovania môjho vzťahu a dôvery v ňom.Pekný deň ešte ti prajem ☺️
@zuzanita1609 ja ti tu tvoju doveru v tvojom vztahu nespochybnujem, len davam priklady ako to aj v najvacsich "doverach" chodi... takze aj ja ti prajem krasny, doverny, plnohodnotny vztah a zaroven tiez nepresviedcaj druhych, ze nevera nehrozi...
@diamont00 ďakujem ☺️. Tiež podobne,ale v opačnom prípade , nepresvedčaj druhých,že nevera hneď hrozí...
Nechcem rýpať, ale to čo za decko - chlap, čo musí odísť od dieťaťa a ženy a ísť za zabávat
Je úplne jedno, či blízko alebo ďaleko
Keď mám rodinu , tak sedím doma a starám sa. Alebo spolu. Dnes mužov necháp, sú to len odrastené deti.
Môj bývalý chodieval na diskotéky, kým ja som s a starala o deti a bola s nimi sama. Nikam som nechodila iba s deťmi na ihrisku... Nie že by som nechcela... Ale on bol príliš neschopný aby sa o ne postaral čo i len hodinu(skúsila som) On ma zatiaľ podvádzal a chlastal s kamarátmi. 🙄A ešte som sa dozvedela ako ma ohovára po znamich😂😂😂🫣Ďakujem pekne... S terajším partnerom nechodíme nikam bez seba. A podľa mňa to je správne. Partnerovy verím ale ani on ani ja by sme sa nechceli chodiť zabávať bez toho druhého. 🙂 A ani by som ho nepustila. Na kávičku nech ide ale na diskotéku kde sú rôzne ehm... Osoby pochybného charakteru určite určite nie
@zazka666 presne môj názor
Viete ono to je hlavne o rešpekte tak ako vy rešpektujete jeho tak by mal aj on vás. Vy sa staráte o JEHO dieťa vy takisto potrebujete oddych , ale dieťa sa samozrejme len tak odložiť nedá. Mali by ste dat malého rodicom a ísť tiež s kamarátkami a nic mu nepovedal aby pocítil ako ste sa cítila vy. (Všetko čo môžeš ty môžem aj ja )
Zrovna minulý víkend som sla na víkend na párty/festival do česká cez 350 km. Lebo chcem
Keby mi niekto doma robí z toho drámu tiez odídem bez rozlúčky, ale už navždy.
Je normálne ze sa človek boji o svojich blízkych, ale to neznamená ze ich ma drzat ako psov na reťazi. 100 km je predsa nic a 1000 ľudí je ešte taká menšia akcia.
Niekto utne spoločensky život typu párty/koncerty/festivaly s narodenín dietata, niekto nie. Obidvoje je úplne v poriadku.
Moji rodičia sú už dochodci a každoročne sú na Pohode, tešia sa na to celý rok. Čo je na tom.
Ja len jednému nerozumiem.... Máte ročné dieťa a on si chodí s kamošom na diskotéky?A ty sa staraj sama hej? Parádne to máte. Čo keby ste drobca dali postrážiť babke a išli spolu? My to robievame s mužom takto. Ste pár predsa, rodičia... Už nie ste iba frajeri, mali by ste spoločne zdieľať starosti, povinnosti či zábavu. Ja milujem diskotéky, tanec.... Takže mňa by brutálne nasral keby šiel bezo mňa s kamošom.
nezáleží mu na Tebe
Mňa by skôr zaujímalo či aj on teba púšťa na diskotéky či je voči tebe taký tolerantný. Ja som toto nezažila aby muž, ktorý má rodinu žuruje s kamošmi.Veď to ani nepasuje byť takému na žurke keď ma doma rodinu. S kým sa zábava s chlapmi no to určite. Ja by som mu to úplne zatrhla a keď nie dovidenia. Kto nepotrebuje si pre seba čas každý jeden z nás ale isté hranice musia byť.
@natiblaskova ja som bola dakedy zástankyňou slobody, ale už si to nemyslím. Príležitosť robí zlodeja.

@zuzanita1609 len nebyt v takych vodach, ze sa to manzelka nedozvie 😁