Odpustili by ste neveru?
Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?
Čítam celu diskusiu a jeho reakcia je jasna. Nemrzi ho co urobil, ani si neuvedomuje, ze môže zničiť 2 rodiny. Jeho štve len to, ze sa na to prišlo a nabudúce si dá sakra väčší pozor ☝
On ešte bude hrať urazeneho, a počkaj na cirkus, keď zistí, že si jej volala.
Nemá to zmysel.
Myslím, ze je to ten typ, ktorý to bude robiť vzdy a stále a mozno nie s 1 ani nie 2.
Ešte keď je nejaký juzansky typ.....
Poznam jedného pána na dosť vysokej pozícii v parlamente, ktorý sa sťažoval kamarátovi, ze v robote pride za ním kolegyňa a príde domov a ešte aj žena chce!
Chudak nevladze. Trebalo ho polutovat.
Sledujem tému, ale pôvodne som nechcela prispieť. No nedá mi to. Načo on potrebuje čas? Aby si mohol ešte pár krát v tichosti vrznúť na rozlúčku? Keď s ňou mal len sex, stačí sms aoebo telefonát, že je tomu koniec. A ešte chráni nejakú ludru, len aby sa to nedozvedel jej muž. Mne z toho nepríde, že by to chcel okamžite ukončiť.
Neviem či by som odpustila neveru, ale skôr nie. Ak hej, asi by som sa cez to nedokázala preniesť ani časom. Stále by som ho len upodozrievala, že to spraví znova. Dôvera je krehká. Ale teda jej mužovi by som to povedala a dala by som jej to pekne vyžrať, nech vie aké sú následky za zničenie života inej osoby
Ja stále nechápem ti riešiš či mu odpustiš...a on sa ešte stále nerozhodol či sa s ňou rozíde alebo nie?????🤦🏼♀️
Načo chce čas????? Aby si vybral jednu???? Ak je to takto máj hrdosť a ser naňho
On si je tebou a tvojou slabosťou istý. Možno keby si urobila poriadnu scénu, zbalila sa a tresla dverami... ale nie, lebo ty ho nechceš stratiť, aj za cenu, že ťa bude podvádzať?
Nedá sa byt šťastná v takom vzťahu. Tvoje deti to raz pochopia. Maj hrdosť. Dovoľ si byť šťastná ešte v tomto živote. Zavri dvere za týmto bezcharakternym skazenym hlupakom a prenechaj ho dámam, ktoré si ho zaslúžia.
Ty si môžeš nájsť muža, ktorý si ta bude vážiť a môžeš zažiť skutočnú lásku s verným partnerom.
on chce čas? To ako vážne? Ak by o teba stál, mal to ukončiť okamžite, sypať si popol na hlavu a prosiť, aby si mu dala ešte šancu dokázať ti, že si ty pre neho jediná. Žiaľ, podľa toho, čo píšeš, je do nej buchnutý a nevie čo ďalej.
Su pripady, kedy sa odpustit da... A to hlavne vtedy, ak chlap lutuje. A mrzi ho, a snazi sa zenu udobrit. Ale on sa ti vyslovene vysral na hlavu, on ziada teba aby si mu dala pokoj, aby si stihol zariadit ine miesta na stretnutie. Ty teraz nemas najmensi dovod ho setrit, on to vsetko dojbl, tak sa ma snazit!
Toto medzi nimi neskonci, a ak ano, neskor pride druha. Je mi to luto, ale v tvojom pripade nemas co odpustat, lebo on o to nestoji...
On si neuvedomuje ako ti ublizil.
Neriesila by som tu pani, s takym charakterom za to nestoji, ale jej muz by to mal vediet, nech z neho nerobia somara.
@stevvvka ďakujem. Celu noc som rozmýšľala. Zas len ďalšiu kokotinu vymýšľa. Koniec
Potnam z okolia viac pripadov nevery. V jednom islo iba o jednorazovku, velka hadka v manzelstve, zacali si robit na truc, a muza nenapadlo nic lepsie, nez ist na privat. Z pomsty? Co ti poviem, chlapi.ale vzala to zena tak, ze ok, jeden krat. Chlap sa aj snazil, aj zena chcela odpustit, ale samozrejme hnev, zrada, bolest, dlho trvalo, kym sa cez to preniesla. A to bolo iba jedenkrat, bez citov, a bolo to tazke.
O inych pripadoch nebudem, len tolko som chcela, ze ak aj par po nevere ostane spolu, da sa to, ale je to velmi tazke a podvedeny ma akesi "moralne pravo ci pochopenie" pre to, ak vystraja a robi scenY. A ty mas byt ticho? Mas mu nechat cas? Chudacik sa nestihol rozlucit, nestihli vsetky polohy ci co?
Nemam slov na takeho.. Prepac, ale neviem sa slusne vyjadrit.
Viem, ze ta to mrzi. Bude ti tazke byt s dcerou sama, nehovorim, ze nie, ale budes sa citit lepsie stastnejsie a po case budes rada, ze si ho nechala.
@zazvorka87 to iste zeny… je jedno ako pohlavie, neverni su medzi oboma
Bol som presne tam kde si ty, stalo sa mi nieco podobne, ale z pohladu muza. Sli sme dalej. Je to tazke, ale da sa ist dalej. Mne staci, ze deti su stastne, ja nemusim.
@otecko_69 keďže sa to ešte zhoršilo, tak asi ďalej už nie je možné
V tom pripade drzim palce nech je to najhorsie cim skor za vami
@otecko_69 ďakujem
Zistila si niečo viac, keď píšeš, že sa to ešte zhoršilo?
@katkati áno. Je to hrozne. Také svinstvo si nevieš predstaviť
@katkati prepáč, nemôžem dnes. Ešte stále spamätávam
OK. Myslela som na teba.
@katkati ďakujem
Och, sa to skomplikovalo este viac? Drzim.palce, aby si zvladla a rozhodla sa spravne.
Je mi to ľúto.
Neviem, čo sa mohlo zhoršiť, či je tam viac žien, napadá mi viac možností, ale tak.. Je to v podstate pre teba ľahšie v rozhodovaní. Veľa sil.
Oh daj vedieť čo sa stalo. Som presvedčený že chce len teba a s ňou to ukončí. Písal som ti že budes žiarliť teraz a kontrolovať ho. Budes musieť o tom hovoriť. On je nešťastný z toho, že ťa to bolí. Že trpíš a že ti ublížil. A chce to urovnať aj s ňou. Ak by chcel ju tak by ti to hneď na začiatku povedal. Ak by ju miloval tak určite. Napíš ako sa máš
Čítala dom všetko a myslím si to iste čo
@maximilie... On sa tak maximalne hanbi, ze o tom vie cela firma, to je tak vsetko. Ja som impulzivny clovek jej muz by to uz vedel a bola by podana aj žiadosť o rozvod.
Povedz si,ze je to len sex. Neviem co hladaju nevernici v milencoch,ci len tuzia po zmene alebo uz nevedia co od radost. Tazko radit,ci odpustit a ostat s nim. Aj tie,co vravia odist,nemozes ich rady aplikovat na seba. Vy mate iny vztah. Ja by som zvazila,aky je to clovek,ci mi stoji za to,aby som mu dala druhu sancu. Daj si cas a rozhodni sa. On sa bude teraz snazit,takze tym sa nenechaj oklamat.
Tak to je kreten,konecna. On podvadza a teba poziada o cas?je mi luto,ale toto bude chronicky suknickar a nezasluzi si dalsiu sancu. Ak by to myslel s tebou vazne,tak sa ti plazi popod nohy a lutuje,odprosuje. A si pis,ze muz tej fuchtly by sa dozvedel,ze v jeho posteli chraoe jeho ctena zenuska s cudzim chlapom.
Nie neveru by som neodpustila. Moju dôveru v partnera by to nastrbilo natoľko že nás vzťah by sa v konečnom dôsledku rozpadol.... Nedokázala by som žiť s človekom ktorému nedôverujem a hlavne by som asi už nezniesla keby sa ma po tom všetkom dotýkal.... Bez ohľadu na to ako dlho sme spolu, čo sme spolu zažili alebo ci mame deti... Za mňa jednoducho NIE 🙄
@minimie rozchodil som to. O deťoch som nepísal to niekto iný. Prešlo to ale bolo to najprv veľmi bolestivé a ťažké. Úplne som ro prijal zmieril sa s tým a milujem svoju ženu. Nikdy som jej to už nepripomenul hoci v čase liečenia to bolo tažké a furt som o tom musel hovoriť. Ničilo to oboch.

V tejto fáze ťažko povedať, či mu dokážeš odpustiť. Ale z toho co čítam mi vychádza, že je momentálne zamilovaný do tej druhej, resp. je to možno fyzická pritazlivost. Proste rátaj s tým, že Ťa už nemiluje. Inak by t i nepovedal, aby si ju do toho nezatahovala. Zrejme mu dala niečo čo Ty nie. Ak je to len o tom ze doma sa nudí, kvôli dietatku, obmedzeniam atď., je to vôl a mne by sa sprotivil. Skus to z neho vytiahnuť, že prečo to doslo až tak ďaleko. Potom sa možno ľahšie rozhodneš.