icon

Priateľstvo s výhodami: čo vás presvedčí alebo odradí?

Včera o 08:22

Ahojte dievčatá. Zaujímalo by ma, za akých okolností by ste ako zadané, ale aj slobodné, využili ponuku na zoznamke, kde by chlap hneď na rovinu napísal, že hľadá iba priateľstvo s výhodami, alebo milenecký pomer. Čo by podľa vás musel taký muž spĺňať a ako by to mal podať, aby vás to zaujalo natoľko, že by ste sa nad tým reálne zamysleli a prípadne do toho išli? Skôr ma zaujíma, čo by vás na takejto ponuke presvedčilo a čo by vás naopak okamžite odradilo, Kedže sú takí na zoznamkach, a vyzerajú dobre a vedia oblbovať.

anonym_91cac3
Včera o 08:29

Nic, priatelstvo s vyhodami sa hlada inde ako na zoznamke

thirstymonk
Včera o 08:30

Ako zadaná máš sedieť chlopovi na vajcach a nevymyšľať blbosti. Potom budeš revať, a tvrdiť, že všetci chlapi sú rovnakí a ani pes po tebe neštekne...

anonym_32927a
Včera o 08:31

Odradilo by ma to úplne rovnako ako slobodnú, aj vydatú. Je jedno,či by to bol zúfalec zo zoznamky, alebo sexy kolega. Viem prečo som sa vydala. Nie preto, aby som mala sex s chlapmi, ktorým ide o sex. Ani po rozvode by som o tento typ nevzťahu nejavila záujem.

anonym_fee683
Včera o 08:53

Mne väčšina mužov, čo sú na zoznamke, ponúka práve toto, A ak nie na začiatku, tak neskôr určite.. Nie som až taká zúfalá, aby som do takého niečoho šla. Už len kvôli chorobám, ktovie,koľko žien už mal kadejakých.

anonym_c431d4
Včera o 08:54

Za žiadnych,nie som handra . Mam svoju cenu aj moralku,aby som sa neznižila na zvieratko a robila to bez citov.

anonym_811f40
Včera o 08:54

Toto písal určite nejaký chlap, aby vedel, čo má napísať pri hľadané sexu cez zoznamku, a aby mal úspech.

Poznám také vzťahy (alebo poznal som) a skoro vždy išlo o to, že tam boli aj nejaké finančné výhody. Jasné, že nie platba za každú noc, ale išlo o drahšie veci.

Také vzťahy sa nehľadajú na zoznamke. Tí dvaja sa zvyčajne už poznajú a do vzťahu typu priatelia s výhodami prerastie časom.

anonym_ea35e3
Včera o 08:55

Neviem čo je lepšie ako vzťah so sexi muzom a mať stály prístup na záväzný sex
🙂

anonym_71f591
Včera o 08:57

@anonym_autor Musel by mi hlavne poskytnúť tie výhody - napríklad teraz potrebujem vymaľovať byt, pozrieť auto, ísť na STK... Proste tieto mužské práce.

anonym_13c650
Včera o 09:03

@anonym_autor nevieš napísať inzerát? 😂

januska12323
Včera o 09:10

Nič by ma nepresvedčilo. Ako zadanú už vôbec nie, nepotrebujem sa predávať zadarmo.

anonym_811f40
Včera o 10:26
@januska12323

Nič by ma nepresvedčilo. Ako zadanú už vôbec nie, nepotrebujem sa predávať zadarmo.

@januska12323 Prečo zadarmo? Poznám jednu, čo má funkciu milenky a dostala nové auto.

anonym_13b0f5
Včera o 10:35

@anonym_autor, AKÝ HĽADÁ - TAKÚ NÁJDE.....ŠTETKEN

januska12323
Včera o 10:39
@anonym_811f40

@januska12323 Prečo zadarmo? Poznám jednu, čo má funkciu milenky a dostala nové auto.

@anonym_811f40 to je skvelý obchod, auto za vlastné svedomie.

sissy27
Včera o 10:42

ako zadanú nič, a ako slobodnú by ma toto tiež asi nezaujalo.
Kamaráti s výhodami pre mňa znamená, že najprv sa s niekým kamarátim, možno aj dlhé roky, máme niečo spoločné a neskôr to prerastie do niečoho fyzického, ale stále vieme spolu tráviť čas aj mimo postele, ako kamoši. Toto ale tí na zoznamke asi nehľadajú, chcú len ten sex, bez reálneho kamarátstva a výhody len pre seba.

anonym_1fc503
Včera o 11:04
@januska12323

@anonym_811f40 to je skvelý obchod, auto za vlastné svedomie.

@januska12323 takéto nemajú svedomie a berú to ako obchod, proste sú to normálne k*r*y, len si dali honosnejšie pomenovanie "milenka"

adri266
Včera o 11:18
@thirstymonk

Ako zadaná máš sedieť chlopovi na vajcach a nevymyšľať blbosti. Potom budeš revať, a tvrdiť, že všetci chlapi sú rovnakí a ani pes po tebe neštekne...

@thirstymonk Mne to pride, ze to pise chlap a pyta si navod, co napisat do inzeraty, aby zeny oslnil 😉

lovecpriatelstiev
Včera o 12:04

@anonym_autor Ak chceš využiť ako zadaná ponuku na sex s iným si - ad.1 hrozný partner a ad.2 neskutočný egoista. Keď sa chceš ku*viť rozíď sa a rob si čo chceš. Nemusíš ničiť život druhému človeku, ktorého si kedysi možno mala rada.

anonym_0ed593
Včera o 12:13

@anonym_autor Nič, absolútne nič. Pri dnešnom výbere erotických pomôcok pre ženy nie je dôvod riskovať rakovinu krčka maternice, chlamýdie, ureaplazmy, zrasty na vaječníkoch a podobné suveníry možno ani nie kvalitného sexu s kurevnikom. Chlap čo loví na zoznamke na 99,9999 percent kurevnik bude.

anonym_542d00
Včera o 12:32

Nic, co nejaky muz napise, by ma nepresvedcilo, ak by som to sama nechcela.

anonym_da579d
Včera o 13:58

na to by chlapa netreba, stacil by mi vibrator

proste_zuza
Včera o 14:45

Na taky inzerat ti zena len tak lahko nebude reagovat. Musi sa ozvat chlap a nejak musi zaujat. Lebo takych denne na amateroch napise hadam 20, tak treba byt iny ako vsetci a spravat sa slusne dlhsie ako 3 spravy

feri0852
Včera o 18:55
@anonym_71f591

@anonym_autor Musel by mi hlavne poskytnúť tie výhody - napríklad teraz potrebujem vymaľovať byt, pozrieť auto, ísť na STK... Proste tieto mužské práce.

@anonym_71f591 to robí každý chlap co ma milenku dlhšie ako 2 mesiace snad

anonym_5d3e58
Včera o 19:02

@anonym_autor podľa mňa chlap, čo si da inzerát, že hľadá kamarátku s výhodami, je jednoducho len lakomy na to, aby si zaplatil prostitútku. Chce si užiť, ale nič nechce investovať, takto ani večeru by nezaplatil, lebo však sú iba kamosi.

anonym_e69b58
Včera o 21:01

kamarát s výhodami? a to je načo dobré?