icon

Odpustili by ste neveru?

28. jún 2021

Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?

Strana
z14
eeffka
7. júl 2021

Ja normalne nerozumiem, ked som raz presvedcena ze ma muz podviedol,tak mi k tomu nechyba ziaden videozaznam. Rozhodnem sa co chcem a podla toho sa zariadim. Ty v sebe zivis dramu. Ten tvoj chlap je natolko chudak, ze nie je schopny ani zniest dosledky svojho konania a hra to na debilka. By som sa hanbila sama pred sebou s takym niecim zit. Zbalim deti alebo jeho ( podla majetkovej situacie) a cauce mravce, komunikujeme vylucne o majetkovych a financnych zalezitostiach.
Ja chapem ze sa atava vselico, ale on uz mal kolenacky vydrat koberec doma, nie trieskat kktiny aky je upracovany. Normalne uboziak a ty mu to este zeries.

autor
7. júl 2021

@eeffka to ze sa k tomu nevie postaviť ako chlap a niesť zodpovednosť je jedna vec. Ale dráma žiadna. Keďže som nedovolila aby piatok vrátil. Môže doniesť malej peniaze, to je všetko.
Len som zvedavá kam až sú schopní zájsť.

slovakboy
7. júl 2021

Och moja nemala si ju kontaktovať. Viem že ti nie je ľahké a asi si musela - nevadí. Musíš sa teraz starať o seba nie o nich. Venuj sa svojmu vnútru. Nie vonkajšiemu svetu. Pretrp tú bolesť och viem ako ti musí byt ťažko. Pomsta ti nepomôže teraz. To sa bude riešiť potom. Sklamal má ako reagoval bál sa. Neznamená že tá nemiluje. Ak zvládneš seba budeš príťažlivá pre neho hoci teraz tá pekne serie ako ho vtipne nazývaš aj ju. To že si píšu na whats up ešte neznamená že tá nemiluje. Podľa mna má sám v hlave hokej chcel by hárem. Zvládnu svoje emócie a on sa priplazí. Nebudeš ho samozrejme chcieť ale aj to sa vráti. Pocity sa vrátia ale správajte sa k sebe s úctou aj k sebe samým aj k sebe navzájom.

slovakboy
7. júl 2021

@katkati ona nemusela nič robiť preto aby som jej veril. To ja som musel a chcel zvládnuť svoje emócie a znovu ju prijať. Ona akurát nepodvádzala ďalej a nekomentovala moje výlevy. Trpezlivo čakala kým to prejde.

autor
7. júl 2021

@slovakboy potrebovala som aby vedela, že som tu.
Neviem ako ti to napísať, či dobre vyjadrím. Zmätok v citoch mám. Je mi ľúto tej jej malej. Nie je deň aby som na ňu nemyslela. Vždy keď pozriem na našu. Preto som ešte za ním nebola. A opakujem, fyzicky neviem dokázať nič. Aj keď viem svoje.
Nie je doma, chcem venovať sebe a deťom.
Aj preto vyckavam. Určite teraz nestretavaju.
A keď skúsia opäť, zničia sa navzájom

slovakboy
7. júl 2021

@number19 bola to jednotázovka. Nevenoval som sa jej a bol som si ňou veľmi istý. Bola na zábave a tam po tancovačke na izbe bol sex asi to chcela skúsiť neriešil som dôvody. Netreba sa zaoberať príčinami ani minulosťou len prítomnosťou s nastavením pre peknú budúcnosť. Pre mna to však bola rana hoci to bola len jednorazovka. Boli to totiž orgie. Pritom nie je nejaká nymfomanka bola to asi zvedavosť a túžba sa zapáčiť a skúsiť to urobiť niečo zle keď som bol ja ako drevo. Jeho a tých chlapov som chcel zbiť ale nekontaktoval som ho. Dobre som urobil.

slovakboy
7. júl 2021

To je dobre že sa venuješ sebe a malej. Nevyčítaj si nič že si zle urobila emócie nemôžeš teraz udržať to by si musela byt silná a len malo je takých ľudí. Silná ale budes keď to všetko prejde nesmie tá to zlomiť iba raniť a rana sa zacelí ako zlomenina. Môžeš byt nahnevaná aj sklamaná. Neupadaj ale do zúfalstva. To je dobre že sa nestretávajú. Jemu povedz že mu chceš odpustiť ale potrebuješ čas keď tá má rad nech ti pomôže a neubližuje.

autor
7. júl 2021

@slovakboy ak by si piatok priznal chybu a oľutoval, nikdy by som jej nezavolala. Vzala by som na vedomie, dala si čas a uvideli by sme ci ostaneme spolu. Ale tie kecy mi dvihli tlak. Nech vie ze sa to ku mne donieslo a nebudem tváriť ze o tom neviem. Ja sa nemám dôvod pred ňou skrývať alebo báť sa jej.

sickynickyobsadene
7. júl 2021

@slovakboy uufff,tá žena si dala orgie a ty sa za to ešte viníš?? Tak to rozhodne nie je normálne riešiť keď sa niekomu muž/žena nevenuje.Orgiami??? Wau

katkati
7. júl 2021

@slovakboy Na tvojim mieste by som bola opatrná a ostražitá.

sickynickyobsadene
7. júl 2021

@slovakboy prepáč,ale autorku tu povzbudzujes robiť zo seba chuderu.Toto nie je posmyknutie,sex v opitosti alebo podobná sprostosť ale úmyselne obojstranné podvádzanie.Nakopat ich oboch,a nie že odpustiť.Ako ty.

sagittka
11. júl 2021

@tosomja ahoj neda mi napisat ti sukromnu spravu, mohla by si mi napisat? Dakujem velmi pekne

Strana
z14