icon

Opustili ste manžela kvôli jeho rodine?

27. júl 2021

Stalo sa to niektorej z vas? Ja uz viac nevladzem, neviem zvladat tu jeho celu prisprostenu rodinu, neznasam ich a stale len lutujem, ze som sa do takejto rodiny vydala 😪

Strana
z2
mamusa34
27. júl 2021

@pragmaticka presne. Treba to ignorovať ,inak sa nedá 🤷nič si s toho nerobiť a oni prestanú ,nebude ich to baviť keď budú vidieť že ju nevytočia

mamusa34
27. júl 2021

U nás tiež mali problém s tým ..že som si dovolila ukradnúť syna mimo ich bydliska 😂zo začiatku to bolo tak. Dávali mi pekne najavo ale už si asi zvykli alebo im došlo že máme svoj život a nebudeme žiť ten ich ..z pred 30tich rokoch ako oni žili. No je to ťažko no ..keď všetky deti sú okolo ,na zavolanie len môj muž -syn je tam kde chce jeho žena 🤷😁😂
SU HORŠIE VECI , VÁŽNEJŠIE..Na TOTO SA MÔŽEM UZ TAK ,💩💩💩💩čím staršia tým mám v paži

tara42
27. júl 2021

Nenechaj si znicit manzelstvo kvoli nim. Za to ti nestoja.

elizabet173
27. júl 2021

prepáč, ale robíš si to sama. Veď ti tu dobre radia, návšteva tri krát do roka, vypijem kávu, nad priblbnuté reči sa povznesiem a hotovo. Vyrábaš si problém sama a neuveriteľne zveličuješ, že majú radi viac súrodencov tvojho muža? No to sa stáva, prijmi to ako fakt a daj im priestor nech pomáhajú oni. Fakt by som tam išla tri krát do roka na dve hodiny a zbytok roka ich úplne vypustila z hlavy. Nezaujímala by ma ani brigáda, ani to, čo majú radi moje dieťa alebo nie, či som u nich nikto alebo nie.

jana_eyre_2
27. júl 2021

A tebe by bolo ako na mieste tvojho muža? Že by ti povedal "mám ťa rád, máme super manželstvo, ale prepáč neznášam tvoju rodinu, tak sa rozidme" mne to príde úplne neuveriteľny dôvod na rozchod, najmä ak ide v podstate len o to, že nevieš v sebe spracovať nervy z toho že rodina tvojho muža má iný pohľad na život.. veď zi a nechaj žiť, nech si kecaju čo chcú, viď ich raz za čas a nerieš.. teda jasné rob ako uznas za vhodné, je to tvoja vec ale premna nepochopitelné..

didi2102
27. júl 2021

Nie neopustila,ak máte názor rovnakí,to že si frustrovaná a otrávená sklamaná z nich ako starých rodičov poznám,jedine dve naše deti ako vnúčatá sú nic,teraz mal syn 3roky,museli sme sa doprosovat-muz veľmi chcel,aby prišli,svokor prišiel hrozné opitý vrieskal po nás,cirkus príšerný deti plakali , za 10min sa pobrali a samozrejme je to moja vina 😄 moja , čo som so synom sedela na zemi hrala a držala hubu,ale áno my sa máme ospravedlniť a za všetko môžem ja 😄😄😄 ale ok veľmi dlho má štvalo ako to je,mužovi bratia bezdetní slobodní sú úžasní,načo chlapom zeny-to sú slová svokry 😄 samozrejme som najhoršia lebo nežijeme u nich na dedine ale 20km od nich atď jediná rada,povzniesť sa a neriešiť , ja za 15rokov od začiatku vzťahu som to dokázala až tento rok,neriešim ich,hlúpe reči ignorujeme,máme ich 20km,chodíme tam 3x do roka,keď ma muž nápad ísť častejšie tak nie , 60km je dosť aby ste chodili každý týždeň pri zlých vzťahoch,ja by som chodila Vianoce,veľkú noc,Max narodeniny,meniny by som volala a Max jedna dve aktivity do roka s pomáhanim, ak by hučali prečo nie viac no lebo sme mali program

mamusa34
27. júl 2021

@elizabet173 presne .minimálna návšteva a že sú toľko km odomna ?to by som oslavovala v kuse 😂😬😬😬

veronikazuko
27. júl 2021

Ja nechápem čo ty riešiš. Prídem len na slušnú návštevu tak ako chodím napr.k cudzím ľuďom,kôli deťom. Slušne sa správam,nevsimam si ich správanie,neriešim s ním žiadne vážne témy,pozdravím,podakujem za pohostenie a idem domov ....len na sviatky(narodky babky,dedka,Vianoce,veľká noc)

avalora
27. júl 2021

No to im peknu radost robis. Na mne sa za chrbtom smiali ako ma dobre vytocili a nevedela som o tom.
Uz zostarli, ja som zrela zena a hram s nimi tu konzervativnu hru na slusnost, alebo stara skola ako pises, vycucalo mi to vsetku energiu. Nikam to neviedlo, nic sa nevyriesilo, teraz duplom, ked im pribudol ten pocit, ja som starsi a skusenejsi, je mi ich uz aj luto a zistila som, ze ich mam velmi rada, zabomysie vojny mi zobrali zbytocne plno nervov. Ale je pravda, ze som sa prestala s nimi vidat tyzdenne, ako slusnost kazala, pred navstevou to boli hnacky, nevolnost uz 4 dni... Ani neviem za co. Nesadla som im. Svagrovcov chceli mat ako nas, ale ti nemaju deti, tak aj tam vnimam, ze su sklamani. Nikdy som tieto ich hodnoty nepochopila, tam deti ziju pre rodicov, nie rodicia pomahaju detom, naopak. Ja som z inej rodiny.
Muz sa zastaval mamy a 3 roky mi trvalo kym pochopil. Inak by som odisla.

petka1402
27. júl 2021

Ved keď volajú na návštevu choď, dones koláčik úplne klidanko si sadkaj ako návšteva, hraj sa s dcérkou a nerieš, keď majú blbé reči nezapajaj sa, odignoruj a nasrdis ich ešte viac 😂

ledgerka
27. júl 2021

ak sa ti rozpadne manzelstvo tak to bude kvoli tebe a nie kvoli muzovej sprostej rodine. Nemozes si to takto brat. Ako pisali vyssie, navstevy 2-3 do roka, len zdvorilostne na kafe. Na ine sviatky napisat sms a tym to haslo. A hlavne neriesit, neriesit a neriesit. Rozbijas si rodinu sama. Mozno ti pomoze dobry psycholog, skus.

katkami123
27. júl 2021

Písala som ti z vlastnej skúsenosti. Ja mám tiež svokru, ktorú sa dlhšie nedá pocuvat, je múdra ako rádio Jerevan a dáva nevyžiadané rady, porovnáva s každým, kritizuje… tak sa ku ním jednoducho prestalo pravidelne chodiť. A od vtedy mám pokoj. Zopar zdvorilostných návštev 2x do roka prežijem a nezaujíma ma. Nikto ti pištoľ ani mužovi pri hlave nedrží, ze tam chodíte každý týždeň, to je vaša sprostosť, keď to už mám tak napísať. Svokrovci a hlavne svokra prvé 2 roky vymyslala, hlavne prvý rok nedokazala prežiť, ze sa už za nimi stále nelieta, ale teraz sa to už ustálilo a žijeme si svoje. Mne príde na hlavu, aby som stále behala niekam, kde sa necítim dobre.

autor
28. júl 2021

Dakujem vsetkym za rady, hovorila som vecer s manzelom, dohodli sme sa na strategii nechodenia tam, urcite este budeme kvoli tomu zazivat nervy a vylevy od vsetkych... uvidime, davam tomu poslednu sancu

eeffka
28. júl 2021

pozri ja byvam v 1 meste zo svokrovcami a stretavam ich 6x rocne na 4hod, mne nechybaju, my im udajne ano, tak ale MHD ide oboma smermi... a zijeme si spokojne, otravuju zivot svagrine a jej rodine ( svokrovci sa zeru medzi sebou a chodia na seba zalovat) , moj muz ich ma nejak na haku ( zvlastna vychova najma ak by chceli byt velka stastna rodina) a ja som ich odstrihla, stretneme sa na oslave, vypijem kavu, potrasiem pravicou , pokecam o pocasi a cauce mrauce. Smutne je ze ani vnucata nemaju zaujem po poslednom cirkuse...
Cize ak je manzel fajn a citi to rovnako...nemoze za rodicov, akurat ich moze dakam poslat. a vydieracky citove.... no u nas skusili, som ich sprazila ze to na mna neucinkuje nech skusia inde, syn im polozil ze na kraviny nema cas a nech zavolaju ak budu chciet nieco normalne a bolo vymalovane

laladua
28. júl 2021

Vsade je nieco asi tak by som to povedala, pokial ani muz nema nejako potrebu sa stretavat, tak je sanca to obmedzit nech je klud aj u vas. Ono zakazdym sa nieco najde, ale dolezite je od tej rodiny si to nepripustat. Nezijes s nimi ani oni s tebou, tak jednym uchom dnu a druhym von.

katkami123
28. júl 2021

No ja som mala prvý rok telefonaty, ze prídeme ku ním určite na jahody, potom na melóny, potom mi svokra posielala cez messenger aké tam majú v meste atrakcie, asi ze nech prídeme, no neprišli sme ani na jahody, ani na melóny, ani na atrakcie a bolo. Je to len o vás, koľko si pripustite. Keď Vam budú volať a uvidia, ze stačí trochu citovo povydierat a vy tam zase nabehnete, tak v tom budú pokračovať. To je len na vás.

patkof
7. aug 2021

Ja mám tiež taký prípad istý jej rodičia nám všetko zakazujú neviem ako sa pohnúť ďalej už a nebaví ma stále len chodievať po vonku a nevidieť ju 2-3 dni

snuggling
29. jan 2023

Chcela by som sa spýtať, ako to nakoniec dopadlo? Ste stále spolu?

autor
29. jan 2023

@snuggling jj sme stale manzelia, aj jeho rodina je stale prisprostena, ani to sa nezmenilo 🙈 chodime tam sporadicky, snazim sa drzat nad vodou

snuggling
30. jan 2023

Klobúk dole, držím päste a prajem pevne nervy 🙂

Strana
z2