On nechce nič vážne a vyparil sa. Som s ním tehotná
Neviem čo mám robiť. Randila som istý čas s jedným mužom, vyzeralo to ceľkom sľubne avšak zrazu mi oznámil, že on nechce nič važné a vyparil sa. To bolo ešte koncom augusta. V septembri som spoznala fajn muža, začali sme sa pravidelne stretávať a cítiť k sebe niečo. No zistila som, že som tehotná ešte od toho muža pred ním. Beriem antikoncepciu takže som to vôbec nečakala a navyše som pravidelne krvácala. Teraz vôbec neviem čo robiť..
@lienka.7 Mám taký istý názor.
@thoughtfulweirdo a prave to je chyba, ze randenie nevyuziju na vzajomne spoznavanie sa a potom prichadzaju taketo dosledky a sklamania. A pravdaze kto si to najviac odsere? No predsa zena. Chlap si porandil, posexoval a siel o dum dal.
Ja mam na takychto mužov svoj nazor a využila by som vsetky prostriedky, ako mu ten utek osladiť
Uz len zobrat papier a pero... A dat vytlacit😁😁😁😁🙏
@zmrzlinka2021 podla 90% nazorov mk, sexovat na druhom rande je v poriadku
To je ako z filmu . Riadna zhoda nahod. Nenarobis nic. Tehotenstvo neutajis. Uz len musis s pravdou von a vysvetlit to novemu partnerovi a je na nom ako sa k tomu postavi.
@lienka.7
@bombulka1987 aj ja
Asi ten styl ako je to napisane neposobi doverihodne. Ako sa moze muz vyparit? Normalne slovo by bolo ukoncil vztah rozisiel sa somnou .. vyparil sa znie Akoby si ani nevedela kde byva alebo sa odstahoval vsade ta blokol a ty nevies ako kde ho zhanat. Jeden muz druhy muz take lahostajne cele ..ale tak moze to byt len taka svojska retorika. Ak mas dost financnych prostriedkou byt single matka tak toho vypareneho nemusis zhanat. Z logicky sebeckych dovodou no z moralnej stranky by to vediet mal. Vztah s tebou nechcel no Mozno ho bude chciet s vasim dietatom minimalne bude posielat vyzivne. A tomu novemu to treba oznamit co najskor nech vies na com si aj on nech sa neciti oklamany a nech si moze vybrat ci mu to vadi nevadi ci chce vo vztahu pokracovat.
Vymyslena tema. Inak fakt smutne, ked zena napise, ze je normalne sexovat s niekym, s kym sa vidim 2-3-4 krat. Trochu sebaucty by to chcelo. Inak je zo zeny obycajna stetka. A preto mnohe hlupane zostanu na tehotenstvo same, lebo sa riadili medzinozim...
Ostan s terajším a povedz mu že si s ním tehotná 🤷🏼♀️
Ak to nie je vymyslene
... Tak povedať tomuto pravdu ako sa veci majú obzvlášť ak si to dieťa chceš nechať a nech sa rozhodne ci mu stojíš za to aby ta mal rád aj s dieťaťom.
Aj keď teda Hak pokiaľ berieš Hak ako máš a neješ to ako tic tavi podľa chuti tak šanca ze by zlyhala je minimálna plus teda pri náhodných známosti ach by som používala aj prezervatív, aby sa nestalo aj niečo horšie ako len tehotenstvo
@stanulienkat by si sa čudovala mala som 33 ročnu kolegyňu ktorá tak zúfalo chcela vzťah ze vždy dala každému na prvom rande, za 3 roky co sme spolu robili ich bolo viac ako 15, tiež užívala len HAK, našťastie nikdy to neskončilo neželaným tehotenstvom
@aurorastone2 fuuuj😁

Pokial si rozhodnutá si dieta nechať za každých okolností, na exa by som sa vykašľala. Raz ta nechal, chces aby ta pripadne vzal naspäť len kvôli dietatu? A este ti to nebodaj neskor aj vyčítal?
Teda tomu súčasnému by som povedala, co je vo veci, aby sa on rozhodol co a ako.