icon

Odpustili by ste neveru?

28. jún 2021

Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?

katkati
30. jún 2021

Nie, nezblázniš. Ten tlak a trasenie ešte potrvá. Čokoľvek urobíš je lepšie ako neurobiť nič. .

autor
30. jún 2021

@katkati myslím tým, že zakaždým keď dlhšie nepodpíše tak hneď letieť na sídlisko

autor
30. jún 2021

@katkati ale strašne som sa bála, že ich tam nájdem. Bola som rozhodnutá dat mu malú do rúk a odísť

katkati
30. jún 2021

Vieš, ale on môže odpísať, aj keď budú spolu. A naopak. Ale nechcem ťa ešte viac trápiť.

autor
30. jún 2021

@katkati ja to viem. Ale čo sa mám nasťahovať na to sídlisko?

katkati
30. jún 2021

Keď máš peniaze a tak veľmi chceš vedieť na čom si, tak jedine súkromný detektív.

stevvvka
30. jún 2021

Je dosť pravdepodobné, že si dá minimálne teraz väčší pozor.

retatka
Autor odpoveď zmazal
martina2005
30. jún 2021

Presne tak, vôbec nie je dobré mu vypisovať a ani volať. Keď chce nech zavolá on.. Toto ho len odradí a bude to len horšie. Musíš byť nad vecou, viem že je to ťažké, ale musíš sa robiť pred ním že ťa to vôbec netrápi. Ak niečo zabere, tak ver že toto.

autor
30. jún 2021

Dnes ma požiadal o čas, aby dal veci do poriadku. Aby som na neho netlacila a ukludnila sa 🤷🏼‍♀️

martina2005
30. jún 2021

Áno oni potrebujú kľud doma, aby mohli ďalej podvádzať.. Ja Ti želám nech sa spamätá.

martina2005
30. jún 2021

Ty ho poznáš najlepšie, treba veriť že je jeden z mála, ktorý si uvedomil čo môže stratiť. Ale ty hlavne zachovaj pokoj, teda aspoň pred ním.. Podľa jeho správania budeš vidieť či to ukončil.

autor
30. jún 2021

@martina2005 dnes som mu zas zopakovala že rozbije ďalšiu rodinu ak to neskončí. Povedala som mu aj meno dcéry jej aj muža. Zostal prekvapený ze som rýchlo zistila. Tak ze áno.
On neznáša ak ho niekto do niečoho tlači. Dokáže urobiť presný opak vtedy.
A požiadal ma o ten čas. Myslíš že to chce ukončiť po svojom?

autor
30. jún 2021

@retatka nechcem to ani robiť. Kašlem na jeho nervy, nemá právo po tom co spravil. Mne ide o moje zdravie

martina2005
30. jún 2021

Ja som mu tiež povedala že viem kto to je a všetko toto čo píšeš.. U mňa to zaprel, ale teda vie že to viem. Tým že odísť nechcel, myslela som že to ukončí.. Prešiel mesiac no nestalo sa.. Môže byť že tvoj to po tomto všetkom ukončí, len nechce aby si robila scény. Chce si to spraviť po svojom. A ani sa s ním o tom nebav, budeš vidieť podľa správania všetko. A jej muža a si kontaktovala?

autor
30. jún 2021

@martina2005 ešte nie

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
30. jún 2021

@retatka preto myslím ze to možno chce ukončiť bez scén, v tichosti. Preto žiadal čas

autor
30. jún 2021

@retatka ale naivná nie som. Vždy rátam aj s možnosťou že to bude pokračovať

martina2005
30. jún 2021

U nás to bolo vyhrotene už tak že bol zbaleny a odchádza, nakoniec neodišiel. Preto som mala pocit že to chce ukončiť. Mňa naivita veľmi rýchlo prešla. Ale u vás to môže byť samozrejme inak.

autor
30. jún 2021

@martina2005 dnes bol tichý. Nechcel už baviť o nej

tncka
30. jún 2021

Odpoved na otazku v nadpise...nie. bez ohladu na okolnosti. Proste nie.

katkati
30. jún 2021

Tebe radi, aby si sa ukludnila? Mala si sa ho opýtať, či by on bol kľudný, keby zistil, že máš milenca a potrebuješ čas, aby si to dala do poriadku. On si asi robi srandu. Čo chce dat do poriadku? Každú minútu by mu malo záležať na tom, aby ty si bola v poriadku. Čaká ta s ním ešte veľa trápenia. A časom si ho prestaneš ako človeka vážiť, aj keď s ním zostaneš. Môže byť dobrý podnikateľ, kamarát, milenec, ale ako clovek nula bodov.

retatka
Autor odpoveď zmazal
number19
30. jún 2021

Tym ze ty sa stiahnes a sustredis sa na seba a deti a nebudes ho otravovat mu mozes aj nepriamo dat priestor, aby afera pokracovala.
On by ta mal teraz ukludnovat, upokojit, uistovat ze to konci. On by ti mal volat, chodit s vami na obedy, skoro z prace domov. Vymyslat vikendy...skratka ta odprosovat..ked uz to mam tak priamo napisat. On spravil chybu, ma ju napravit. Ponizujuce? Pre koho je tato situacia ponizujuca viac...
Nemam takuto skusenost (zatial a klopem na drevo), ale minimalne toto by som ocakavala...

autor
30. jún 2021

@retatka no tak si písala ze mu začnem liezť na nervy keď ho budem kontrolovať. Tak preto som ti písala ze jeho nervy sú mi ukradnuté. Ale moje zdravie nie

autor
30. jún 2021

@number19 na neho tlak nepomôže. Uzavrie sa do seba. Dnes keď sme volali bolo vidno ze ho trápi co počuje. Ze je mi zle, to s rodinou atď.
Pondelok na mňa dokonca zvýšil hlas.
Dnes to bolo úplne iné, bol tichý, skôr počúval. Vyjadril len ze uvedomuje že ak to nekončí tak zničí rodiny. A aj k tomu ze si uvedomuje že nemôžem tak fungovať že sa budem cely deň trápiť ci nešiel za ňou

autor
30. jún 2021

@number19 a určite sa nechcem stiahnuť. Budem sa pýtať ako to začalo, kto inicioval atď. Ale s krikom nič neporiesim, nič nedozviem. Len mne bude horšie

katkati
30. jún 2021

On nemá byť tichý, neospravedlnuj ho. A co ty máš v tom tichu robit? Zase sa mu prispôsobiť?

unicornlady
30. jún 2021

"...uvedomuje že ak to neskončí, tak to zničí rodiny..."

Akože ešte to neskončilo či ako? V momente, ako sa to prevalilo, mal s dotyčnou prerušiť kontakt (resp. ak treba ešte pracovné veci, tak minimalizovať konverzáciu len na pracovné veci)

Spomínam si, že v jednej diskusii tu bol spomenutý príklad, kde po prevalení nevery, tá manželka (za odpustenie) žiadala, aby dotyčný prepísal dom na ňu aj firmu. Aby si to nabudúce 3x premyslel predtým, než by spravil nejakú blbosť, že by prišiel o všetko.