icon

Odpustiť partnerovi po rozchode alebo nie?

kira345
21. mar 2024

Ahojte chcem sa opýtať na nazor. S priateľom sme spolu 3 roky .Prvý rok bol nádherný aspoň s mojej strany proste davala som maximum do vzťahu ale on si to vôbec nevazil len ma cepoval hladal nedokonalosti. Pri tom ma dieťa s pred tým vzťahu a je o dosť starší odo mňa. Ja detičky nemám ale jeho som brala ako svoje aj vždy sa tak chovám. Lenže tým že ma stale cepoval nevazil si tak proste ja som si začala staviat hlavu a začal kolotoč hádok. A tento posledný rok stale niečo .A proste zase sme sa pohadali on jednal v afekte proste sa rozišiel ja som to brala no dobre jedna v afekte aj som mu proste povedala že proste tak to to ďalej nejde proste ako sa chová a on na ďalší deň mi pobalil všetky veci čo som mala u neho a mi ich zaniesol k našim. Počas toho čo som bola v práci .keď som prišla domov q zistila to som nechápala. Co som povedala že to už moc a definitivny koniec. Ale on hneď obden doletel že ho to mrzí a že chybu urobil a skyticu.Poradte čo by ste vy urobili na mojom mieste.

Strana
z2
kira345
autor
21. mar 2024

@magic08 nebol ženatý partnerka odišla od neho

svetlonos
21. mar 2024

@kira345
on ma psychicku poruchu - vážnu! Ty si zamilovana = slepa a blba aby si vnimala jeho realne chovanie. Prosim ta to neber ako urážku, mam to za sebou. Tiez som mala 28 a on 36. On sa choval ako rozdvojena osobnost - oli ked nebol, bolo to z ineho dovodu. On bol v svojej podstate uzasny, muche by neublizil, a nedaj Boh keby niekto na mna v zlom siahol! Ked bol "sam sebou" bol to uzasny muz, clovek spravodlivy, milujuci. Mali sme neskutocne hlboky vzťah laskyplny vztah,extremne intenzivny.
Ale akonahle chytil ten svoj rapel - bolo to ako z psychofilmu. Nemal absolutne problem vyhodit ma v pizame pred dvere o polnoci, vonku - 5 stupnov a podobne ine extremy.
Ked som odisla par krat ja, vzdy ľutoval, vzdy som sa vratila. Pocas 3 rokov somasi 5 x odisla a az na 6 sa mi podarilo nevratit sa. Ja som jeho chovanie pripisovala liekom, ktore bral od bolesti.
V konecnom doskedku je to uplne jedno preco sa tak choval, i ked za normalnych okolnosti bol naozaj uzasny - i ked to takto tazko uverit.
Vieš co mi pomohlo odist? Predstava, ze by toto malo zazivat nase dieťa keby sme ho mali ! A tejto predstavy som sa drzala ako kliest aby som sa nevratila - koli tej jeho dobrej strane.
Po rokoch som zistila, ze trpi borderline plus isto zopar dalsimi "drobnostami". Zial, koli jeho bolestiam a liekom sa to tak zliali, ze mi nebolo mozne rychlo zbystrit. Verila som, ze laska hory prenasa - no ano, v tomto pripade by ma ta hora asi pochovala keby ostanem.
Zrus upkne kontakt, idealne odist do ineho kraja.

bora0123
21. mar 2024

@kira345 a ona si sama pobalila kufre ci tiez ju prestahoval kym bola v praci? 😂

katica06
21. mar 2024

@kira345 ok keď vek je iba číslo ale tí trpíš jeho chovanie už tri roky. Ja si takto seriózny vzťah nepredstavujem

syslik81
21. mar 2024

ber si priklad od jeho ex- odid od neho .. si mlada este mas cas najst partnera a mat vlastne dieta s clovekom co nebude hladat chyby ale nedokonalost na tebe bude milovat

lenicka999
21. mar 2024

Nič by som nerobila. Manipulátor to je a čakal že sa doplazíš s prosíkom na kolenách, ale keďže si to neurobila musel zmeniť taktiku. Teraz už vieš prečo ho bývalá opustila.

nika23t
21. mar 2024

@kira345 poďakuj mu, urobil Ti sluzbu. A prosím, ani neuvažuj, že sa k nemu vrátiš.

jumama
21. mar 2024

Prosim nevracaj sa!

Radsej si poplac nad koncom jednej lasky a porozmyslaj, preco sa ti to stalo, preco si si takeho manipulativneho cloveka pritiahla do zivota. Mala to byt pre teba lekcia, aby si sa naucila ich rozlisovat a viac ich do svojeho zivota nevpustat. Cim viac sa budes chciet vyslobodt, tym sa jeho pavuciny okolo teba budu stahovat.

Neublizuj si, radsej naozaj popracuj na poznani samej seba, preco si taka ze si nechas prekracovat hranice. Najdi si mozno aj psychologicku, ktora ti pomoze pochopit mechanizmus tychto vztahov a pochopit, ako sa do podobnych vztahov nedostat znova a znova.

Zrejme z rovnakeho dovodu sa rozisla byvala partnerka. Ak mas odvahu, chod sa jej spytat, nech ti ona oci otvori....

kira345
autor
21. mar 2024

@bora0123 sama sa pobalila

rozculena
21. mar 2024

@kira345 to si mala urobiť aj ty dávno,buď rada,že ťa on pobalil.Vyser sa na neho,je to manipulátor a hysterik.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
katulienocka999
22. mar 2024

@kira345 otvor si sampanske a chvíľku si uzivaj sama 🙂 kyticu osobne by som nevyhadzovala, by mi jej bolo ľúto 😁 oddychuj, uvazuj a užívaj si,že ťa nikto necepuje..neskôr to skôr znova a moz no to už bude ten pravý 🙂

katkami123
22. mar 2024

@kira345
A do čoho si sa na ňom zaľúbila? Čo píšeš, tak od začiatku ťa ponižoval.

nazli24
22. mar 2024

Cepoval...to je čo za slovo neviem ?

lavender273
22. mar 2024

Ja co by som urobila je, ze by som si otvorila sampanske a dakovala nebesam ze som z takeho vztahy von. Ale nieco mi vravi ze uz tahas kufre naspat k nemu aby ta mohol cepovat dalej 🙂

enusamt
22. mar 2024

@nazli24 kritizoval

Strana
z2