icon

Opustiť rodinu kvôli láske zo sociálnej siete?

26. jún 2022

Baby, pripadám si ako z inej planéty, čo si myslíte o tejto situácii? Kamarátka je vydatá takmer 30 rokov. S manželom nemajú nejaké vážnejšie problémy, len asi zaúradoval stereotyp a odlišné predstavy o živote. Priznala sa mi, že sa cez nemenovanú sociálnu sieť zoznámila s chlapíkom, ktorý žije v zahraničí, po pár týždňoch si už vyznávajú lásku a plánujú spoločnú budúcnosť. Dotyčný pán jej vypisuje samé lichôtky, píše presne také vety, aké by chcela počuť každá žena. Zatiaľ sa naživo nevideli. Ona uvažuje tak, že ak z toho nič nebude, aspoň sa zabavila a manžel sa nič nedozvie. No ak aj naživo preletí iskra, chystá sa manžela opustiť a naplno vrhnúť do nového vzťahu. Ja ako nezainteresovaná to vnímam veľmi triezvo a - nechcem jej kaziť nadšenie - ale bojím sa, aby nenaletela nejakému sobášnemu podvodníkovi. A potom zistí, že si rozbila rodinu a zostali jej len oči pre plač. Neviem si predstaviť, aby sa nejaký muž za pár týždňov písania tak zbláznil do neznámej ženy, že by jej už navrhoval spoločný život a manželstvo. jej sa to vôbec nezdá podozrivé. Je zamilovaná ako pubertiačka. A najhoršie na tom celom je, že poznám aj jej súčasného manžela, neviem, ako sa správa doma, najmä k nej, ale vnímam ho ako dobrého človeka. Odkedy viem, čo jeho žena rieši, mám strašne zlý pocit z celej situácie. Nemôžem a nechcem vyzradiť jej tajomstvo, nič ma do toho nie je. Ale asi (určite) sa to prieči môjmu rebríčku hodnôt a môjmu morálnemu nastaveniu. A neveru v žiadnej podobe neschvaľujem ☹ Čo myslíte, je takáto láska na prvé písmenko reálna, alebo by ste tiež zbystrili pozornosť?

Strana
z5
54tinka54
26. jún 2022

Ešte sa ani nevideli a už jej pánko navrhuje manželstvo? Áno, je to podozrivé.
A z akej krajiny je?

deedol
26. jún 2022

nech si pozrie tinder swindler, mozno jej to pomoze otvorit oci.

viky_21
26. jún 2022

Len aby to cele nedopadlo tak, ze o chvilu od nej vydranka peniaze akoze na letenku aby mohol zanou prist .. a nakoniec ostane bez muza, penazi a rodiny.

kassandra25
26. jún 2022

Ja si myslim, ze to neries. Bude jak bude, je to jej zivot.

autor
26. jún 2022

@viky_21 No, zatiaľ sa prezentuje ako majetný muž, čo sa s radosťou presťahuje za ňou na Slovensko a zabezpečí ju... ☹

maranta_leuconeura
26. jún 2022

Jasne, ze je to nerealne. Dotycny chce od nej vymamit peniaze, potom ju odkopne. Ona si ,,z velkej lasky" rozbije manzelstvo, ostatna rodina tu ju pravdepodobne za tento ulet odsudi a odvrhne. Ostane jej 💩 a oci pre plac, ako sa vravi.

lejusinka
26. jún 2022

Ako moze byt matka ktora ma po 30tke taka naivna 🤦🏻‍♀️

autor
26. jún 2022

@kassandra25 Však, tiež si tak občas vravím...ale bojím sa, aby mi raz aj jej muž nevyčítal, že som o tom vedela a nič nepovedala... Už sa jej aj snažím mierne vyhýbať, nech viem čo najmenej detailov, ale veľmi ma to celé trápi.

autor
26. jún 2022

@lejusinka Má 46 a dve dospelé dcéry ☹

dzejn80
26. jún 2022

To je velmi neprijemna situacia, chapem, ze ako kamaratka jej chces pomoct, na druhej strane bojujes s tym ako, kedze si uvedomujes, ze je to jej zivot. Ja by som sa s nou skusila uprimne porozpravat v style, ze sa o ju bojis, aby nedopadla zle. Mozno ak pan mema problem prist, tak nech sa teda dohodnu, ze pride, mozno na vikend, aby sa osobne spoznali a aby mala aj ona jasnejsiu predstavu do coho sa ruti. Jej manzela by som do toho netahala a urcite mu nic nevravela, nie je to tvoja zodpovednost. Z akej krajiny je dotycny?

liljana
26. jún 2022

" No, zatiaľ sa prezentuje ako majetný muž, čo sa s radosťou presťahuje za ňou na Slovensko a zabezpečí ju... "
Asi v tej krajine nemaju dost zien, tak hlada v sirokom okoli.

sticker
liljana
26. jún 2022

Spomen lasku, majetok a zena sa citi byt popoluskou a uteka od rodiny za "princom"... A najde ropuchu. 🙂

viestta
26. jún 2022

Len aby kovi láske cez i ternet" neprišla o peniaze. To ešte v jej veku môže byť taká trúba naivná?

mikadooo
26. jún 2022

Že je naivná trúba, to si myslím. Myslím si, že to dopadne veľmi kruto. Zaľúbená cez sociálne siete, OMG 🤦🤦🤦. Sob zvedavá, kedy príde nejaká žiadosť o peniaze, lebo chudáčikovi šlohli doklady alebo hocičo podobné. Alebo jej pošle diamantový náramok, "len" musí zaplatiť poplatoček za preclenie.... 😄😄😄. Nájdi jej príbehy o mladých fešných bohatých na internete a pošli jej to. Alebo skús dotyčného kontaktovať aj ty. Možno zrazu bude milovať aj teba a potom to môžeš kamoške ukázať 😄😄😄

nenne9
26. jún 2022

Ak je z pakistanu tak sa asi aj zalubil, otazka je ci do nej alebo do jej EC pasu😝

20erika07
26. jún 2022

Omg, toto asi nedopadne dobre. No nepomozes nijak, zamilovaný clovek sa musi sam na vlastne oci presvedcit ,pripadne riadne popalit :-/

janage
26. jún 2022

Poradím, nech mu napíše, že všetko už povedala mužovi. Že to zobral pokojne lebo všetok majetok je napísaný na neho, tak aspoň ju nový partner zabezpečí. A nech dodá, že sa chce rýchlo odsťahovať do prenájmu a začať nový život, tak či by jej pan majetný mohol poslať dáku zálohu, takych 5tis. na zaciatok, ona byt pripravi, zariadi😉
A myslím, že táto jedna správa vyrieši všetko 😁

olimuc
26. jún 2022

Tvoja kamaratka nech robi, co chce. Jej manzela nejak upozorni nech dava pozor na vyssie vydavky z uspor a konta. … nemusis mu hovorit, co je vo veci… len, ze sa Ti zda, ze kamaratka chce vela minat na blbbosti (vlastnu blbost) ani klamat nebudes. Staci, ked mu parkrat nebude moct poslat peniaze a solventny pan sa odmiluje aj sam. Poznam podobny pribeh ale je to 20 rokov dozadu mozno aj viac. Len vtedy sa “princ” nachadzal este live na plazi v Egypte…. Po x tisicoch, vydedeni, straty bytu a prace po sprenevere, skoncila predtym normalna zena v Pezinku a potom na nejakej ubytovni … splacat bude do konca zivota

zuzki1
26. jún 2022

@janage 😀😀😀

ildiko36
26. jún 2022

S takym vekom by mala mať už kus rozumu🙈, urcite je to podvod, daj jej prečítať čo tu zeny napisali na koníku, možno jej kus otvorí oči.

spadnutaslivka
26. jún 2022

@janage ale napr. ten týpek z tinderu by jej určite poslal na začiatku, aby jej zalepil oči a potom by od nej vymámil niekoľko násobne viac

spadnutaslivka
26. jún 2022

@ildiko36 žiaľ, práve v tom veku je často život len rutina, manžel všetko berie za samozrejmosť a zrazu sa objaví niekto, kto pochváli účes, zasmeje sa na vtipe a napíše pár romantických slov... a zrazu nie že plápolá plamienok, ale rovno horí celá stodola

miminka91
26. jún 2022

Och tak to bude .... ako hrom. No musel jej teda riadne opantat hlavu. Najlepsie je sa do toho aj tak asi nemiesat, kedze si myslim, ze ona tvoje racionalne namietky nevidi a nechce ich vidiet. Aj tak si proste spravi co chce

matabb73
26. jún 2022

To ešte stále sa nájdu hlúpe ženy, čo na toto naletia? Polícia na to upozorňuje roky. Je len otázkou času kedy od nej začne mámiť peniaze. Ja by som bola tvrdá a takto na rovinu jej to povedala. Nech začne používať zdravý rozum a ak tomu veri, nech ho pozve na Slovensko či príde. Ak by sa aj mala uraziť, nech sa urazí. Vždy lepšie ako by mala prísť o rodinu a majetok. Práve ženy v strednom veku sú na takéto podvody najviac náchylné.

fadama
26. jún 2022

Mužov kolega tiez okolo 50r. Majetny žijúci v NL.
Našiel si na svk VYDATU ženu ktorá ho ťahá z peňazí 🤣🤣 a tak si spolu hrdlickuju 🤣🤣🤷‍♀️

nikasmile
26. jún 2022

@liljana 😄😄 ale ono to vieš ako je...rád za ňou príde, ale bude mať nejaké problémy s prichodom a bude mu musieť finančne pomôcť...takých už bolo a nie raz

sara07
26. jún 2022

čo nemáš doma hladá sa inde tak to bolo , je a bude
v 46 to je posledné taženie dalo by sa povedat obrazne ak by naplno žili s manželom v rámci možnosti vo všetkom nemala by čas si písať a riešit
ona chce zdrhnut proste z toho života čo ma a začat inak ,užit si
nik nevie či to je pas, prachy alebo to vyjde čo je asi 0,5%
ja by som jej navrhla nech dotyčny najskôr pride sem , vyberte nejaky hotel partizan alebo drahší hotel nech to zatiahne a uvidí sa

janage
26. jún 2022

@ildiko36 neverím tomu veľmi. Ak by sa prezentovala ako po rozvode bez peňazí a bývania a držala sa tej verzie, ani by o ňu nezakopol. On má takých budúcich sponzoriek isto rozrobených viac.

solange7
26. jún 2022

To je klasicky scam. Pise si s nejakym cernochom z ugandy a ani o tom nevie. Fejkova fotka na profilovke... teraz uz sa daju zfejkovat aj videohovory. Caka na to kym mu posle prachy. Zacne hovorit, ze mu blokli jeho zlatu kartu kvoli firemnej transakcii, ci nemoze letenky na dovolenku cvaknut ona, ze jej to hned vrati. Potom zacne drankat dalsie prachy s tym ze jej vrati o 5000 navyse. A nakoniec mu da 30K a zostane s holou ritou. A cernoskovia budu mat wakandu.
Minule som citala o slovenke, ktora poslala 60tisic. Tusim to bolo minuly rok.

prasiatko30
26. jún 2022

@liljana ako presne - majetny muz sa s radostpu prestahuje za nou na slovensko 😂😂😂😂tak majetny/na miestne pomery/ statkar z Nejakej malej dedinky v afrike sa cely nadseny prestahuje na sk k bohatej bielej europanke, ktora zabezpeci jeho a jeho rodinu😂😂😂🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️Toto je uz cista zufalost ak niekto na toto naleti🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Strana
z5