Odpustili by ste neveru?
Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?
@eeffka viem o tom stretnutí, už dlhšie bolo plánované, aj tých ľudí poznám s ktorými bol.
Uz sa vratil domov?
@number19 ešte nie
Keď s nim chceš silou mocou ostať napriek všetkému tak by som naozaj sadla do auta a išla sa pozrieť kde je a s kým je. Na stretnutí byť mohol a už nie je alebo hoci čo ja by som takému chlapovi tak rýchlo nedôverovala, veď do očí ti klamal.
Akych ludi? Keby mne zavolal nejaky sofer, ze sa moj muz kurvi a cela firma sa na tom velice zabava, tak by som sa na seba uz ani do zrkadla na seba nemohla pozriet aka som trapna chudera. Je ti jasne ze ked to vedia vsetci len ty nie tak sa to ani nesnazili zakryt?
A to si ju chce vo firme akože nechať?😃😃😃
Povec to jej mužovi ...ak ťa miluje a záleží mu na tebe viac hnevať sa nebude 😉 jediná možnosť ako to medzi nimi zničiť a jediná možnosť ako sa dozvedieť že ťa neklame
@martinaju nie je v práci sám. Sú tam aj chlapi z poobednej smeny a aj tá moja kamaratka co ma na to upozornila. Tiež tam pracuje
Kto ti donáša? Je to isto s obchodackou?
@milenke musím počkať za tým číslom. Dúfam že zajtra už budem mať.
Aj tak neviem či by som rozdýchala, že sa na tom zabáva celá firma. Ono to nie je už len o vas ako to tvrdi on že ju nemáš do toho zaťahovať. Prvé čo by som spravila je povedala to jej mužovi ako čo sa on má ešte hnevať 😃. Ako čo si ju nechá vo firme a budete sa všetci tváriť, že sa nič nedeje ani nedialo?
@saraxyz kolegyňa a kamarátka v jednom. Ona býva na tom sídlisku, kde on chodí. Lenže nevie presne v ktorej bytovke býva. Určite je to obchodacka.
Chodiť od vchodu ku vchodu a hľadať meno?
Neviem ci je jej muž doma. Možno slúži. Mam nabehnúť na policajnú stanicu? Preto čakám za tým číslom
Ja si myslim, ze firma sa nezabava. Je to podla mna vsetkym neprijemne a trapne. Ked uz afera tak aspon diskretne...Zosmiesnuju sa len ti 2 zucastneni...
Ale uz by som cakala, ze sa panko dostavi domov...zvlast ak by mal vycitky a chcel by vsetko napravit...
Mrzí ma čo prežívaš, ale nie si sama. Práve prežívam to isté s tým rozdielom že mu neveru neviem dokázať aj keď viem že je.. Tiež sme nemali vážne problémy, všetko fungovalo, sexu sme mali viac ako niektorí 30 ročný.. A predsa mu drblo. Aj som ho vyhodila, aj sa zbalil a nakoniec neodišiel..ja by som tiež dala vedieť jej mužovi, nech vie čo má doma. Ťažko Ti radiť, sama neviem čo robiť ďalej, máme 2 deti.
@martinaju to nikdy nebolo len o nás dvoch. Ale 3.
Akoze to nie je aj o nej? Ja som jej azda držala nohy roztiahnute? Ci on lezal a sa potkla a mu spadla na vtáka?
Nechá a budeme veľká šťastná rodina
Mne tu niečo nesedí. Neviem. Ja som nepísala o jej manželovi aby si ho šla hľadať 😉
@number19 to má mrzí, že mi to nepovedali skôr. Až ona sa odhodlala. Ale boji co bude.
Ja na jednej strane rozumiem ze im je to nepríjemné, ale tiež by to chceli vedieť skôr keby boli na mojom mieste.
A miesto rozoberania medzi sebou a zartovanim, mu to mohli splechnut do ksichtu, že to vedia
Vies kolko ta afera trva? Kolegovia ta asi chceli usetrit. Je to tazke hodnotit, oni nie su vinni...ale ti dvaja jednoznacne...
@saraxyz asi som zle odpísala tebe. Len reagujem, že ísť pozrieť kde je a povedat jej mužovi. Kde momentálne je, viem, aj s kým je.
A presnú adresu pani neviem. Len sídlisko. No co tam teraz zmozem? Jedine od vchodu ku vchodu.
A možno on ani nie je doma. S nou rozprávať nepotrebujem a tobôž nie pred jej dcérou.
Mala by som sa dostať k číslu jej manžela. Tak potom mu chcem zavolať a stretnúť.
@number19 presne neviem. Len tipujem ten polrok. Keďže vtedy zmena nastala a vtedy som mala aj ten telefonát.
Tvoj muž tvrdí, že to je len o vas dvoch. Podľa mňa to je celkovo o vás 4 tak isto ako s ato tyka teba sa ro tyka aj jej muža.
Tebe niekto volal anonymne a dnes šofér ...viac veci mi tam proste nesedí. Preto sa pýtam, či to je obchodacka. Muž ti povedal, že koľko to trvá medzi nimi? Kto ti napr.povedal, že obchodacka sa chce s ním vyspať aby ťa naštvala?
Vieš koľko detí má otcov debilov? Ale môže byť hrdá na svoju mamku.
Mne by to nestačilo. Musel by aktivne navrhovat riesenia, hladat sposoby ako to mne ulahcit, ako obnovit doveru, pracovat na vztahu, mozno ucast na parovej terapii.. Ak by len pasivne cakal na odpustenie tak by ma nepresvedcil
@saraxyz cca pred polrokom som mala telefonát, že medzi ním a obchodackou to iskri. Ze pri ničom ich neprichytili, ale vraj vidno. Ze si ju stále zástava atď. Prisahal že to nie je pravda. Ale zmena v správaní nastala. Včera mi to povedala kamarátka ktorá tam robí a videla ho na sídlisku kde býva. A býva tam aj obchodacka
A to ze sa s ním vyspi aby ma nasrala povedala sama obchodacka pred tým prvým telefonátom pred ženami v kancli
@saraxyz a šofér ktorý mi dnes volal ma tiež chcel upozorniť. Ze sa to tam dnes rozoberalo a srandicky. Vraví ze sa vracia neskôr na firmu, tak doteraz nezachytil.
Ako keby ti niekto chcel uškodiť (teraz nepíšem o obchodacke)
@saraxyz a kto? Kolegovia?
@saraxyz môžem spýtať odkial si?

A preco si sa nedvihla a nesla sa pozriet k jej domu? Niekedy proste clovek potrebuje posledny pluvanec do tvare aby sa ti rozsvietilo. Ked ti uz vola sofer tak sa ten tvoj fesacik musi kurvit uplne verejne. Chces mat toto doma?