Odmerané správanie partnerky po samostatnej dovolenke
Dobrý večer. Čítal som už viacero diskusii na také podobne témy, pri jednej som až mal pocit, či to nepísala moja frajerka, no poprela to😅 Každopádne, chcel by som sa opýtať na názor a požiadať o radu od niekoho nezainteresovaného. S frajerkou sme sa rozprávali začiatkom roka, že spolu niekam do zahraničia vypadneme počas leta. No bohužiaľ, jej finančná situácia nebola priaznivá na to, aby si mohla dovolenku dovoliť, tak som šiel sám. Jej sa to samozrejme nepáčilo, ale tak už sa to nedalo zmeniť. Už pár dni sa správa ku mne tak odmerane. Nie zle, ale odmerane. Pred tým, ako som odišiel sme sa aj stretli, bola divná, smutná, keď som sa jej pýtal čo jej je, nepovedala mi. Na všetko som dostal odpoved “neviem”. Odkedy som na dovolenke, ledva mi píše a keď už, je taká nijaká. Ani sa ma neopýtala aký bol let, ani ako sa tam mám, či sa nám páči hotel, nepopriala mi šťastnú cestu ani nic… Neviem, čo mám robiť..
@marek775 jednotka Izba je skoro tak drahá ako dvojka, tiež mi to nesedi. Ale jasne, že jej to mal cvaknut, alebo sa prisposobit jej rozpoctu. Toto je od neho podraz
@tramtada31 a teda aj ďalší diskutujúci, napríklad my s vtedy priateľom, teraz už manželom sme boli spolužiaci na VŠ, nikdy sme neboli v situácii, že jeden z nás by už pracoval a druhý nie... on bol zo sociálne slabších pomerov, podpora z domu žiadna, z toho čo zarobil na brigádach sa proste živil... ja som na tom bola lepšie, ale stále študent, výlety sme nejaké lowcost poriešili, ale na dlhšiu normálnu dovolenku on proste našetriť nevedel a ja by som dve neutiahala ani omylom... som veľmi rada, že nikdy nemal problém, keď som pár krát počas tých rokov išla s kamoškou, či rodinou bez neho... tu sa nepíše nič o tom, či boli aj niekde spolu aspoň na Slovensku (ten kompromis), či by si ona mohla vôbec niečo dovoliť alebo by zostali len doma, prečo si to nemohla nakoniec dovoliť atď., takže možno komentujem úplne mimo, ale určite nie je také jednoznačné, že jej to mal zaplatiť alebo sa jej prispôsobiť...
@anonym_autor autor čakáme na doplnenie informácií
@anonym_autor nabudúce chodte spolu a urob kompris a vyber niečo lacnejšie aby si to mohla aj ona dovolit uz ked si taky geroj ze ides na dovolenku sam. To aj tvoji rodicia chodili každý sam na dovolenku? Ja osobne by som si taku dovolenku ani neuzila keby som nechala partnera doma. Sa zamysli a spametaj sa chlapcek. Toto normálny muž neurobí. Sa ešte ides pýtať na modreho kona takéto otázky
@anonym_autor no čo už teraz. 🤔 Čítaj ďalej koníka 😁
Za mňa je v pohode ísť sám na dovolenku
Páči sa mi, čo navrhoval Marek, že si mal vymyslieť nejakú lacnejšiu alternatívu, poprípade jej doplatiť alebo teda požičať...
@anonym_autor Hrozne nudna dovolenka, ked musis drat prsty na MK😉 Skus si vymysliet nejaku inu bajku.
@anonym_autor ja neviem, tak si mohol navrhnut lacnejsiu dovolenku, taku, aku by si dovolit mohla, nepises ako dlho ste spolu, je rozdiel rok a 10. Tebe nie je bez nej smutno? Lebo je ine ist na dovolenku sam preto, lebo ides s kamosmi na adrenalinovy trip a ona take nemusi a ine ju proste nechat doma, lebo na to nema…
Bud nie som v partnerstve a robim si co chcem, cestujem kam chcem a za kolko chcem, alebo som v partnerstve a beriem ohlad na partnera.. Ak zarabam 5000 a partner 1000, tak vyberieme dovolenku aby to aj jemu vyhovovalo. A nie ze ja chcem ist na zanzibar a len a len na zanzibar a ty ked na to nemas tak co uz, pojdem sam.. moj partner by si uz po tejto dovolenke nebol, ale uvidis, ako sa vyjadri tvoja priatelka
ani ja by som ti nepopriala stastnu cestu, iba ak mas 15 a si isiel s rodicmi, mohol si jej aspon pozicat a by ti to splacala prinajhorsom
A prečo ste nenašli dovolenku, ktorú by ste si vedeli dovoliť obaja? Stačí nájsť nejaké lacné letenky a podľa aktuálnych možnosti nájsť k tomu hotel, aktivity, vybrať vhodnú dĺžku pobytu..
Moj frajer zarabal velmi velmi dobre a chcel chodit na dovolenky, co som ja financne nedavala. Ziaden problem, vsetky mi platil. Ziadne zlatokopectvo, normalnu reziu sme si delili, ale povedal ze on chce na dovolenky chodit so mnou, ze bezomna to nema zmysel tam ist.
Dnes je uz par rokov mojim rovnako velkorysym manzelom. Ked mu poviem „idem troska oplieskat tvoje peniaze“ povie mi len „nase peniaze“.
Tak ja som možno divná, ale ohľadom týchto vecí by som absolútne nerobila drahoty. Stávajú sa aj horšie veci v živote. Ste manželia, máte spolu malé deti? Vtedy by to bolo podľa mňa divné. Ja som tiež bola na dovolenke bez priateľa a on na svojich obľúbených podujatiach bezo mňa. Potom sme samozrejme mali aj spoločné výlety a aj dovolenky. Choďte na nejakú dovolenku ešte spolu alebo na nejaký predĺžený víkend a užite si spoločný čas.
Prelozene do muzskej reci: nasral si ju a velmi.
Cakala, ze urobis gesto.
Bud nepojdes ani ty.
Alebo pojdete len v rami SK.
Alebo jej prispejes, aby ste sli obaja.
(Bez ohladu, ci ste sa o tom bavili a trebars ti aj odkyvala, ze samozrejme mas ist aj sam.)
Ale este ta ma rada a este je vo faze, ze si nevie uplne predstavit byt bez teba. Takze ta zatial neopusta. Mas sancu zabodovat a vyzehlit si to.
Ak na to nevidis dovod, tak mate opacne ocakavania a poziadavky a klapat vam to nebude.
Tak ja som možno divná, ale ohľadom týchto vecí by som absolútne nerobila drahoty. Stávajú sa aj horšie veci v živote. Ste manželia, máte spolu malé deti? Vtedy by to bolo podľa mňa divné. Ja som tiež bola na dovolenke bez priateľa a on na svojich obľúbených podujatiach bezo mňa. Potom sme samozrejme mali aj spoločné výlety a aj dovolenky. Choďte na nejakú dovolenku ešte spolu alebo na nejaký predĺžený víkend a užite si spoločný čas.
@maury to vážne sa pýtate či je to manželka keď pán píše že ona nemala financie ? 😀😀😀 Aj viete že v manželstve sú financie spoločné aj keď má každý zo 5 účtov svojich ?
Ja napríklad nechápem , prečo by mal svojej priateľke platiť dovolenku. Nie je mu to ani žena ani nič,za pol roka sa môžu rozísť. Prečo by mal svoje zarobené peniaze vyhadzovať aj pre ňu. Ja by som sa neurazila a pochopila by som to. Prečo by sa on mal obmedzovať a kvôli tomu na dovolenku neísť. Ja by som tiež frajerovi neplatila za moje ťažko zarobené a našetrené peniaze dovolenky 🤣 ktovie koľko sú vôbec spolu .. možno len pár mesiacov ..
@anonym_autor 🤦
A ty si s kým vlastne išiel na tu dovolenku?
Nemyslím si, že si jej to mal zaplatiť. Avšak môj partner by nikdy nešiel bezo mňa, buď by sme počkali až našetríme alebo by sme vymysleli niečo, kam môžeme obaja
A ty si s kým vlastne išiel na tu dovolenku?
@bielasovicka autor sa nevyjadruje od zaciatku tak myslim ze sa to ani nedozvieme 😁.
@maury to vážne sa pýtate či je to manželka keď pán píše že ona nemala financie ? 😀😀😀 Aj viete že v manželstve sú financie spoločné aj keď má každý zo 5 účtov svojich ?
@anonym_9f893a divila by si sa, kolko parov si to stale deli na moje a tvoje. Aj v manzelstve. Krstna jednej z mojich dcer si vzdy musela platit dovolenku sama a polovicu za deti 😲
Moj frajer zarabal velmi velmi dobre a chcel chodit na dovolenky, co som ja financne nedavala. Ziaden problem, vsetky mi platil. Ziadne zlatokopectvo, normalnu reziu sme si delili, ale povedal ze on chce na dovolenky chodit so mnou, ze bezomna to nema zmysel tam ist.
Dnes je uz par rokov mojim rovnako velkorysym manzelom. Ked mu poviem „idem troska oplieskat tvoje peniaze“ povie mi len „nase peniaze“.
@anonym_f5ae74 Aj môj dakedy zaplatil sám, lebo dobre zarábal, ja som mala vtedy obdobie, že zle. Ale aspoň jeden obed mi dovolil zaplatiť, lebo preňho je trápne aby žena platila
si chory? ideš na drahu dovolenku a cuduješ sa, že " frajerka je smutná." " ani sa ma nespýtala na cestu"
alebo sa z nas robiš srandu, alebo si žgrloš do seba zahladeny a ked už si jej to nechcel platit cele, mal si jej doplatit, kolko jej chýbalo
@anonym_autor to akoze teraz si na dovolenke a lustruješ modrý koník?? Podľa mňa sám nie si stotožnený s tým že si odišiel keď máš potrebu o tom tu písať. A čo to je za dovolenka že na stránke pre matky s deťmi čítaš po večeroch témy 😃
@mirokub
@anonym_bf49ca 😀
presne
robi si prdel, nikto nemože byt tak na hlavu
A čo nevedel si doplatiť? Prečo by sa nedalo zmeniť ? Proste nejdeš a hotovo. Si držgroš a ešte aj nechápavý.
@sisska96 😀
Ano,isto to bola ona,co o tebe pisala,ze si sa na nu vysral a nezobral si ju.Ako gentleman,co ti asi nic nehovori si mal povedat,pod ideme spolu ja to cvaknem.Takze,si ju sklamal a ani sa necudujem.Ono potom to tak tie vztahy aj dopadnu,vsetko pol na pol a ked zena na md,rd opet tento model a uz je zle.Lebo z vyssieho platu sama pre seba,musi zrazu z polovicneho zivit 2 osoby.Gentlemani proste vymreli.
@vladuska20 ktorato bola diskusia?
@anonym_9f893a divila by si sa, kolko parov si to stale deli na moje a tvoje. Aj v manzelstve. Krstna jednej z mojich dcer si vzdy musela platit dovolenku sama a polovicu za deti 😲
@simsalabim a koľko takých existuje. Neraz to aj tu bolo riešené 🙂
@vladuska20 ktorato bola diskusia?
@karolinakr podľa mňa je to troll a obidve diskusie píše jedna osoba. Nie je možné aby nejaký chlap na dovolenke hľadal na modrom koniku diskusie či tu náhodou nepísala jeho frajerka 😃😃 a nebude to ani reálna téma
Odpovedala som jej odpoviem aj tebe. Za mňa si buď lakomý alebo bezcitný. Neviem si predstaviť že radšej pôjdem sama na dovolenku lebo priateľ nemá peniaze. Buď prispejem aj jemu, alebo vyberiem dovolenku na akú má. Bolo by mi blbé ísť samej keď viem že on doma sedí lebo na to nemá a je mu to ľúto. Lebo ho mám rada. Ani ja by som si takú dovolenku neužila. A teda preukázal si sa fakt pekne.. po takomto niečom by som sa bála že raz pôjdem na materskú a muž bude chodiť po dovolenkách sám lebo však ja nemám na to.

A možno aj ona išla na dovolenku s niekým ochotnejsim veď prečo nie