Odpustili by ste chlapovi, ktorý by vás dourážal a zbil?
Ahojte žienky, odpustili by ste chlapovi keby vás slovne dourazal a ešte by vas aj zbil?
Ak by ma urazil, mozno by som odpustila, to by zaviselo co vlastne bolo a co povedal, bitku v ziadnom pripade. Toto je pre mna konecna
Vela krat som odpustila a vzdy to potom bolo len horsie. Takze od takeho utekat co najdalej ..
Odpustit??🤔🤔🤔Upec mu tortu a chodte to oslavit.🙄
Bitku nikdy..
Zbil??? Konečná a nazdar. Ale ja by som sa nenechala zbiť. Bol by rad, keby ho nezabijem.
Máj zdravý rozum pri sebe :/
Neviem si predstavit ani len to, ze by mi skaredo vynadal alebo by ma oslovil nejakym vulgarnym slovom. Uz toto by bol pre mna hrozny sok, ale asi by som to predychala. Ale bitku nikdy. Toto je stopka. Ak udrel raz, udrie znovu.
Ušla by som. Bez váhania. Už by som o ňom nikdy nechcela počuť.
On je chorobne žiarlivý nikam nechodím už sa nestretavam ani s kamarátkami som sním 24 hodín v kuse a aj tak som ku...a a kade chodím tam mam ko....ov ospravedlňujem sa výrazy všade chodíme spolu byvame spolu pracujeme spolu žijeme v nemecku takže všade kam ideme tam niekoho mam
🤦♀️ Bež, Foreste 🤦♀️
@divokykonik pracujem na tom nieje to jednoduché ale nie nemožné
Ďakujem toto som potrebovala teraz som si úplne istá ze som sa rozhodla správne bude to bolieť ale aj jeho slová a rany bolia
Rozchod okamžite. Utečie najlepšie hneď. Chorobný žiarlivec je najhoršia forma vzťahu.
Este by sa mohol tesit na sud, kreten. Nahlasila by som ho a poslala mu aj necakanu "navstevu".
Ake pozicaj, take vrať, a najlepsie na dva krat. Ani omylom, neodpustila. Moholl by po kolenach celu kryzovu cestu suchanim po strku prejst, ani by ma nehlo! Debyl debilny. Takej ladky niet!
Raz by ma chcel udrieť chlap?? Nikdy. To ja si ich vážim. Ale aby sa povysaval silou nado mnou?? Fakt ešte takú nehrali…
O a tiez vidi ako sa cudzi chlapi na teba usmievaju? A dokaze ti ich este aj po dvoch hodinach do detailu opisat? Podotykam, ked ty ani nevies, ze sa vobec niekto na teba pozeral a ze tam vobec niekto taky bol 😂? Zazila som, teda ale nikdy na nezbyl. Len som fakt nechapala.
Odidi kým nemáte spolu deti.
Toto je chorý človek a lepšie to nikdy nebude
@laura07 vie ze nikoho nemám a nikto si ma nezastane ale utekám od neho nebolo jednoduché nájsť odvoz ale podarilo sa zohnať
@svetlonos asi áno vidí ale prelud ,
@laura07 bola som s nim niekolko rokov, ale po tej prvej facke to bolo cca 6 mesiacov plnych hadok, nadavok, urazok, aj sme sa pobili, ale to bolo na tyzdennej baze toto a potom nasledoval burlivy rozchod, ale nelutujem, ze som od neho odisla. Bola som tak zmanipulovana, az som si myslela, ze bez neho som nic a potom sa to len stupnovalo. Je to na dlhsie pisanie.
V žiadnom prípade toto netolerovat,utekaj kade ľahšie od neho,držím palce
@pribinak v našom veku chvala bohu neprichádzajú do úvahy však to ze niesme žiadny pubertiaci
@bessie12 asi takto sa cítim ja teraz
Tak ja neviem koľko máte rokov, mne by bolo jedno či mam 20, 30 alebo 50 či 60, …nechcela by som aby mi niekto nadával a už vôbec aby má bil

Nie. Násilie vo vzťahu je neprípustne. Teda ak máš všetkých 5 pokope