icon

Odmerané správanie partnerky po samostatnej dovolenke

19. aug 2025

Dobrý večer. Čítal som už viacero diskusii na také podobne témy, pri jednej som až mal pocit, či to nepísala moja frajerka, no poprela to😅 Každopádne, chcel by som sa opýtať na názor a požiadať o radu od niekoho nezainteresovaného. S frajerkou sme sa rozprávali začiatkom roka, že spolu niekam do zahraničia vypadneme počas leta. No bohužiaľ, jej finančná situácia nebola priaznivá na to, aby si mohla dovolenku dovoliť, tak som šiel sám. Jej sa to samozrejme nepáčilo, ale tak už sa to nedalo zmeniť. Už pár dni sa správa ku mne tak odmerane. Nie zle, ale odmerane. Pred tým, ako som odišiel sme sa aj stretli, bola divná, smutná, keď som sa jej pýtal čo jej je, nepovedala mi. Na všetko som dostal odpoved “neviem”. Odkedy som na dovolenke, ledva mi píše a keď už, je taká nijaká. Ani sa ma neopýtala aký bol let, ani ako sa tam mám, či sa nám páči hotel, nepopriala mi šťastnú cestu ani nic… Neviem, čo mám robiť..

Strana
z5
eeffka
19. aug 2025

Tak co uz, na dovolenke si bol, ona nie, musi to rozchodit. Alebo aj nie

anonym_60e4a1
19. aug 2025

Boze mal si jej to zaplatit a pozvat ju ty troťko… rovno ti poviem ukazal si sa ako držgroš 🚩udelujem ti cenu redflag

lija22
19. aug 2025

ty si kaca a cosi jej to necvakol?

anonym_60e4a1
19. aug 2025

Dufam ale že zartujes👌🏻rovno by som ta blokla a vyparila sa od teba na veky vekov amen

domkakvet
19. aug 2025

@anonym_autor dovolenku si jej mohol zaplatit, ci si mal peniaze iba na dovolenku pre seba?

mikasa_ackerman
19. aug 2025

@anonym_autor nečudujem sa úprimne, ja si neviem predstaviť, že by som sa zobrala a odišla do zahraničia bez partnera, ak by mal finančné problémy a ja nie, tak by som mu určite pomohla a zaplatila to za neho. Ako vyššie písali, zachoval si sa ako hovado, strašný redflag 🚩
Keby mi toto spravil priateľ, keď sa vráti z dovolenky má zbalené veci a pá pá.

eeffka
19. aug 2025
@anonym_60e4a1

Boze mal si jej to zaplatit a pozvat ju ty troťko… rovno ti poviem ukazal si sa ako držgroš 🚩udelujem ti cenu redflag

@anonym_60e4a1 vazne? Moja dcera ma frajera, ktory drepi doma, brigada nula... nemala ho pozvat na dovolenku ? Podla teba asi ano.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_60e4a1
19. aug 2025
@eeffka

@anonym_60e4a1 vazne? Moja dcera ma frajera, ktory drepi doma, brigada nula... nemala ho pozvat na dovolenku ? Podla teba asi ano.

@eeffka ale panko neuvadza aka cena atd ci pracuju tpp ci brigaduju atd. Asi hladam nieco take naco mame obaja . Lebo Širava a Maledivy je rozdiel … treba viac info .

anonym_a66267
19. aug 2025

@eeffka podla mna zalezi aj aky maju vek...je rozdiel vek 20 a 30 ked uz maju mat nejake peniaze.

anonym_9f885c
19. aug 2025

@anonym_autor Tak moj uz manzel, ked sme este randili a bol to len priatel, tak, keby videl ze aktualne niesom financne na tom tak, aby som si zaplatila letnu dovolenku, bud by mi ju zaplatil on, alebo by sme sa dohodli na niecom, hoci doma, co financne dam aj ja. Nesiel by bezomna. 😊 stale sme sa na niecom spolocnom dokazali dohodnut, lebo sme chceli. Pises malo o celej vasej situacii, aby sa dala mozno objektivnejsie posudit.

zuzubb007
19. aug 2025

Strýko drzgroš, najlepšie frajerka spraví, keď sa s tebou rozíde, to naozaj si jej nevedel prispieť? Za mňa by mne taky chlap nestál za nič, nepíšeš koľko máte rokov, jedine ak máte 18 by som to pochopila a chodíte na strednú ináč ta nič neospravedlňuje, či sa nám páči? To si s kým na tej dovolenke? Len nenapiš, že s kamoškou 🙈

anonym_9a9f3c
19. aug 2025

Tak dost to napoveda do buducnosti a asi sa jej to nepacilo. Mna by to tiez odradilo. Navrhol si jej napriklad take riesenie, kde by ste isli na dovolenku spolu, ale tak ze by to financne zvladla? Lebo toto je take ze ok, ja na to mam, svoju polovicu si zaplatim a ty si rob co chces. Netvrdim, ze si jej mal tu dovolenku platit, ale ked uz spolu budete realne zit a mat trebars dieta, tak to takto jednoducho fungovat nebude. Ale tak tam sa asi nedopracujete ak mate taketo nedorozumenia uz teraz.

anonym_bf49ca
19. aug 2025

@anonym_autor to akoze teraz si na dovolenke a lustruješ modrý koník?? Podľa mňa sám nie si stotožnený s tým že si odišiel keď máš potrebu o tom tu písať. A čo to je za dovolenka že na stránke pre matky s deťmi čítaš po večeroch témy 😃

marek775
19. aug 2025

@anonym_autor Rad by som dufal, ze je to trolling. To si fakt musel ist na dovolenku letecky, ked si ju ona nemohla dovolit a ty si jej to nechcel zaplatit alebo prispiet? Zijete spolu? Mate vazny vztah? Preco si ju radsej nezobral na skromnejsiu dovolenku niekam autom, mozno aj blizsie a mozno aj na menej ako cely tyzden. Nebolo by ti lepsie s nou?

lia2929
19. aug 2025

To je na večerne nervy tema 😀?

simsalabim
19. aug 2025

@anonym_autor vies co? Bola som v podobnej situacii, nevyslo mi uplne na dovolenku, chybalo mi asi 2000? korun. Moj priatel mi povedal - a naco mas mna? Ved to doplatim. Uz vyse 25 r sme manzelia.

sisska96
19. aug 2025

A čo nevedel si doplatiť? Prečo by sa nedalo zmeniť ? Proste nejdeš a hotovo. Si držgroš a ešte aj nechápavý.

anonym_ef8fc5
19. aug 2025

@anonym_autor napisal si samozrejme (ze sa jej to nepáčilo) takže samozrejme pre všetkych okrem teba alebo samozrejme a ajtak si išiel?

mikadooo
19. aug 2025

@anonym_autor "Jej sa to samozrejme nepáčilo, ale tak už sa to nedalo zmeniť." Čo akože? Stornovať dovolenku sa nedalo? Za mňa si dosť podivín, ísť na dovolenku sám a nechať frajerku doma. To nesvedčí o extra zaláskovanosti z tvojej strany. Tak si to teraz vyžer a nečuduj sa. Ja na tvojom mieste by som proste dovolenku stornovala asap ako by frajer začal s rečami, že asi na to nebude mať. Peniaze by som si odložila na niečo iné, menej provokatívne. Alebo ho vzala aspoň na nejaký víkend do wellness hotela na svk, keď už nie tá dovolenka. Ale keď sa nedá, tak sa nedá... 🤷.

vladuska20
19. aug 2025

Ano,isto to bola ona,co o tebe pisala,ze si sa na nu vysral a nezobral si ju.Ako gentleman,co ti asi nic nehovori si mal povedat,pod ideme spolu ja to cvaknem.Takze,si ju sklamal a ani sa necudujem.Ono potom to tak tie vztahy aj dopadnu,vsetko pol na pol a ked zena na md,rd opet tento model a uz je zle.Lebo z vyssieho platu sama pre seba,musi zrazu z polovicneho zivit 2 osoby.Gentlemani proste vymreli.

lindous
19. aug 2025

Toto musí byť nejaký experiment, že ako reagujú ľudia na dve rôzne strany príbehu, nechce sa mi veriť, že dovolenku si krátiš čítaním diskusií na MK 😅 ale odpoviem aj tak a to čo som aj v opačnej diskusii, za mňa je úplne v poriadku ísť na dovolenku aj jeden bez druhého... znie mi to ako mladí ľudia, ktorí sú radi, že majú na dovolenku pre seba, prípadne s pomocou rodičov, nie to ešte ju utiahnuť pre dvoch.. a je okej vyraziť si aj s kamošmi a rodinou, nie len byť jeden na druhého nalepení

anonym_a66267
19. aug 2025

Tu treba zodpovedat o aku sumu islo, kolko by musel zaplatit, kam isiel..ci na Bali alebo do Bojnic...ako dlho su spolu...preco to partnerke nezaplatil..kolko maju rokov...atd...

vladuska20
19. aug 2025

Moj muz mi ani to blbe pivo nedovolil kupit,tak by ho hanba fackovala,ze zena,co zarobi omnoho menej mu pivo kupuje,takze ani model 50 na 50 lebo 1 kolo on,2he ja nehrozilo.Skor sa ma este aj on sam v case chodenia opytal,ci nepotrebujem peniaze.Ale kedze aj tak vsetko platil tak som mu to aj takto povedala,ze na co.

marek775
19. aug 2025
@lindous

Toto musí byť nejaký experiment, že ako reagujú ľudia na dve rôzne strany príbehu, nechce sa mi veriť, že dovolenku si krátiš čítaním diskusií na MK 😅 ale odpoviem aj tak a to čo som aj v opačnej diskusii, za mňa je úplne v poriadku ísť na dovolenku aj jeden bez druhého... znie mi to ako mladí ľudia, ktorí sú radi, že majú na dovolenku pre seba, prípadne s pomocou rodičov, nie to ešte ju utiahnuť pre dvoch.. a je okej vyraziť si aj s kamošmi a rodinou, nie len byť jeden na druhého nalepení

@lindous Tiez si myslim, ze je to trolling. A ist na dovolenku sam/-a je ok, ak su s tym obaja v pohode. Ine by bolo, keby ona ist nechcela a on ano. Ale ona by isla, len nemala na svoju polku a on miesto kompromisov alebo pomoci proste isiel. Za mna dosť chladne.

petamich
19. aug 2025

Long story short - za mna je v pohode ist niekam aj sam ALE idealne nie len sam, mal si realne podla mna dve moznosti v kontexte partnerky
A) navrhnut taku dovolenku, ktoru si moze dovolit a isli by ste spolu
B) prispiet/zaplatit jej to, ak si to nemohla dovolit z objektivnych pricin (ty pracujes ona nie, ...)

A ak by ste sli aj spolu, isto by jej nevadilo alebo verim, ze by jej nevadilo, ak by si siel potom aj sam.
My dnes v manzelstve co-financujeme vsetko ale ked som bola studentka a partner pracoval, tak mi tu letenku na dovolenku kupil.

tramtada31
19. aug 2025
@marek775

@lindous Tiez si myslim, ze je to trolling. A ist na dovolenku sam/-a je ok, ak su s tym obaja v pohode. Ine by bolo, keby ona ist nechcela a on ano. Ale ona by isla, len nemala na svoju polku a on miesto kompromisov alebo pomoci proste isiel. Za mna dosť chladne.

@marek775 jednotka Izba je skoro tak drahá ako dvojka, tiež mi to nesedi. Ale jasne, že jej to mal cvaknut, alebo sa prisposobit jej rozpoctu. Toto je od neho podraz

anonym_cc30c1
19. aug 2025

ale ved citajte - on nesiel sam: ..."či sa nám páči hotel,..."

jankalukasova
19. aug 2025

A prečo ste nešli na dovolenku, ktorú by zvládol aj jej rozpočet? Ja by som tiež nadšene nepýtala ako úžasne sa tam máš, kým ja som doma.

nikpa
19. aug 2025
@eeffka

@eeffka nie, nemala mu dcéra platiť dovolenku. Žena nemá platiť dovolenku lenivemu chlapovi, ktorý si nie je schopný na ňu zarobiť sám. A čo to má s týmto spoločne? Ved to je podstatne iná situácia.

Strana
z5