Opustil ma tehotnú
Ahojte , mám 27 rokov, jedného synčeka už mám a ma 4 roky, teraz spm mala tohto druhého partnera boli sme spolu 2 roky bol úplne skvelý.. teraz sa ale všetko zmenilo , som 4 mesiace tehotná mali sme hádku (myslím že to máva každý pár) on sa zbalil a odisiel preč za rodinou do Ruzomberka (asi otcovi) mňa tu nechal samu na pospas osudu nemá mi kto pomôcť platiť najom ani nič :( každý ma utešoval ako sa potreboval len vyvetrať a že sa vráti, dnes mi napísal s chladnou hlavou ako sa rozhodol že sa už nevráti na dieťa mi bude platiť a bude si ho vraj bravat.. to bolo všetko od neho .. cele dni len plačem a som v koncoch a neviem čo robiť veľmi ma sklamal a nečakala som to od neho vraj že už sme si nerozumeli atd.. áno je pravda že teraz v tehotenstve mi hormóny rôzne rapluju a bola som viac nervózna ale to som mu vysvetľovala aby mal na mňa viac trpezlivosti, no pn odisiel a takto sa vykašľal na mňa :( veľmi ma boli srdce
@matapo ak má naštve muž tak si spomeniem na tvoj komentár, pekne si to napísala 🙂 že aj z ťažkej životnej situácie sa dá vyťažiť niečo pozitívne a nezborí sa svet pre jedného chlapa
@kvietocek87 tak to potom musíš byt veľmi nešťastná a neprajná osoba. Je mi ta uprimne ľúto.
@aurora33 o čom ty tocis??? Prečítaj si koment vyššie od Matapo na vytriezvenie
@kvietocek87 cize keď nejaký chlap opustí ženu tak to znamená že automaticky každý chlap tak musí urobiť? Strašne choré zmýšľanie
Milá autorka, ozvi sa mi, ako si dopadla. Prežila som 2x túto situáciu, nie si sama, nesmúť. Po každej noci a búrke vždy vyjde slnko ☀️. Aj keď ho teraz nevidíš cez slzy. Máš dieťatko a druhé Ťa už takisto potrebuje. Vedz, že deti budú pri Tebe stáť, nie muž. A za ďalšie, žiaden muž nie je hoden našich sĺz a ten, kto ich je hoden, nás rozplače jedine od šťastia. Mám Ťa rada a viem, že to zvládneš. Si predsa žena, krásna, múdra a matka, čo darovala život. Toto ten, čo ušiel, nikdy nedokáže!
@lizatko1009 to co je za radu, jasne ze na potrat uz nemoze ist a asi nevies ake velke je uz dieta v stvrtom mesiaci, nie kazda matka dokaze zabit svoje dieta a este v stvrtom mesiaci, kedy je uz poriadne velke.

...všetko sa dá keď sa chce. Nie si v takejto situácii sama a vôbec nejde o to či sa poznáte rok či 20 rokov, či manželia či partneri, či si mladá či staršia,... Mne muž po 20 rokoch manželstva keď som s ním čakala tretie dieťa len tak oznámil že s nami neostane, že si chce užívať život lebo život je krátky a žije iba raz a my ho brzdime 🙂 Najskôr šok a strach ale s odstupom času musím uznať že nič mi nechýba, žijem s troma deťmi, sú skvelí parťáci. Mám skvelú prácu, koníčky, žijeme s deťmi v novom rodinnom dome, s financiami vystačíme, chodíme spolu na výlety, na dovolenky ...ale hlavne mám pokoj a kľud, žiadne prispôsobovanie sa, ako si zariadim tak mám a nemusím sa trápiť nad chovaním muža ktore sa mi nepáči. A vekom to ide samo že po každodennej prítomnosti muža ani náhodou netúžim. Som rada že mám čas na seba a deti. A to som mierumilovný človek kt. Ale s mužom sme zostali dobrý priatelia, pomáha mne - nám so všetkým čo potrebujeme ( asi výčitky svedomia), podporuje nás finančne a aj keď mi strašne ublížil a veľmi ma sklamal a viem že už to nechcem vrátiť späť, prehltla som všetku hrdosť, žiadne výčitky, scény,... udržujem priatelstvo a je to fajn, každý deň sme spolu v kontakte, voláme si, píšeme si s každým problémom sa naň môžem obrátiť a je to aj naopak. On už vystriedal niekoľko priateliek hľadá tú pravú s kt. by si užíval život, je stále v zhone, nevie čo skôr, chce stihnúť všetko. Nieco ako pokoj, kľud, spokojnosť nepozná. Neboj sa, život je krásny či s mužom či bez muža.