Odpustili by ste neveru?
Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?
Tak by pošla správa jej mužovi,nech dokončí gratuláciu keďže ti zložila.
@sickynickyobsadene na muža sa číslo ešte len zháňa.
Vedela, že si to ty?
@katkati neviem. Ale možno dôjde
@nely1704 ďakujem
Ja by som jej zablahoželala, ale ironicky a určite s nejakým dôvetkom. A veľa sexu so svojim manželom si jej mala popriať.
@katkati ona po vete všetko najlepšie k narodeninám prajem poďakovala, sekunda ticho, som sa nestihla nadýchnuť že pokračujem a zložila
Podľa tvojho príspevku v ktorom si priložila jeho sms správu súdim že cudzinec znamená Turek, albanec, macedonec, alebo niečo podobné.... Prosím mam pravdu?
@dori92 nie
Ja ako muz poviem tak, ze muzovi niekedy nestaci niekedy aj ked ma dokonalu zenu doma hlavne ak ma apetit, moze byt aj uzasna, ale muzi su prirodzene sexualne polygamni, tj. podvedome musia svoje tuzby potlacat omnoho viac ako zeny. Preto zeny neradi pustaju muzov do zenskej spolocnosti 🙂). Lebo podvedome to vedia 🙂. Casto tuzia po mnohych zenach, a keby mal byt kazdy muz uprimny, tak vela zien by bolo prekvapenych, ze ich vysnivany ma velke chute aj na ine zeny. Bola studia, kde ak bol prebytok zien v komunite a muzi si mohli vyberat teda, sli skor po kratkodobych vztahoch nezavaznych a mali malu chut na dlhodobe, kdezto zeny mali stale chut skor na dlhodobejsie vztahy. Ak bolo vela muzov a malo zien muzi skor uprednostnovali neprekvapivo dlhodobe vztahy🙂. Muzi sa ako keby prisposobuju situacii 🙂. Zeny aj v tejto situacii samozrejme boli za dlhodobejsie vztahy. Moznosti teda kontroluju zeny, a kedze v dnesnej dobe sa aj zeny v tomto uvolnuju, muzi maju casto vacsi vyber ako kedysi a preto je nevera viac viditelna. Takze pocet nevier bude podla mna rast a vztahy budu mat rozne modernejsie podoby. Zaujimavy clanok: https://www.cez-okno.net/clanok/spolocnost-kraj...
@cippi čiže myslíš ze je to lebo to má v povahe a po pobaveni vráti do domácej chovnej stanice?
@cippi čiže iba nový kus na vyčistenie mysle
Hmm neviem ja som sa napr kedysi davno hanbil zien tj. vydrzal som roky bez a nemal som problem. Ale ako som sa otukal casom a bol starsi zistil som, ze aj mne sa paci mnoho zien. Ale to prislo casom. Ale ja som volny, takze to beriem inak. Len kamosa mam napr sportovca, 45 rokov a vidim ze on aj napriek veku napr tuzi po kazdej sukni co vidi. Tam som videl ze muzi ako keby v tomto sa nemenili. Netvrdim, ze kazdy je takyto extrem az, ja tiez nejdem do extremov som skor v tomto krotkejsi aj ked nie som svaty 🙂. Ale mam v okoli muzov rozidenych, ale aj s babami viac co su aj starsi ako ja a proste, maju fakt velke chute na zeny. Ale proste chlapi si povedia pre chlapmi veci co pred zenami nehovoria, vo vztahoch je vzdy troska ako ucty, tak tam sa o tuzbach takychto zvacsa nehovori uprimne, lebo by bol ohen na streche, tam je to pod pokrievkou ukryte. A tiez som videl aj zeny rozne tj. ani o zenach nemam vzdy idealy v tom, ze su to nevinne kvietocky 🙂. V jednej knihe bolo pisane, ze sex je najsilnejsie co je a je obmedzeny spolocenskymi normami, aj ked tie hranice sa casto potajme prekracuju. Ja viem, ze aj zadane a vydate zeny flirtuju s muzmi casto, hlavne ked tam muz ich zakonity nie je napriklad 🙂. Hlavne ak ich vztah doma nie je idealny co je castokrat.
Ale myslim, ze zalezi kus od kusu, od muza, tuzit moze kazdy po inych, ale cast odola aj ked ich zena zvadza. Tj. nie kazdy musi byt taky, ze idem do akcie, niektoremu sa pacia zeny a tam to ostava. Horsie je ak zena zacne muza lakat sama od seba. Tam musi byt pevna vola uz. Zalezi od mnohych premennych. Tj. nemyslim, ze uplne kazdy muz by podviedol, aj ked tuzi po zenach. Dolezity su aj moznosti ake dany muz ma. Ked po nejakom zeny nepasu, tak ten ma velkus sancu byt verny. Jeden kamarat bol verny paradoxne aspon tak vravel cely vztah mnohorocny, ako sa vsak rozisiel otukal sa, uplne sa zmenil a dnes je hotovy suknickar a viazat nejako extremne sa uz nema chut.Clovek sa meni clovek je nestabilny a to nielen vo vztahovych oblastiach. Nikdy nie je nic stopercentne iste. Kolko slubov ludia davaju aby ich potom porusili. Za nikoho ruku do ohna by som nedal stopercentne.
@cippi ten článok je priam perfektný
Kedy toto skončí. Prepadnem sa od hanby. Volal mi pred chvíľou šofér z firmy, že mám dávať pozor. Pani ráno doniesla pre kolegov zákusky na narodeniny.
A ten kokot mal dnes obchodné stretnutie mimo firmu. Tak hneď začali zamestnanci robiť žarty, či jej išiel gratulovať. Už všetci to riešia 😭😭🤮
zlomiť nos.
Práve aj kvôli tejto hanbe v spoločnosti by som neváhala nad rozchodom. Ale nejak s graciou, kľudne, byt akože nad vecou. Aj keď to boli.. A hnevá.. Viem.. Ale určite by som jej mužovi dala vedieť, a práve dnes, keď ma tie národky.
A to inak tvrdím, že druhých ľudí do toho nič, ako kto žije, ale nechať robiť zo seba debila tiež nemienim. Očividne to je také verejné firemné tajomstvo, tam muselo byt viac ako len párkrát sex.
@stevvvka ako k tomu príde naša malá? Ani toto ho nezastavilo. Ze bude dcéra kurevnika 😠
A teraz ste v jednej domácnosti? Nie je doma?
@sickynickyobsadene ešte v práci
Si rozhodnutá či odpustis alebo rozchod?
@sickynickyobsadene neviem. Stačí toľko snahy aby ma presvedčil že to ukončí a už sa to nezopakuje?
Zijete na SK?
@number19 áno

Mne nevadí že píšeš jasne o sexe,no tým pádom je jasné že sexuje len tak,lebo má možnosť.Prilezitost.Stetka je to.Je mi to ľúto.Viem ako to bolí.