Ohovára ma švagriná pred svojimi kamarátkami?
co myslite inriguje svagrina ohovara ma? ked jej kamaratky namna zazeraju ? aj nieco namna..
Kvoli tomu, ze jej kamosky na teba zazeraju?
Este to moze byt aj naopak. Ze na teba nieco poculi a ju presviedaju, aby si na teba dala pozor.
Myslime si ze sa staci na teba kuknut a kazdemu je jasne kolka bije
A mozno ty zazeras na ne a ony ti odpovedaju rovnakou mincou
A mozno ty zazeras na ne a ony ti odpovedaju rovnakou mincou
@prasiatko30 ja nemám absolútne dôvod ..ženy vedia byť hnusné na druhé ženy to je jasne tam je zavist a intríg viac ako medzi mužmi
Myslime si ze sa staci na teba kuknut a kazdemu je jasne kolka bije
@really8 no napíš koľká bije či je 12:25 či ako si to myslela 🤣no daj nech vieme
Rozmohl se nám tady takový nešvar: za každú cenu dať dolu autorku, nech napíše čokoľvek. Nechápem, aký to má zmysel, ale vidím to tu čím ďalej tým častejšie. 😒
Rozmohl se nám tady takový nešvar: za každú cenu dať dolu autorku, nech napíše čokoľvek. Nechápem, aký to má zmysel, ale vidím to tu čím ďalej tým častejšie. 😒
@ha_ha moznoze je jej už lepšie keď to napísala a urobili jej to dobre .
Švagriná a kamošky sú cudzie osoby neviem prečo ťa zaujíma co si o tebe myslia keď budeš počuť ako ta niekto ohovára dá sa to riešiť riešiť že na teba niekto zazera mi príde ako zbytočná paranoja
Švagriná a kamošky sú cudzie osoby neviem prečo ťa zaujíma co si o tebe myslia keď budeš počuť ako ta niekto ohovára dá sa to riešiť riešiť že na teba niekto zazera mi príde ako zbytočná paranoja
@sova7 však ano najlepšie nikoho nevšimat a ja to tak aj robím len to sa nedalo proste nevšimnúť tak ma to tak nejak zaskočilo. Závisť neprajnost iné na tom ani nevidím
Ahoj, pises,ze to su svagrinej kamosky. Tak potom preco ta to trapi? Urcite mas svoje kamosky,s krorymi si vychadzas🤷♀️ Nech si zazeraju, ak to tak ozaj je. Mozno ti nieco zavidia. Nepises ake vztahy mas so svagrinou, ci mate nejaky konflikt. Ono z toho stroheho mala sa tazko da nieco poradit. A mozno nacase, aby si sa nepytala stroho nas ale rovno svagrinej🙂
A preco ta trapi, ze na teba zazeraju cudzie osoby? A zazeraju vobec? Ci len ta prehliadnu ako krajinu netusiac co si, kto si?
Zasadne si nerobim dobre na konikovi. Na to mam muza. Skus teraz tu o komplexoch a mindrakoch
Tak teraz svieti dosť silne slnko
A preco ta trapi, ze na teba zazeraju cudzie osoby? A zazeraju vobec? Ci len ta prehliadnu ako krajinu netusiac co si, kto si?
@viestta nie mám potrebu si tu vymýšľať 🤣aby ste sa nenudili.."
Zasadne si nerobim dobre na konikovi. Na to mam muza. Skus teraz tu o komplexoch a mindrakoch
@really8 aha jaj tak potom ti asi dlho neurobil dobre 🤣
Uz chapem, preco ta ohovaraju... Len ci to nie je len skonstatovanie stavu
Hm, pokus ako zo zakladnej skoly aaale snaha sa ceni.
Prosím ta, vysvetlíš co sa vlastne deje? Lebo ten úvod sa nedá prečítať
Uz chapem, preco ta ohovaraju... Len ci to nie je len skonstatovanie stavu
@viestta 🤣👌
Prosím ta, vysvetlíš co sa vlastne deje? Lebo ten úvod sa nedá prečítať
@bielasovicka skús prečítať ešte raz

Na základe tohto tvojho rozsiahleho a podrobného uvedenia do danej problematiky môžme s istotou povedať, že absolútne nemáme šajnu.