icon

Odpustili by ste chlapovi, ktorý by vás dourážal a zbil?

29. máj 2023

Ahojte žienky, odpustili by ste chlapovi keby vás slovne dourazal a ešte by vas aj zbil?

viestta
29. máj 2023

este je aj chorobne ziarlivy okrem toho, ze ti nadava a otlka ta. Dievca, kde si nechala rozum? Kde si nechala sebeuctu?

autor
29. máj 2023

@pribinak no tak ma pomaloval že nemôžem ísť ani do prace

laura07
29. máj 2023

@bessie12 Ach jaj. Ale je to za tebou 🧡 no ale hrozne. Človek si vždy povie, mne sa to nestane a zrazu hop. Ach jaj. Hádam si už šťastná 😊

autor
29. máj 2023

@laura07 nadávky asi tak 2 mesiace a teraz ma zbil

pribinak
29. máj 2023

Smer polícia s nemocnica. Maj zdravý rozum ak teda nie si nejaká bláznivá pubertiacka

autor
29. máj 2023

@laura07 ešte nie ale už co skoro

bessie12
29. máj 2023

autorka, ked chces, tak mi napis spravu. Mozme o tom pokecat.

autor
29. máj 2023

@pribinak mam 44 priatel 49

bessie12
29. máj 2023

@laura07 teraz som stastna. Niekedy asi az prilis 😅 Keby to bolo take jednoduche odist od debila. O to horsie a tazsie, ak su aj deti 😔

laura07
29. máj 2023

Písala som si tu s bessie12. Ale tak to nemení nič na tom, že by som ho pred odchodom ešte pekne kopla do guli. Debila. Hádam si čakala, že ti tu niekto napíše, že mu máš dať ďalšiu šancu? Chod preč. Načo ti jakeho idiota? Aby ta zbil a nadával, lebo ma on zlu náladu??

bessie12
29. máj 2023

@laura07 moju maminu tiez moj "otec" zbil a to bolo len tak, lebo chcel.. No cisty .... som rada, ze ho nemam ani v RL. Hanbila by som sa ako pes za neho.

laura07
29. máj 2023

@bessie12 mate spoločne? Aj sa vidavate teda? Zmenil sa? Strašne by som chcela vedieť čo sa honi v hlave takého kretena a potom keď sa uvedomí…vidí svoju bývalú s jeho deťmi, ci mu to docvakne, abo je debil na furt?

laura07
29. máj 2023

@bessie12 och.

pribinak
29. máj 2023

Tak to si zrelá zena, určite máš už iné životne skúsenosti ako nejaká 22 či 30 ročná zena a nenechas sa týrať

bessie12
29. máj 2023

@laura07 ked uz raz je debil, tak nim ostane cely zivot. Takyto clovek pochybujem, ze sa zmeni k lepsiemu. To by najprv musel chciet. Ale pokusal sa ma kontaktovat niekolko krat. Nastastie s tym uz prestal. Ja o neho zaujem nemam. Pre mna je to de facto cudzi clovek. Neberiem ho ako otca, ale len ako darcu spermii. Rodic je pre mna ten, co to dieta vychova a nie len ho urobi.

dilino
29. máj 2023

Ani keby mal diamantového vtáka bol najkrajši na svete násilie vo vzťahu u mňa 0 toleráncia.Teba vychovali rodičia pre take hovädo neblázni nikto nema právo ťa biť.Utekaj a gratuluj si ked nemate deti.Môžeš odisť aj hned zbaliť veci ked spolu bývate a ked nebude doma odsťahovať sa a neobzerať sa.Odíd od žiarlivca moju kamarátku v afekte žiarlivosti tak dobil priateľ že katastrofa keby nebol preskočil sused s bratom plot tak ju zavraždi.Ubližil jej tak že zostala na vozíku doživotne jej musi platiť a v base bude tak dlho ako keby ju zavraždil.Treba TI to odid domov na Slovensko ak sa TI da s takým debilom by som nebola.Nevieš čo v afekte je schopný urobiť.A je to Slovák alebo Nemec.Preboha ťa prosím nemaj s ním deti lebo to peklo ešte len budeš zaživať.Ak máš tam niekoho znameho tak sa pobaľ urob plán a vráť sa na Slovensko vykašľať sa naňho.Aby si pri jeho jednej žiarlivostnej scéne nedopadla ako moja kamarátka že v afekte ťa je schopný prizabiť.A nikdy by som nebola s človekom čo má udrel nikdy nikdy ani keby bol miliardar.Udrel raz urobi to viac krát to mi ver.

olimuc
29. máj 2023

Si v DE, nie ze nikoho nemas ale smer policia… maju trochu ine myslenie ako Ti na Svk

syslik81
29. máj 2023

udala by som ho na policii a a sprintovala co najdalej od neho

mikadooo
29. máj 2023

Nie. Som za útek.

svetlonos
29. máj 2023

Ja som tak platila na pumpe kavu ci nejake oblecenie. Viem ze tam nejaky muzi boli ale netegistrovala som ich. On ano a do detailov.

majusik1304
29. máj 2023

Och, strašne ma to mrzí, že toto zazivas. Ale nemusíš to zažívať, nie si fackovaci panák, máš svoju dôstojnosť. A odpustiť neznamená že ostaneš a necháš sa ďalej otlkat. Odpusť, ale odíď, nedovol aby ti bolo viac ublizovane. On sa nezmení....bude v tom pokračovať. Nenechaj si to. Držím palce a veľa síl na rozchod a odchod od násilníka!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
30. máj 2023

nie, násilie - posledná kvapka

zmrzlinka2021
30. máj 2023

Už dávno si mala volať políciu a následne od neho odísť?

jaond19
30. máj 2023

Neodpustila a vymazala ho zo zivota. A nie ze ta prosíkaním namotá naspat.... dostanes zas.

la_dolce_vita
30. máj 2023

Radšej byť sama, ako s niekým takým...

hugger
30. máj 2023

Neviem ci aj pravne ale moralne si povinna bitku nahlasit na policii. Chranis tak zeny ktore mozu prist po tebe a hrozi im od tvojho partnera to iste.

lanka999
30. máj 2023

Bitku? to nikdy, to uz by pre mna znamenalo definitivny koniec bez ohladu na to ako dlho sme spolu. Ak raz zdvihne ruku znaci to o niecom patologickom a moze to casom byt horsie. Normalne teraz uvazujem ci by som dokazala odpustit neveru a fungovat dalej akoby sa nic nestalo. No asi skor nie..

vilma7
30. máj 2023

Nie , neodpustila. A ty by si s takým chlapom.vedela žiť ďalej?

mirro
30. máj 2023

Nie, neodpustila. A ty utekaj od takého..... A ani sa neobzri.