icon

Odpustili by ste neveru?

28. jún 2021

Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?

saraxyz
29. jún 2021

Moja☹️ prebolí to, neboj. Skús sa vypísať z toho, mne pomáhal aj plač. Ja som more sĺz vyrobila. Raz sa na tom zasmejes😉 ver mi

martinaju
29. jún 2021

@saraxyz no toto je presne to na čom sa žena raz zasmeje, hlavne keď s nim ostane tak to bude k smiechu do konca života....
nezasmiala by som sa nad tym ani keby s takym chlapom neostanem a to by som neostala on si ešte bráni milenku mne nepríde že je rozhodnutý čo chce a že to ukončí.

saraxyz
29. jún 2021

@martinaju ale zasmeje sa. Tiež som tomu neverila. Čo má do konca života plakať? Nad čím?

martinaju
29. jún 2021

@saraxyz no vtipne by mi to neprišlo. Plakať celý život nemusí ale teda smiať sa nad tym asi tiež nebude ale každá sme iná. Ja by som chlapovi neodpustila.

saraxyz
29. jún 2021

@martinaju nezažiješ-nevieš😉 ty by si neodpustila neveru. asi si to nezažila, že?

martinaju
29. jún 2021

@saraxyz ono záleží od povahy nie o tom kto to prežil, nie neprežila ale neodpuszila by som pretože by sa mi ten chlap zhnusil. Nezniesla by som ani aby s ama dotkol nie este aby som s nim spala.
A k smiechu mi to nepride ani ked som to nezazila aj keď to niekto z okolia zazil ani tým dotyčným to k smiechu nie je a to s tým partnerom neostali.

saraxyz
29. jún 2021

@martinaju každá sme iná. Bolelo to, kydala som hlavne na tú babu (neviem prečo) a teraz jej ďakujem. Z odstupom času som si uvedomila, že ona ma vlastne vyslobodila😉

sickynickyobsadene
29. jún 2021

@slovakboy ja to mám v hlave už cez 10 rokov...takže toto je o povahe...je to trápenie každodenné

autor
29. jún 2021

Tak keď sa chcete zasmiať, pani má dnes narodeniny. Zablahoželať?

monka105
29. jún 2021

Ja by som jej zablahožela. Nech si užije posledné narodeniny ako zamestnaná a vydatá žena. 🙈😂

sickynickyobsadene
29. jún 2021

Jasné zablahoželaj,a daj na vedieť 😁 nech sa teraz mi zábavime tak ako sa bavila ona,teda oni.

katkati
29. jún 2021

Áno, napr. jej napísať, že k narodeninám ti neprajem nič, ani dobre, ani zlé, ale ako darček ti preposielam správu, ktorú som poslala tvojmu manželovi. A poslať jej falošnú správu. Ale to sa už trochu zabávame, že? T

autor
29. jún 2021

@saraxyz ja som celú noc preplakala. A dnes zas. V hlave mi tresti.
Rozmýšľam, kde som do riti spravila chybu

autor
29. jún 2021

@katkati na ňu som dnes zohnala číslo. A už sa rieši aj muž. Nechcem vedieť keď policajt dozvie

maminkadeticiek
29. jún 2021

Podla mna nevera je jednorazovy sex.Myslim vsak ze v tomto pripade uz ialo o pomer a ci odpustit neveru alebo pomer tak to uz je pre mna velky rozdiel.

autor
29. jún 2021

Trtkovi som napísala, že sa od 1.9.vraciam do práce. Určite sa mu vyrážka na riti spravila. Som zvedavá kde ju dá. Hneď ma začal prehovarat že mi vlastnú prevádzku otvorí. Ani za Boha neustupim

sickynickyobsadene
29. jún 2021

Super 👍 písala si,že sex bol,tak prečo by ťa podvádzal??? Keď mal. Odpoveď prečo to urobil bola vlastné...že ty za to môžeš,že bol na neho tlak vyvíjaný? Aký? To už vieš sama.A milenku máš nechať tak,no konečná ešte ju bude obranovat 👎

katkati
29. jún 2021

Nemusela si urobiť žiadnu chybu, nie stále je chyba na obidvoch stranách. Na to sa nedá pripraviť, keď naše nastavenie je také, že nevera do vzťahu nepatrí.

sickynickyobsadene
29. jún 2021

Zrejme chce v každej prevádzke mať "ancu"na sex či ako?

autor
29. jún 2021

@sickynickyobsadene my sme so sexom nikdy nemali problém. Mame obaja rovnaké chute a aj veľmi často. Nebránili sme sa ničomu (nehnevajte že tak otvorene píšem). Jeden druhému sme splnili co sme chceli. Ci len niečo nové skúsiť?
Spolu sme pracovali, boli sme tím. Čiže aj po tej stránke ok.
Sme obaja temperanentni ale nejaké hádky u nás neboli.
Aj sa starám o seba aj keď som na materskej. Žiadne tepláky alebo čo.
Áno je pravda ze nechodím na nechty a mihalnice teraz. Ale upravená hneď od rána

autor
29. jún 2021

@sickynickyobsadene on má veľkú firmu, kde som aj ja robila s nim. Aj tá,, Anča,,.
Robím ešte pre jednu firmu niečo, plus ja doma svoje veci. A chce mi prevádzku otvoriť. Zlatý 🤮

sandrika1986
29. jún 2021

...oslad zivot aj pani obchodacke...nech je u nich doma veselo...

martinaju
29. jún 2021

Tu nie je chyba v tebe ako to povedať, niektoré ženy to majú v sebe a su kurvy a keď si taká zaumieni tak to dostane a teda tvoj na taku narazil rovno v praci čiže pokuše ie o to väčšie keďže s ňou bol stále a ona si ho ľahšie omotávala ale teda nepáči sa mu žeby si sa vrátila do práce ju máš nechať tak a stale ju bráni. On ti možno povie že s ňou skončil ale podľa mňa to bude pokračovať to nebolo jednorázové oni majú aky taky vzťah.
Jej mužovi by som to povedala a dostala by rovno darček.

@saraxyz Ano takej treba poďakovať keď sa toho chlapa zbavíš. Inak neviem začo jej chceš ďakovať? Že sa chlap správa inak? Podľa mňa keď nevera prejde raz ten človek sa nepoučí a spraví to skôr či neskôr znova otázka je či sa to potom znova dozvieš alebo si da taký pozor že to vedieť nebudeš ale zas hovorí sa čo oči nevidia, čo uši nepočujú to srdce neboli

katkati
29. jún 2021

1000 krát opakuje, že všetko zničil a potom ti povie, že ti otvorí vlastnú prevádzku? A dôvod povedal? Jemu sa jeho život mimo vášho domu páči, ale bez teba, ty si pre neho dobrá iba doma. Nedaj si zničiť sebavedomie, to on je úbohý. Chce mať všetko pod kontrolou, firmu, rodinu aj milenku alebo milenky.

autor
Autor odpoveď zmazal
vilma7
29. jún 2021

Tak vo firme by si mu zavadzala, myslím že tým povedal všetko...a tá gramatika, keby sa radšej tú učil ako klamať a podvádzať.
V tvojom prípade by som určite neodpustila, nešlo o jednorazovku a ešte mu na dotyčnej aj záleží.

autor
29. jún 2021

@vilma7 on je cudzinec

saraxyz
29. jún 2021

@martinaju poďakovať za to, že ma zbavila exa.

katkati
29. jún 2021

Nadradený človek podľa mňa.

autor
29. jún 2021

Tak som jej zavolala z utajeneho čísla. Zablahoželala. Poďakovala. Ale hneď zložila