icon

Vybrali by ste si švagrinú za svoju gynekologičku?

3. jan 2025

Mám švagrinú gynekologičku v meste, kam sme sa presťahovali aj my aktuálne.
Vybrali by ste si ju, alebo niekoho cudzieho za dr.?

stellarstar
•
3. jan 2025

Cudzieho

moonlight1210
•
3. jan 2025

Nie rodinu.

nika_val
•
3. jan 2025

Cudzieho..
Raz sa mi stalo že som tajila tehotenstvo pred celou rodinou no bohužiaľ to dopadlo potratom. V nemocnici mi robí teta a čo sa nestalo? Uviedla moje meno v systéme prečítala si celú moju správu a zrazu celá rodina vedela že som potratila... A vraj lekárske tajomstvo 🙈

20erika07
•
3. jan 2025

Ja by som išla ku švagrinej, obe mam super, takže ja by som ani nepremyslala.

petronelag
•
3. jan 2025

Ja by som radšej išla k inému lekárovi, toto by mi bolo také zvláštne, keby bola inej špecializácie tak by som chodila k nej.

ivik4
•
3. jan 2025

Nie,mne by velmi vadilo keby ma videla...
A to mam ozaj radsej zeny ako lekarky

ibatanecnica
•
3. jan 2025

@nika_val tak toto by ma riadne nasralo. Asi az tak ze by som to riesila s jej zamestnavatelom. Ja tiez robim.v zdravotnictve ale na toto som hakliva. Ked pocujem tie reci kto kde co ako. Rypanie sa v cudzom zivote

ivik4
•
3. jan 2025

@nika_val fu to ma mrzi, strasne nieco. Ako sa poznam, ja by som jej riadne vycistila zaludok co si to dovoluje. Keby sa spyta ci to vedia ostatny... ale takto ? 😨 a este taka citliva tema. Sama som si tym presla tiez, preto velmi chapem
Povedala si jej nieco?

viestta
•
3. jan 2025

Spytala by som sa jej, ktoreho kolegu mi odporuca. Lekari vo vseobecnosti moc nechcu liecit svoju rodinu, takze urcite sa neurazi

crazy_cat_lady
•
3. jan 2025

Urcite nie, vybrala by som si ineho lekara

sante81
•
3. jan 2025

Zvolila by som radšej iného lekára.

nika_val
•
3. jan 2025

@ibatanecnica ja som sa to dozvedela až neskôr asi 1-2 potom čo som bola v nemocnici takže som to nijak neriešila
@ivik4 ja som s ňou prerušila kontakty na len tie úplne nevyhnutné a nabudúce pôjdem radšej do inej nemocnice
Dovtedy som s ňou mala dobré vzťahy, nič extra ale dobre.. preto ako som písala neriešiť vzťahy či sú dobré ale radšej ísť k doktorke nie príbuznej

abbey1
•
3. jan 2025

Ak by sme mali dobre vzťahy a dôveroval by som jej, určite radšej rodinu než cudzieho človeka.

procrastique
•
3. jan 2025

Vybrala by som si iného a to mi moja sestra vyblikávala pipinu od chlpov laserovým prístrojom :D

michal_dr
•
3. jan 2025

@nika_val
To nemysliš vážne... 🤦
Bôj ty Bože 🙁, tak to bolo neskutočné "chrapúnstvo" 😡😡😡
Velmi citliva téma pre samotnú ženu, spracovať to psychicky, zmieriť sa a nieto ešte šplechnúť po rodine, koksoo🤦 To čo sú toto za ĺudia vo svete 🤬
Akože, wau... Neskutočné...

K téme...
Autorka
Vlastná životná skúsenost s rodinou ,"nikdy nikdy nič neriešiť☝️☝️☝️"
Odporúčam iného lekára, ano super ak tam pracuje švagrina, je to plus, ale lekara iného 😉

betulinka1
•
3. jan 2025

Švagor by mi vadil ale svagrina nie

nika_val
•
4. jan 2025

@michal_dr bohužiaľ myslím to smrteľne vážne, keby si to nechá pre seba ešte okej tak sa to dozvedela beriem ale nie povedať to ďalej a ďalej
Ale čo už, preto viem že v mojom prípade sa na rodinu príliš nedá spoľahnúť..
Viem že veľa ľudí má perfektné vzťahy s rodinou, švagrinami a atď ale na druhej strane nikdy človek nevie kedy bude riešiť nejaký chúlostivejší zdrav. problém a práve rozoberať to s rodinným prislusnikom to nemusí byť to najpríjemnejšie

mantilka
•
11. jan 2025

Určite niekoho iného....rodinné vzťahy sú veľmi krehká vec. Nikdy nevieš čo sa prihodí v živote....potom už len ľutovať.
To je také všeobecné pravidlo, je lepšie predvídať...ako vidieť
len nejake výhody.