icon

Oslava - prezentácia fotiek bez našej prítomnosti

9. aug 2023

Dobrý deň, ako by ste prosím reagovali? Manželov synovec mal oslavu 20 narodenín v kultúrnom dome. Pozvaní sme neboli, lebo žijeme daleko a týždeň predtým sme tam boli. Ale to není dôležité. Ide o to, ze na oslave (dozvedeli sme sa to od mužovej sesternice) mal prezentáciu, na ktorej boli aj naše fotky. Mna tam vraj dal s herpesom cez celé ústa, ale dal tam aj naše dieťa. Na oslave boli aj pre mňa cudzí ludia, ktorých som nikdy v živote nevidela a ani oni mňa. Ďakujem.

Strana
z2
h2
9. aug 2023

Ale tie fotky neboli nikde verejne sprístupnené. Predpokladám, že aj ľudia, ktorí boli na oslave, si ich už nemajú možnosť znovu pozrieť.
Tiež som takto bola na jednej oslave, kde sa robila prezentácia fotiek oslávenca počas celého jeho doterajšieho života. Bolo to robené, ako prekvapenie preňho, čiže on o tom nevedel a nedával k tomu súhlas. Napriek tomu sme všetci videli "všetko" na jeho fotkách z detstva. Nikto z toho vedu nerobil, oslávencovi sa to veľmi páčilo, bol dojatý. Okrem neho bola na tých fotkách kopa ďalších ľudí. Veľmi pochybujem, že si pýtali od každého z nich povolenie.

jaond19
9. aug 2023

Odkial ma manzelov synovec k dispozicii vase fotky? Nase fotky mame v pc, na soc.sietach mam len také, ktore su bud velmi z dialky ze sa tvare nerozoznaju alebo tvare nevidno (foto zo zadu s krajinou, morom,riekou atd), ak mama alebo nejaky rodinny prislusnik potrebuje nasu/detské foto, tak o tom viem lebo ma poziada.

yanni
9. aug 2023

Riesis hluposti. Tak prezentoval na oslave. Pravdepodobne si (bola) sucastou jeho zivota. Nebolo to vyvesene ani na nete, ani to nedal do novin. Mooooje nervy.

tamitamitami
9. aug 2023

Nehnevala by som sa, ty vieš aké máte vzťahy (ak dobré sním aj jeho rodinou) tak to určite myslel v dobrom a berie vás ako rodinu (bola to prezentácia o rodine tak ste tam boli).
Ak by to bolo niekde na FB zavesené tak by som pochopila že ti to vadí ale toto? Však všetci zúčastnení si za týždeň nespomenú že niaka prezentácia bola a už vôbec nie na to že si tam bola ty s rodinou.

Boli tam tvoji rodičia, sestra (kto koľvek tebe blízky)? Ak áno mohol to tam dať preto aby sa nikto neurazil že vás vynechal.

domkakvet
9. aug 2023

Neviem ako ta moze vobec napadnut riesit take somariny.

tykat
10. aug 2023

Akoze 20tnik mal oslavu v kulturaku s prezentaciou rodinnych fotiek? 😀 tak to ho uprimne lutujem 😂 to asi nevymyslel sam.

ema22270
14. aug 2023

Mna by to stvalo, len ak by tie fotky mali posmesny charakter...
Co sa uz nikdy ani nedozvies, kedze ste tam neboli. Uz by som to neriesila asi... ale je to trosku divne, ze 20 rocny ma nejaku prezentaciu a dava tam Vase fotky (nevieme vsak pravy dovod)...

mnamko
10. máj 2024

@belllinka bože to su problémy

Strana
z2