Odradí ženy muž so zbraňou?
zeny odradil by vas chlap so zbranou ? nie ze by to doniesol len koli rande ale koli tomu ze to nosi stale so sebou . ( VZDY A VSADE ) mam pocit ze ked to nova partnerka zistila pri objimani tak ako keby sa zmenila a prestala mat zaujem . som dobry clovek nikdy by som zenu neudrel . samozrejme zbran mam v legalnej drzbe takze aj podrobne psychotesty za sebou . mam 35rokov
Pokiaľ by som o nej nevedela tak nie . Ale ak by som natoprsila takýmto spôsobom,ako opisujes. Tak by bola hodina otázok a odpovedí
A inak, ja som chodievala roky sama po nociach, žila vo veľkomeste, robila tam v baroch a stretla kadejakých ľudí,stopovala sama kade tade po Európe, chodila po lesoch v noci a spala tam a nikdy v živote som sa nedostala do situácie, žeby som potrebovala zbraň. Nikdy. Podľa mňa je nebezpečnejšie ju mať ako nemať, lebo odhadnúť moment, kedy ju už máš použiť vieš podľa čoho? Ľudia, ktorých som stretla a nosili strelnú zbraň alebo nože, boli vždy ľudia,ktorí si niesli so sebou nejaký problém z detstva a výchovu, ktorá ich presvedčila, že život je zlý a na každom rohu im chce niekto ublížiť alebo si z detstva odniesli predstavu, že ich život bude zmysluplný, len ak niekoho zachránia. Taký život je ale veľmi smutný a to by mňa odradilo začať si s niekým takým. Hrdinom sa môžeš stať aj inak ako tým, že niekoho postrelíš alebo nebodaj zabiješ. Aj si predstav potom tie výčitky svedomia, keď uvidíš, že si vzal niekomu život a pritom sa to veľmi pravdepodobne dalo vyriešiť inak. Ak máš potrebu niekoho zachraňovať, prihlás sa za dobrovoľníka ako Buddy pre deti z detského domova, alebo kamkoľvek.
@alessavandervelden výstižné 👍
Mňa by to rozhodne odradilo, pravdepodobne natoľko, že by sme sa už nestretli. Načo je niekomu zbraň vždy a všade? Ja viem, že mnohí nositelia zbraní hovoria o prípadnej obrane, ale je to ničím nepodložený argument. Medveď? Naozaj si myslíš, že tým, čo nosíš skryte za opaskom zastavíš medveďa? A nejaký náhodný strelec? V našich končinách??? Ešte aj v USA, kde majú masové streľby denno-denne platí, že vlastníctvo zbrane neznižuje riziko byť zastrelený, naopak ho zvyšuje.
Autor bude taký jednoduchší asi, s týmito názormi a nápadmi, ohľadom zbrane a jej používania by som zvážila opätovne psychotesty a vrátenie certifikátov 🙈😳 veď jeden pričetny človek nemôže takto rozmýšľať ohľadom použitia strelnej zbrane 😃 nemôže. Fakt nie .
@jesenzima ty nevieš v akej krajine žiješ? tu je možné všetko
@ibatanecnica a to si každý deň hovorím, že ma už nič neprekvapí 😃
@jesenzima tak ja som si to už prestala hovoriť, lebo vždy ma niečo vyviedlo z omylu
autor - skôr ako zbraň by som odporučila kurz sebaobrany, a aj tam musíš byť opatrný aby sanestalo, že útočníkovi ublížiš a nakoniec ty budeš vláčený po súdoch.
@alessavandervelden tak dúfam, že v tom poslednom ssa mýliš
A skôr by ma napadlo naučiť sa sebaobranu, predísť, odvrátiť útok, potencionálneho násilníka znehybnit a volať tým, ktorí to majú v náplni práce,ako oháňať sa zbraňou pri každej nepredvídateľnej situácii. Človek nevie hneď vyhodnotiť o čo ide a veľa tragédii sa stáva preto, pretože zle vyhodnotil situáciu,alebo podcenil. Bol by si väčší ,, frajer", s naučenou sebaobranu,ako so zbraňou.
@alessavandervelden 100% pravdu máš ... Presne tento typ to je, primitiv + ego .. a tí sú najhorší, lebo im nevysvetliš,a môžeš sa aj rozkrajat,aj tak majú oni vždy (svoju) pravdu 🙄
Ja sa pýtam,že ktorý normalny chlap,čo vlastní zdraň...dáva o tom otázku na modreho koňa?🤔..ako to súvisí s tehotenstvom,pôrodom,s deťmi??🤦♂️🤦♀️
aj môj chlap má zbraň. a mal od začiatku. a ja tiež. legálne samozrejme. takže nie každú to odradí. skôr je otázka, prečo ju máš stále pri sebe., prečo máš potrebu ťahať ju na rande.
@vevebono nejde o to, či ju má ale že ju má stále pri sebe. Mne tiž nevadí, ak má niekto doma zbrať. Mám kopu takých známych ale nenosia ju so sebou nikam. Jasné, výnimky polovačky a iné pracovné záležitosti, podľa toho, kto má akú zbraň
Asi bolo na Slovensku málo prípadov náhodného vystrelenia /zabitia, tak to chce Martinko dorovnať. Nechceš sa radšej naučiť sebaobranu? Jedným hmatom vieš zložiť útočníka, ten prežije a nikto ďalší nebude zranený.
@januska12323 potom aby sa bál človek aj riady umývať, ako dopadla tá z Nového Mesta či odkiaľ bola, keď vieme, akí ľudia vlastnia zbrane a ešte ich vláčia furt pri sebe.
Inak, keď sme pri tom, vie niekto ako dopadol ten prípad? Ako sa to uzavrelo?
@kristiii tak to by aj mňa zaujímalo, zrazu bolo ticho

@martin103 tak ti poviem, že zažila som, keď nám na prevádzku prišiel chlapík a tú zbraň jednoducho v lete bolo vidno. A nebolo mi všetko jedno, bála som sa. Nemala som pocit, že má ten človek chce chrániť alebo niečo podobné.
A mne teda odľahlo, že ho videli aj policajti a hneď ho aj riešili.
Za mňa rozhodne nie, necítila som sa bezpečnejšie