Odpustili ste niekedy neveru?
Odpustili ste niekedy neveru alebo i opakovanú? Ako teraz žijete?
@anonym_autor nie, neodpustila
@anonym_autor vekom a čím je človek starši si možno pobie ze ano...menia sa peiority nazori...za mna však nie...ako odpustit ale apat s nim hmm
Odpustila som...keď sa to ale za pár rokov zopakovalo,už som kapacitu na to nemala..
Odpustila som...keď sa to ale za pár rokov zopakovalo,už som kapacitu na to nemala..
@anonym_176704 za dlhé roky alebo za krátko? To verím. To už dôvera úplne preč.
@anonym_autor Ivana, si to ty?
@anonym_176704 za dlhé roky alebo za krátko? To verím. To už dôvera úplne preč.
@anonym_autor asi za 7 rokov...bolo tam toho ale viacej čo som prehliadala,vtedy som to samozrejme nevidela alebo skôr nechcela vidieť a nebola som veľmi spokojná v tom vzťahu...ale nemala som silu to ukončiť až prišlo toto a uľahčilo to moje rozhodnutie.
Ked som mala 26 neodpustila a rozviedla sa. Ked som mala 30 odpustila som a dokonca som sa zanho vydala. Uz to nezopakoval ale ja lutujem.
Odpustila. 8 rokov podvádzal kade chodil. Keď som podviedla ja nezvládol to a odišiel odomna. Chvála bohu 😀. Keby som vedela že mu stačí zahnúť aby sa zbalil a odišiel urobila by som to oveľa skôr.
Áno, obaja sme boli mladí, bolo to citeľné a obaja sme si dali potom slobodu.
Odpustila. 8 rokov podvádzal kade chodil. Keď som podviedla ja nezvládol to a odišiel odomna. Chvála bohu 😀. Keby som vedela že mu stačí zahnúť aby sa zbalil a odišiel urobila by som to oveľa skôr.
@anonym_6c58f7 no pánko musel byť dotknutý, že si si také niečo voči nemu dovolila 😀 to iba on môže
Ked som mala 26 neodpustila a rozviedla sa. Ked som mala 30 odpustila som a dokonca som sa zanho vydala. Uz to nezopakoval ale ja lutujem.
@anonym_210c5f prečo to lutuješ?
online pisal hocijakym zenskym na pokeci, neodpustila som
@anonym_autor asi za 7 rokov...bolo tam toho ale viacej čo som prehliadala,vtedy som to samozrejme nevidela alebo skôr nechcela vidieť a nebola som veľmi spokojná v tom vzťahu...ale nemala som silu to ukončiť až prišlo toto a uľahčilo to moje rozhodnutie.
@anonym_176704 7 rokov veľmi dlhá doba...neboli náznaky už aj predtým nejaké?
@anonym_autor spýtaj sa Ivanky G. Alebo Zuzky B.
@anonym_autor spýtaj sa Ivanky G. Alebo Zuzky B.
@anonym_a2fd7f nechápem čo si idete :😀
Nie
@anonym_autor
Raz ako 26 ročná. Bol to dlhý vzťah a nabúrala som sa mu do nejakého chatu, lebo som mala podozrenie. Boli tam fotky, stretnutia, ešte si pamätám, že má na tom najviac urazilo, že tá slečna nevyzerala byt podľa komunikácie najbystrejsia.
Nechcela som zahodiť dlhý vzťah, mali sme spoločný byt, kúpili sme veľké auto (lebo kočík), čakalo sa len na svadbu.
Prosil, ospravedlňoval sa, nosil kvety, ja krava som si myslela, že kde si v takom veku nájdem chlapa.
A jedného rána som sa zobudila, pobalila všetky veci a po rokoch odišla.
Nikdy som to ani na moment neoľutovala, mám skvelého muža, 2 deti a som najšťastnejšia na svete.
Keby sa mi to stalo znovu, hneď by som vzťah skončila. Mne by ani nešlo o to sexuálne, ale o tu stratu tej partnerskej intimity, o to naše domáce teplo, naše interné vtípky...akože to chcel celé zahodiť. No v každom prípade ťažká téma.
Neodpustila by som, to sa ani nedá. Len mi nejde do hlavy, že tej druhej to nevadí, že má doma ženu a aj tak s ním pôjde do postele. Čo sú to za ženy?
Neodpustila by som, to sa ani nedá. Len mi nejde do hlavy, že tej druhej to nevadí, že má doma ženu a aj tak s ním pôjde do postele. Čo sú to za ženy?
@anonym_96c050 Sú to ubožiačky.
Mojmu prvemu priatelovi som odpustala stale, trvalo to mozno rok, co ma podvadzal. Potom ma nechal on. Ak by ma nenechal, asi by som mu odpustala doteraz, bola som donho vtedy velmi zalubena. Od tej doby sa mi to stalo este raz. Tiez to trvalo dlhsie, ale tam uz mi dosla trpezlivost a nakoniec som dotycneho vyhodila zo zivota a nechala ho, nech si hlada stastie inde.
Vlani som odpustila, no vzťah je citeľne poznačený. Už to nie je ono, vytratila sa medzi nami chémia, dôvera a ja si na sebe všímam, že zrazu nemám problém otočiť sa za iným chlapom. Proste nemám už len oči pre toho môjho. Akosi vnútorne túžim po pozornosti niekoho iného, neviem, je to taký zvláštny stav. Druhú šancu som dala len kvôli deťom, keďže sú malé a nechápu veciam, čo sa u nás diali.
@anonym_autor odpustil mi to, ale ja som s ním nedokázala zostať, lebo...čo je až taký zúfalý, že mu je dobre z takou ženou čo ho neľúbi?
@anonym_autor odpustil som, aj keď tá nevera rozbila manželstvo. Sú tomu už tri roky a som rád, že sa netrapim zlosťou. Jediné co ostalo je ryha na srdci, čo sa občas ozve, ale neprechovavam nenávisť a ani zlosť k ex za to. Ak človek neodpustí, trápi sa a zomiera z vnútra. Keď človek odpustí, žije krajší život.
@anonym_96c050 Sú to ubožiačky.
@katkati preco ony? Hadam ten zenaty ma vediet, ze ma zenu, nie? On nie je uboziak? Zase davate vinu zene.
@anonym_autor odpustil som, aj keď tá nevera rozbila manželstvo. Sú tomu už tri roky a som rád, že sa netrapim zlosťou. Jediné co ostalo je ryha na srdci, čo sa občas ozve, ale neprechovavam nenávisť a ani zlosť k ex za to. Ak človek neodpustí, trápi sa a zomiera z vnútra. Keď človek odpustí, žije krajší život.
@arek00 myslím že otázka bola myslená tak že odpustiť neveru = ostať vo vzťahu ...
Moj prvy vztah (teda ja som si myslela ze mame vztah) dopadol tak, ze sa so mnou dal dokopy aj ked mal v tom momente 4rocny, vraj bezproblemovy vztah... Uz vtedy som mu povedala ze aj keby si vybral mna a nie ju, ja by som ho poslala prec... jednoducho kto raz podvedie, vzdy podvedie... Len na margo celej veci... ostali sme chvilu v kontakte a ano, zas ju podviedol a len som mu pripomenula, vidis, vravela som ti. On proste vedel ze si to pri tej svojej moze dovolit... chvilu bude nahnevana (ak sa vobec dozvie) a potom bude ok. Netusim ci su spolu ale viem ze ju nie raz podviedol a ona si to necha...

Už viac nie, v žiadnom prípade.