Odpustili ste niekedy neveru?
Odpustili ste niekedy neveru alebo i opakovanú? Ako teraz žijete?
@anonym_autor nie, neodpustila
@anonym_autor vekom a čím je človek starši si možno pobie ze ano...menia sa peiority nazori...za mna však nie...ako odpustit ale apat s nim hmm
Odpustila som...keď sa to ale za pár rokov zopakovalo,už som kapacitu na to nemala..
Odpustila som...keď sa to ale za pár rokov zopakovalo,už som kapacitu na to nemala..
@anonym_176704 za dlhé roky alebo za krátko? To verím. To už dôvera úplne preč.
@anonym_autor Ivana, si to ty?
@anonym_176704 za dlhé roky alebo za krátko? To verím. To už dôvera úplne preč.
@anonym_autor asi za 7 rokov...bolo tam toho ale viacej čo som prehliadala,vtedy som to samozrejme nevidela alebo skôr nechcela vidieť a nebola som veľmi spokojná v tom vzťahu...ale nemala som silu to ukončiť až prišlo toto a uľahčilo to moje rozhodnutie.
Ked som mala 26 neodpustila a rozviedla sa. Ked som mala 30 odpustila som a dokonca som sa zanho vydala. Uz to nezopakoval ale ja lutujem.
Odpustila. 8 rokov podvádzal kade chodil. Keď som podviedla ja nezvládol to a odišiel odomna. Chvála bohu 😀. Keby som vedela že mu stačí zahnúť aby sa zbalil a odišiel urobila by som to oveľa skôr.
Áno, obaja sme boli mladí, bolo to citeľné a obaja sme si dali potom slobodu.
Odpustila. 8 rokov podvádzal kade chodil. Keď som podviedla ja nezvládol to a odišiel odomna. Chvála bohu 😀. Keby som vedela že mu stačí zahnúť aby sa zbalil a odišiel urobila by som to oveľa skôr.
@anonym_6c58f7 no pánko musel byť dotknutý, že si si také niečo voči nemu dovolila 😀 to iba on môže
Ked som mala 26 neodpustila a rozviedla sa. Ked som mala 30 odpustila som a dokonca som sa zanho vydala. Uz to nezopakoval ale ja lutujem.
@anonym_210c5f prečo to lutuješ?
online pisal hocijakym zenskym na pokeci, neodpustila som
@anonym_autor asi za 7 rokov...bolo tam toho ale viacej čo som prehliadala,vtedy som to samozrejme nevidela alebo skôr nechcela vidieť a nebola som veľmi spokojná v tom vzťahu...ale nemala som silu to ukončiť až prišlo toto a uľahčilo to moje rozhodnutie.
@anonym_176704 7 rokov veľmi dlhá doba...neboli náznaky už aj predtým nejaké?
@anonym_autor spýtaj sa Ivanky G. Alebo Zuzky B.
@anonym_autor spýtaj sa Ivanky G. Alebo Zuzky B.
@anonym_a2fd7f nechápem čo si idete :😀
Nie

Už viac nie, v žiadnom prípade.