Opustiť rodinu kvôli láske zo sociálnej siete?
Baby, pripadám si ako z inej planéty, čo si myslíte o tejto situácii? Kamarátka je vydatá takmer 30 rokov. S manželom nemajú nejaké vážnejšie problémy, len asi zaúradoval stereotyp a odlišné predstavy o živote. Priznala sa mi, že sa cez nemenovanú sociálnu sieť zoznámila s chlapíkom, ktorý žije v zahraničí, po pár týždňoch si už vyznávajú lásku a plánujú spoločnú budúcnosť. Dotyčný pán jej vypisuje samé lichôtky, píše presne také vety, aké by chcela počuť každá žena. Zatiaľ sa naživo nevideli. Ona uvažuje tak, že ak z toho nič nebude, aspoň sa zabavila a manžel sa nič nedozvie. No ak aj naživo preletí iskra, chystá sa manžela opustiť a naplno vrhnúť do nového vzťahu. Ja ako nezainteresovaná to vnímam veľmi triezvo a - nechcem jej kaziť nadšenie - ale bojím sa, aby nenaletela nejakému sobášnemu podvodníkovi. A potom zistí, že si rozbila rodinu a zostali jej len oči pre plač. Neviem si predstaviť, aby sa nejaký muž za pár týždňov písania tak zbláznil do neznámej ženy, že by jej už navrhoval spoločný život a manželstvo. jej sa to vôbec nezdá podozrivé. Je zamilovaná ako pubertiačka. A najhoršie na tom celom je, že poznám aj jej súčasného manžela, neviem, ako sa správa doma, najmä k nej, ale vnímam ho ako dobrého človeka. Odkedy viem, čo jeho žena rieši, mám strašne zlý pocit z celej situácie. Nemôžem a nechcem vyzradiť jej tajomstvo, nič ma do toho nie je. Ale asi (určite) sa to prieči môjmu rebríčku hodnôt a môjmu morálnemu nastaveniu. A neveru v žiadnej podobe neschvaľujem ☹ Čo myslíte, je takáto láska na prvé písmenko reálna, alebo by ste tiež zbystrili pozornosť?
Nie tak dávno tu bola diskusia s army vojakom, ktorý sa tiež zaľúbil do slovenky, aj bohatý bol, aj presťahovať sa chcel len chudák musel počkať lebo mal chorú dcéru a potreboval peniaze. Americkí vojaci na misii niekde v Afganistane asi málo zarobia. Ale bol reálny lebo na požiadanie si cez video hovor vyzliekol tričko. 🤣 V zahraničí majú asi málo žien, keď si ich zahraniční milionári musia hľadať na slovenských socialnych sieťach. Ja neviem, ale stačila by štipka inteligencie nato, aby sama pochopila, že je to podvod. A keď vie používať zoznamky, tak hádam vie aj google a za pár sekúnd zistí, aká je hlúpa. Už mi na fb písal americký pilot, lekár, námorník a furt to isté ako cez kopirák.
Nie si to ty co sa pobláznila a teraz začíná mať pochybnosti, tak sa schovává za anonyma akamaratku? Nech je jako chce, cestou na Slovensko mu minalne ukradnu batozimu spolu s letenkami 😜
@lalenka33 mne stále chodia nejaké žiadosti na FB, ale ani nerozklikávam, rovno ruším. Akurát neviem, či na fotke vyzerám tak zúfalo, či prečo si vyberajú zrovna mňa 😀
@spadnutaslivka aj mne chodia žiadosti na priateľstvo na FB od neznámych mužov v zahraničí. Keďže viem ako to chodí, rovno to zruším. Mám 49 rokov a oni si podľa mňa cielene vyhľadávajú ženy v strednom veku, lebo tie asi najskôr naletia.
inak úprimne ak autorka alebo kamaratka hlada niečo čo nemá , má tu zoznamky čisto na romanik , zasuloži si , minie prachy ovela menej a na sk , urobí dobrý skutok podpora hotelov atd na sk a je to ,
nezničí si zázemie, rodinu, učet atd ...
@matabb73 tak ja nemám stredný vek a na fotke vyzerám ešte mladšie, keďže ju mám už dobrých 10 rokov tú istú 😀 preto tipujem, že na nej asi vyzerám zúfalo 😀
Aj mne pred casom pisal nejaky chlap. Ze chce byt priatelom. Odpisala som mu že ja uz mam priatelov dost a nechcem dalsieho. Zablokovala som ho a fertig Mariška
Nech sa zabaví, ale nech je veľmi opatrná. Aj kamoš, cca 30 ročný naletel slečne, aj sa s ním stretla a aj jej požičal peniaze/väčšiu čiastku a aj ju už nikdy neuvidel. Priebeh to malo podobný, ona písala presne to, čo chcel počuť. Potom urobila zo seba chudinku...a bolo.
nooo, ešte to môže mať aj "happy end"! Chlapík si síce dá zaplatiť letenku a nejaké ďalšie výdavky, ale skutočne príde a s babou sa ožení - veď kto by nechcel takto ľahko získať občianstvo v krajine EU? A potom zoberie, čo sa dá a už ho v živote neuvidí... ale tak veď ako dobrodružstvo v päťdesiatke dobré, nie?
Ak je to kamoska,povedz jej ved na rovinu co si o tom myslis.ja nejake priklady,ako podobne lasky dopadli..tj vacsinou im naozaj ide o peniaze a mozno si aj sama vsimne podobnost..ak to s nou nepohne,potom by som sa jej moznoa j ja zacala trocha vybybat presne ako pises,ze nech vies cim menej.ale kedze si viac jej kamoska,muzovi by som to nehovorila..skus jej otvorit oci.mne by to ako kamoske nedalo,nechat to len tak.
https://www.google.com/amp/s/mytrencin.sme.sk/c...
Toto uz nie je ani naivita, to je fakt hlupost😱
... píšeš pod anonymom...sa nemusíš vyhovárať na kamarátku 🙃
@miskakyska Musím písať anonymne, lebo na fóre je veľa našich spoločných známych a nie je ťažké si domyslieť podľa veku jej a detí, o koho ide... či si mám vziať na zodpovednosť, že sa jej rodina rozpadne nie pre zámožného Dona Juana, ale pre mnou vyzradené tajomstvo?
@puklica13 Preposlala som jej ten link, snáď sa neurazí...
Ja neviem cim to je, ci som az tak skareda, ale mna nechcu ani americki vojaci, ani lekari ani nik
Inak je zaujimave, preco si taky majetny chlapik nehlada mladu zenu 😁 pri vsetkej ucte k 40-50 nickam. Ak by bol naozaj bohaty a chytry, nepovedal by jej o svojej zamotnosti a isto by nejaku mladu zbalil. A naco by sa niekto trepal zo svojej krajiny na Slovensko, kde nevie rec, je tu asi ina klime o mentalite ani nehovorim.
Ale mam znameho, ktory bol vzdy realista a tuez skocil ba lasku cez net. Za toho by som ruku do ohna dala, ze on ba takuto ch. jovinu neuveri. Dal mi citat ako pise ona, skype hovor nebol mozny, vysokoskolacka ekonomka. On 55, ona krasna modelka 25. No laskavako tram. Uz planoval ako ju povodi po slovensku aj cechach. Ze je chudobna ale snazi sa. Tak som zobrala jej fotku, supla do googla a cuduj sa svete 🙈😲 Udajna slevna operovala po 6timi menami a pisali o nej chlapi, ktori jej poslali nemalo penazi a doplatili na to. Znamy bol po tychto novych info z lasky vylueceny, Bohu dik😏
@kassandra25 ja len že.... Zaujímavý postoj k priateľstvu - "nerieš, je to jej život". VdakaBohu moji priatelia sa zaujímajú o môj život a riešia ho, keď vidia hroziaci prúser.
No dobre, tak uz som ticho v tom, ze este stale existuju hlupe zeny, co naletia na taketo spravy zo zahranicia. Nech mu nezabudne poslat vsetky peniaze z uctu a okradnut manzela. Ja a aj ine sme sa spoznali s muzmi cez socialne siete, ale teda toto fakt nie 🤦🏽♀️
Aaaaaaach, bola som v presne rovnakej situácii. Ja som naopak dotyčnej bez problémov povedala čo si myslím a nie raz. Dokonca sme sa prestali preto baviť. Bola ako na obláčiku s troma pármi ružových okuliarov. Nepomohlo!!! Vytriezvela, keď prišla o 60 000€. A láske bolo zrazu koniec.
Jasne, bohaty a akiste aj dobre vyzerajuci pan tuzi po 46-rocnej Slovenke. Bajkar jak sviňa a ona zrejme ubita vztahom potecena az po kolena.
Ten pan z internetu moze byt aj dobry podvodnik...nech si da pozor na taketo vztahy
Tak naivita a pubertálne obdobie ju chytilo. Keď si myslí že sa na ňu nejaký lanko ulakomi.ach táto naivita. Však kolo krát bolo toto v správach 🤦🤦🤦🤦tieto ženy musia padnúť na hubu,aby pochopili,že im len motajú hlavu,v živote ho neuvidia a ešte aj o peniaze rodinu prídu. Bolo koze dobre,šla sa na ľad šmýkať 🤦🤦🤦🤷niektorým ľuďom vypnúť internet zmazať pokec a zrazu si uvedomí,že si stále má čo povedať so svojím mužom

Somarina riadna. Sesternicu takto poblaznil nejaký údajný lekár z Ameriky. Nakoniec to bol basista z Ugandy. Ta krava mu poslala všetky svoje úspory a úspory deti. Od vtedy sa neozval a veľkej láske je koniec. Povedz to jej mužovi. Nech si s nou narobí poriadky. Inak posle ich peniaze nejakému debilovi.