Odpustili ste niekedy neveru?
Odpustili ste niekedy neveru alebo i opakovanú? Ako teraz žijete?
@anonym_6c58f7 no pánko musel byť dotknutý, že si si také niečo voči nemu dovolila 😀 to iba on môže
@anonym_4dd3e1 to keby si videla ten cirkus a more sĺz čo dal. Asi po troch dňoch sa zbalil a zo slzami odišiel že on to nezvláda chudáčik 😀. Do 3 mesiacov už býval “našej” poslednej milenky. Prv sa musela samozrejme aj ona rozísť aby mali voľnú cestu 😀.
@anonym_autor neodpustila by som nikdy. Hnusil by sa mi.
@katkati preco ony? Hadam ten zenaty ma vediet, ze ma zenu, nie? On nie je uboziak? Zase davate vinu zene.
@anonym_5de367 to je snáď jasné, že ten chlap je úbožiak ale prečo ospravedlňovať nejakú fľandru čo ženatému v posteli rozkročí nohy? Vinu majú obaja.
@anonym_5de367 to je snáď jasné, že ten chlap je úbožiak ale prečo ospravedlňovať nejakú fľandru čo ženatému v posteli rozkročí nohy? Vinu majú obaja.
@anonym_451fe8 ta flandra vobec nemusela tusit, ze je zenaty. Chlapi vedia nakecat. Treba riesit muza, nie cudziu zenu. Ta ti vernost neslubovala a roztahovat nohy moze komu chce. Ta nema voci tebe zavazky.
@anonym_autor ked som mala 20 som sa este domnievala ze svet je dobry....vtedy ano..teraz netolerujem aj mensie prehresky
Odpustila, raz. A už nikdy viac. Proste ono to tak vážne je - spravil raz, spraví aj druhý. Ak tvrdí, že sa to už opakovať nikdy nebude, tak klame.
@anonym_451fe8 ta flandra vobec nemusela tusit, ze je zenaty. Chlapi vedia nakecat. Treba riesit muza, nie cudziu zenu. Ta ti vernost neslubovala a roztahovat nohy moze komu chce. Ta nema voci tebe zavazky.
@anonym_5de367 áno jasné, všetky sú nevinné a omylom mu padli na vtáka. Koľké vedia a tvária sa potom, že chuderky boli oklamané. Hovorí sa tomu zásadovosť a úroveň, keď viem, že je chlap ženatý, skrátka si s ním nezačnem, tak jednoduché to je. Nikto jej zbraň pri hlave nedrží a chlapov je voľných neúrekom.
@anonym_5de367 áno jasné, všetky sú nevinné a omylom mu padli na vtáka. Koľké vedia a tvária sa potom, že chuderky boli oklamané. Hovorí sa tomu zásadovosť a úroveň, keď viem, že je chlap ženatý, skrátka si s ním nezačnem, tak jednoduché to je. Nikto jej zbraň pri hlave nedrží a chlapov je voľných neúrekom.
@anonym_451fe8 ved ani tomu chlapovi nikto nedržal zbraň pri hlave.😁
Asi ti je ľahšie obviniť ženu ako pochopiť, že máš doma chuja.
@anonym_451fe8 ved ani tomu chlapovi nikto nedržal zbraň pri hlave.😁
Asi ti je ľahšie obviniť ženu ako pochopiť, že máš doma chuja.
@anonym_5de367 ja nikde nepíšem, že chlap vinu nemá. Prečo by mal byť jeden vinník? Obaja pri tom boli.
@anonym_451fe8 Zbytočne sa namáhať, ľahké ženy nikdy nepochopia, že sú spolu vinné so ženatým ubožiakom.
@anonym_autor svoju ano uz druhy rok🤣
Neodpustila by som, to sa ani nedá. Len mi nejde do hlavy, že tej druhej to nevadí, že má doma ženu a aj tak s ním pôjde do postele. Čo sú to za ženy?
@anonym_96c050 jej to lichotí
Odpustila. Nechcela som deti pripraviť o rodinu, o všetko, čo sme v tom case už mali a hlavne, aby do nášho nového domu prišla tá K... Obetovala som sa kvôli deťom. Oni o ničom netušili. Dlho ani ja. Nikdy sa k tomu nevracame. Raz im to chcem povedať.
Odpustila. Nechcela som deti pripraviť o rodinu, o všetko, čo sme v tom case už mali a hlavne, aby do nášho nového domu prišla tá K... Obetovala som sa kvôli deťom. Oni o ničom netušili. Dlho ani ja. Nikdy sa k tomu nevracame. Raz im to chcem povedať.
@anonym_da79e2 a to ma aky zmysel? Kebyze mi mama povie po rokoch, vies, tvoj otec ma podvadzal, ale ostala som s nim len kvoli vam, tak by sa mi zdvihol zaludok. Kebyze sa ale s nevernikom rozvedie a raz povie dovod, tak by som bola na nu hrda, ze sa takto zachovala a ponechala si sebauctu.
@anonym_autor vyrovnala som skore a zijem si uz svoj zivot.
@ibatanecnica smutne 😏
@anonym_da79e2 a to ma aky zmysel? Kebyze mi mama povie po rokoch, vies, tvoj otec ma podvadzal, ale ostala som s nim len kvoli vam, tak by sa mi zdvihol zaludok. Kebyze sa ale s nevernikom rozvedie a raz povie dovod, tak by som bola na nu hrda, ze sa takto zachovala a ponechala si sebauctu.
@anonym_ad8204 čo majú tie chudiny, čo tu denne píšu zo sebaúcty? Vedia o nej len ony. A zlatokopky sa im smejú, ako tru biedu. Z tvojho pohladu som aj ja chudera, mne to nevadí, že si to o mne myslis. Po prevalení sme zmenili mnohé veci a dnes vôbec neľutujem, že som ostala. Moje zadosťučinenie sa bude zdať divné, ale mám ho voči zlatokopke, ktorú som poznala a túžila sa vymaniť z chudoby prostredníctvom môjho muža a ja som jej to prekazila. O vine môjho muža nejdem písať, to je samozrejme. Od vtedy mám život, s ktorým som spokojná.
@anonym_ad8204 čo majú tie chudiny, čo tu denne píšu zo sebaúcty? Vedia o nej len ony. A zlatokopky sa im smejú, ako tru biedu. Z tvojho pohladu som aj ja chudera, mne to nevadí, že si to o mne myslis. Po prevalení sme zmenili mnohé veci a dnes vôbec neľutujem, že som ostala. Moje zadosťučinenie sa bude zdať divné, ale mám ho voči zlatokopke, ktorú som poznala a túžila sa vymaniť z chudoby prostredníctvom môjho muža a ja som jej to prekazila. O vine môjho muža nejdem písať, to je samozrejme. Od vtedy mám život, s ktorým som spokojná.
@anonym_da79e2 dotyčná bola dosť na peniaze? Nebojíte sa, že sa vám bude chcieť znova votriet do života a bude to zas hrať na vášho muza?
@anonym_da79e2 aj dnes je veľa žien, ktoré zostavajú. Sama také poznám. Dokonca po nevere majú ďalšie dieťa. Nevera tu vždy bola, aj bude. Je vecou kazdého, ako sa s ňou vyrovná. Neexistuje na to univerzalný recept.
@anonym_da79e2 dotyčná bola dosť na peniaze? Nebojíte sa, že sa vám bude chcieť znova votriet do života a bude to zas hrať na vášho muza?
@anonym_autor Rozviedla sa a znovu vydala za rozvedeného. Lenže bohatý sa jej nepodaril. Len z takej spoločenskej vrstvy, ako je ona sama. Možno hľadá ďalej, ako v prvom manželstve.
@ibatanecnica smutne 😏
@anonym_96c050 preco by to bolo smutne. To je zivot. Nie je vsetko ruzove
@anonym_96c050 preco by to bolo smutne. To je zivot. Nie je vsetko ruzove
@ibatanecnica vieš, ako sa potom môže niekto k tomu druhému pristúpiť, keď si pomyslí, že sa túlil k inej 🤔. Och, mne by sa už nedalo 😏
@anonym_autor odpustila som, podviedol ma zase, rozviedla som sa. Veľa žien, ktoré nezažili neveru tu píšu, ako by oni nikdy neodpustili, ale je iné niečo len tak vypisovať, čo by bolo keby a reálne tu situáciu prežiť so všetkými dôsledkami, verím tomu, že viaceré by odpustili.. aj ja som si myslela, že by som neveru nikdy neodpustila a predsa. Dnes som šťastne vydatá a mám dve deti. On stále naháňa cigánky v osadách.
Ja som odhalila neveru, ked som bola tehotna. Bolo to belmi narocne. Skusala som, verila, dufala, tak strasne som chcela zachranit rodinu. Na dcerine 3. narodeniny sme uz boli od seba uplne… ako sa povie, podviedol raz, podvedie znovu. A tak aj urobil!
Ja som odhalila neveru, ked som bola tehotna. Bolo to belmi narocne. Skusala som, verila, dufala, tak strasne som chcela zachranit rodinu. Na dcerine 3. narodeniny sme uz boli od seba uplne… ako sa povie, podviedol raz, podvedie znovu. A tak aj urobil!
@anonym_2a13b8 to je veľká rana pod pás...snáď pochopi o co prišiel..
@ibatanecnica vieš, ako sa potom môže niekto k tomu druhému pristúpiť, keď si pomyslí, že sa túlil k inej 🤔. Och, mne by sa už nedalo 😏
@anonym_96c050 nikto netvrdi ze sa tuli. A okrem toho kazdybsme iny kazdy vztah je iny.

@anonym_autor odpustila, nezabudla, rozviedla sa