Odpustili by ste neveru?
Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?
Je vzacne mat takych oddanych priatelov 😊👍
@number19 tiež ma to zaujíma
@saraxyz ďalšia žena? Alebo niekto kto ťahá za nitky?
Áno, niekto z kolegov
Áno je to žena...
nerozumiem, na čo bol dobrý ten telefonát. Keď už mala si jej poslať SMS a v nej ju upozorniť, že ďalšiu posielaš jej mužovi, na tom telefonáte sa môže iba dobre baviť
@saraxyz prosím ťa odkiaľ si? Sa venuješ takým iným veciam?
Veď on sa sám priznal ako teraz jej tu niekto napíše že jej niekto len chce ublížiť a nakoniec sa nič nestalo? Keby to tak povie tak partner sa neprizna že ho to mrzi a že to posral celé, nie? To že jej niekto povie pravdu tak znamená, že jej chce zle? Presne pre toto veľa ľudí drží hubu a dotyčná osoba sa dozvie taketo veci vždy ako posledná hlavne, že si o tom šušká pol mesta.
To nie je podstatné odkiaľ som a nie, nevenujem sa. Len mi to pripadá divné. Ak mám pravdu povedať poviem to rovno. Nesedí mi aj tá kamarátka. Ale neviem, či ti sama hovorí, alebo sa jej pýtaš
@saraxyz sama mi to povedala
@saraxyz nemala som potrebu niečo zisťovať, keďže ma nenapadlo ze by niečo také mohlo stať
Máte dobré vzťahy s tou kamoškou? Nič ťa nenapadá?
@saraxyz s nou áno. Vždy pri nás stala. Ale keď nad tým rozmýšľam z tej tvojej strany, bola by tu jedna osoba, ktorá by bola schopná aj s diablom dohodnúť aby mi ublížila. Ale aj tak sa nič nemení na tom ze to spravil
Moj názor je to na tebe ... mam znamu co odpustila a po 11 rokoch jej to urobil zase a tak sluboval...a sesternicu co odpustila a neľutuje ... len uvidime casom ako to dopadne...
@mimuska125 ďakujem. Hop alebo trop 😒
Raz sa to dozvies. 😉 Podľa pohľadov sa dá dosť zistiť.
Ale zas si zober ak by si to urobila ty odpustil by ti?? Ťažko veriť ak ta niekto sklame... tiez by som nevedela co robiť nezávidím ti ...drzim palce aby si sa rozhodla správne
Deti nemôžu za svojich rodičov. Ja viem, že je ti ľúto dcérky, ale ja by som skôr prijala to, že sa na ňu budú dívať ako na "dcéru kúrevnika" ako to, že ju budú ľutovať, že mamka toleruje pomer.
@mar.80 kriste
@stevvvka ale mama nebude tolerovať. Bud to skončí a skonsoliduje sa (aj to nie som istá ci uverim) alebo koniec.
Jedine plus v tom všetkom je teraz pre teba to, že vieš s kým si žila. . Že ten úžasný chlap, je vlastne trtko a určite ti dochádza, že je to typ, ktorý si rad užíva bez ohľadu na iných. Skús postupne, nemusis to siliť, nájsť pokoj v duši, aj keď ta realita dobehla. Ja by som sa zamerala na dcérku a hľadala spôsob ako sa citovo od neho odpútať. Potom to bude oveľa ľahšie a som presvedčená, že v budúcnosti môžeš mať este ty navrch. Buď novým vzťahom s niekym, kto ťa nebude podvádzať alebo s ním, ale s pocitom, že to on bojuje o teba a nie naopak.
Máš viac detí? To je super, oni ta potrebujú. Buďte tím a on nech zabojuje veľmi, aby o vás neprišiel ale neulahcuj mu to. Naopak, nech vidí, že napriek tomu, že ťa ako clovek neskutočne sklamal, ty si tak silná žena, že v konecnom dôsledku bude tak, ako chces ty, nie ako sa on rozhodne. A že tvoje deti sú pre teba momentálne top. On nie.
Je mi ľúto co prežívaš. Daj vedieť ako si sa rozhodla. Dúfam že budeš mať dosť sily na to aby si od toho paka odišla. Pretože väčšina žien ju nemá. Je jednoduché písať o tom... Si v ťažkej situácii.
Ako si dnes na tom? Už trochu lepšie?
@katkati ahoj. Trošku. Ale ten tlak na hrudi a trasenie rúk neviem kedy prejde. Do plaču stále. Aj malá je strašne nervózna, vrieska celý deň. Tatko sa od rána činí, pozorný. Ale keď dlhšie nepísal, šli sme sa previezť po sídlisku aj do práce. Bol tam. Takým štýlom sa zbláznim

@saraxyz O kom pises? Co mas na mysli?