icon

Ohovára ma švagriná pred svojimi kamarátkami?

27. jún 2025

co myslite inriguje svagrina ohovara ma? ked jej kamaratky namna zazeraju ? aj nieco namna..

danniiee8
27. jún 2025

Na základe tohto tvojho rozsiahleho a podrobného uvedenia do danej problematiky môžme s istotou povedať, že absolútne nemáme šajnu.

moonlight1210
27. jún 2025

Kvoli tomu, ze jej kamosky na teba zazeraju?

Este to moze byt aj naopak. Ze na teba nieco poculi a ju presviedaju, aby si na teba dala pozor.

really8
27. jún 2025

Myslime si ze sa staci na teba kuknut a kazdemu je jasne kolka bije

prasiatko30
27. jún 2025

A mozno ty zazeras na ne a ony ti odpovedaju rovnakou mincou

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jún 2025
@prasiatko30

A mozno ty zazeras na ne a ony ti odpovedaju rovnakou mincou

@prasiatko30 ja nemám absolútne dôvod ..ženy vedia byť hnusné na druhé ženy to je jasne tam je zavist a intríg viac ako medzi mužmi

ha_ha
27. jún 2025
@really8

@really8 ??? Ty si autorku videla? A koľká teda bije, uveď ma do obrazu, lebo ja som ju nevidela.

autor
27. jún 2025
@ha_ha

@really8 ??? Ty si autorku videla? A koľká teda bije, uveď ma do obrazu, lebo ja som ju nevidela.

@ha_ha ako vidím aj tu sa nájdu také rypačky

autor
27. jún 2025
@really8

@really8 no napíš koľká bije či je 12:25 či ako si to myslela 🤣no daj nech vieme

ha_ha
27. jún 2025

Rozmohl se nám tady takový nešvar: za každú cenu dať dolu autorku, nech napíše čokoľvek. Nechápem, aký to má zmysel, ale vidím to tu čím ďalej tým častejšie. 😒

autor
27. jún 2025
@ha_ha

Rozmohl se nám tady takový nešvar: za každú cenu dať dolu autorku, nech napíše čokoľvek. Nechápem, aký to má zmysel, ale vidím to tu čím ďalej tým častejšie. 😒

@ha_ha moznoze je jej už lepšie keď to napísala a urobili jej to dobre .

sova7
27. jún 2025

Švagriná a kamošky sú cudzie osoby neviem prečo ťa zaujíma co si o tebe myslia keď budeš počuť ako ta niekto ohovára dá sa to riešiť riešiť že na teba niekto zazera mi príde ako zbytočná paranoja

autor
27. jún 2025
@sova7

Švagriná a kamošky sú cudzie osoby neviem prečo ťa zaujíma co si o tebe myslia keď budeš počuť ako ta niekto ohovára dá sa to riešiť riešiť že na teba niekto zazera mi príde ako zbytočná paranoja

@sova7 však ano najlepšie nikoho nevšimat a ja to tak aj robím len to sa nedalo proste nevšimnúť tak ma to tak nejak zaskočilo. Závisť neprajnost iné na tom ani nevidím

motylik2559
27. jún 2025

Ahoj, pises,ze to su svagrinej kamosky. Tak potom preco ta to trapi? Urcite mas svoje kamosky,s krorymi si vychadzas🤷‍♀️ Nech si zazeraju, ak to tak ozaj je. Mozno ti nieco zavidia. Nepises ake vztahy mas so svagrinou, ci mate nejaky konflikt. Ono z toho stroheho mala sa tazko da nieco poradit. A mozno nacase, aby si sa nepytala stroho nas ale rovno svagrinej🙂

viestta
27. jún 2025

A preco ta trapi, ze na teba zazeraju cudzie osoby? A zazeraju vobec? Ci len ta prehliadnu ako krajinu netusiac co si, kto si?

really8
27. jún 2025

Zasadne si nerobim dobre na konikovi. Na to mam muza. Skus teraz tu o komplexoch a mindrakoch

minenkaa
27. jún 2025

Tak teraz svieti dosť silne slnko

autor
27. jún 2025
@viestta

A preco ta trapi, ze na teba zazeraju cudzie osoby? A zazeraju vobec? Ci len ta prehliadnu ako krajinu netusiac co si, kto si?

@viestta nie mám potrebu si tu vymýšľať 🤣aby ste sa nenudili.."

autor
27. jún 2025
@really8

Zasadne si nerobim dobre na konikovi. Na to mam muza. Skus teraz tu o komplexoch a mindrakoch

@really8 aha jaj tak potom ti asi dlho neurobil dobre 🤣

viestta
27. jún 2025

Uz chapem, preco ta ohovaraju... Len ci to nie je len skonstatovanie stavu

really8
27. jún 2025

Hm, pokus ako zo zakladnej skoly aaale snaha sa ceni.

bielasovicka
27. jún 2025

Prosím ta, vysvetlíš co sa vlastne deje? Lebo ten úvod sa nedá prečítať

autor
27. jún 2025
@viestta

Uz chapem, preco ta ohovaraju... Len ci to nie je len skonstatovanie stavu

@viestta 🤣👌

autor
27. jún 2025
@bielasovicka

Prosím ta, vysvetlíš co sa vlastne deje? Lebo ten úvod sa nedá prečítať