Oslavujete malé výročia vo vzťahu?
Caute. dnes je presne treti mesiac co sme sa spoznali na zozamke a sme si zacali pisat. Je to dovod na nejaku oslavu? napriklad niekam na veceru alebo nieco take. Lebo za mna dnes sklamanie iba stretko par pusiniek a to bolo vsetko... Zajtra je vyrocie tri mesiace od prveho sexu. neviem vobec co cakat.. Ja som prave za take veci aby sa pripominali a trochu oslavovali... nie?
😅😅😅 good luck! (Som zena, a keby toto odo mna chlap caka, tak si tukam na celo)
Ale tak ak vam to obom pride akuratne, vsetko je v najlepsom poriadku. Obavam sa vsak, ze Tebe to pride "za take veci" a jemu ako blbost, ani mu to asi nenapadne ze nejake trojmesacniny 🤣
Inak fajne ze na zoznamke ste sa spoznali a na druhy den hned sex 💪 a po 3 mes vyrocie 😁 ides tempo!
😅😅😅 good luck! (Som zena, a keby toto odo mna chlap caka, tak si tukam na celo)
Ale tak ak vam to obom pride akuratne, vsetko je v najlepsom poriadku. Obavam sa vsak, ze Tebe to pride "za take veci" a jemu ako blbost, ani mu to asi nenapadne ze nejake trojmesacniny 🤣
Inak fajne ze na zoznamke ste sa spoznali a na druhy den hned sex 💪 a po 3 mes vyrocie 😁 ides tempo!
@anonym_fd47b7 na tom nieje nic zle, obaja sme boli sklamani z dlheho hladania no a hned sme si sadli a na druhy den sme mali obaja cas.
@anonym_autor neviem ani kedy sme spolu začali oficiálne chodiť a nie to riešiť prvé zoznámenie, prvú pusu, prvý sex...potom čo? Prvý sex bez ochrany, prve prespatie u toho druhého, prvý prd...? Koľko máš rokov prosím ťa?
@anonym_autor neviem ani kedy sme spolu začali oficiálne chodiť a nie to riešiť prvé zoznámenie, prvú pusu, prvý sex...potom čo? Prvý sex bez ochrany, prve prespatie u toho druhého, prvý prd...? Koľko máš rokov prosím ťa?
@anonym_4106d4 haha.. praveze hned na prvom stretnuti sme sa dohodli ze ideme obaja do toho, a to je prave zajtra 3 mesiace. 34
Jeden den ste sa spoznali na zoznamke a druhy den sex? Vesela chachara 😅
Pusti si nejaky true crime podcast.
@anonym_4106d4 haha.. praveze hned na prvom stretnuti sme sa dohodli ze ideme obaja do toho, a to je prave zajtra 3 mesiace. 34
@anonym_autor znies skor na 16-17.
Prepac, ale 3 mesiace ma naozaj pobavili…
@anonym_autor ked si nedas pozor, tak o chvilu budete cely rok len oslavovat nejake vyrocie nejakej pre chlapa nepodstatnej udalosti. Uvedom si, ze chlapi toto neriesia. Aby si nebola sklamana, ze si nespomenie ani na meniny, narodeniny a to su len 2 datumy v roku. Nie to este toto. Nemyslim si, ze uz dnes si pamata ten datum, ked ta prvy krat dostal do postele, nie to aby si to pamatal o rok, ak vobec este budete spolu
Taketo od chlapa nečakaj? Ty si ešte nemala predtym vzťah? Tri mesiace.a od prvého sexu oslávte dobrým sexom a vec vyriešená.
Som s mužom 22rokov a presne viem kedy sme sa prvýkrát videli a kedy mali prvý sex ale oslavovať kazdú prkovinu?
Taketo od chlapa nečakaj? Ty si ešte nemala predtym vzťah? Tri mesiace.a od prvého sexu oslávte dobrým sexom a vec vyriešená.
Som s mužom 22rokov a presne viem kedy sme sa prvýkrát videli a kedy mali prvý sex ale oslavovať kazdú prkovinu?
@anonym_f95712 no ved dobre, Ja to beriem, preto sa to aj pytam vypocut si nazory, Mne je to momentalne vzacne tie tri mesiace stability proti tomu co bolo pred tym.
@anonym_fd47b7 na tom nieje nic zle, obaja sme boli sklamani z dlheho hladania no a hned sme si sadli a na druhy den sme mali obaja cas.
@anonym_autor no to ste mali oslavovat hned ten treti den 😆
@anonym_autor no to ste mali oslavovat hned ten treti den 😆
@anonym_078962 co ti zasa vadi??? zavidis ze sme si hned sadli?
Ja som rada že si spomenie na výročie od kedy sme spolu 😂a že mi dá aspoň kvet to je úspech. Žeby som riešila že sme 3 mesiace spolu. Väčšinou sa rieši preboha aspoň rok celý od kedy si sa dala do kopy. Zase nepreháňaj nie sme v romantickej knihe.. chlapi sú jednoduchí. Vôbec nemyslia na to kedy ste mali prvý sex… ani ja si to kokos nepamätám a žeby som toto mala oslavovať preboha… žena buď v realite. Oslavuj keď budete spolu rok v tedy choďte na večeru…
Wtf. Akoze, oslavovat rocne vyrocie este pochopim. Ale 3 mesiace? Preco?
@anonym_autor nie a ani nepoznam nikoho kto by toto oslavoval.
@anonym_119617
@domkakvet a ked ste tehotne nefotite sa kazdy mesiac??
@anonym_078962 co ti zasa vadi??? zavidis ze sme si hned sadli?
@anonym_autor no vy ste si skor spolu lahli, ako sadli 😆
Ale rozumiem ti... Ved do roka daleko, lepsie oslavovat aspon kazdy mesiac.
@anonym_078962 ale ved ano, aj takto to je myslene, ze si vazim kazdy mesiac spokojnosti.
dnes pred 3 m ste sa spoznali a zajtra je výročie 3 mesiace ako ste mali prvý sex ???
akosi nechápem. čo chceš oslavovať že ste ešte spolu????
@anonym_078962 😀😀
@anonym_119617
@domkakvet a ked ste tehotne nefotite sa kazdy mesiac??
@anonym_autor tehotenstvo je ina vec, niektore zeny su tehotne raz za zivot, chcu mat pamiatku, cize take poznam, ale vyrocie kazde tri mesiace to je zbytocnost a nepodstatne, dolezite je aby vam vztah fungoval.
Výročie stretnutia sme oslávili az po roku...od svadby už len výročie svadby...a nejaké výročie sexu, prvej pusy, 2-3-4 atď mesiacov a ja neviem cj ešte sme nikdy s nikým neslavili.
no takto ho zarucene odplasis. pre chlapa je to unavny opruz a uprimne aj mna ako zenu by z toho svihlo. toto sme riesili ked som mala 14 a prveho frajera (bez sexu)
teraz sme mali s muzom 20 rokov funkcneho vztahu a neoslavovali sme nijak a ja som uprimne stastna ze to odomna nikto necakal lebo na to nemam bunky ani kapacitu. pre mna blbost. ale tak ako chces. hlavne si vsimaj ci mu s tym nelezies na nervy. lebo fakt ja byt dospely muz okolo 40 a baba mi povie o oslave 3 vymesacia tak uteciem.
Nie, na 3 mesiacoch naozaj nie je co oslavovat 😁 a vyrocie sexu? To som este ani nepocula 🤦♀️ Trosku zvolni ak to nie je vymyslene na pobavenie zlteho slona.
Výročie je odvodené od slova rok.
To, čo chceš oslavovať ty, je mesačie.
Oslavovala som to s mojím prvým, ale to bolo ešte na strednej. A ani by som to by nenazvala oslavou, skôr sme si to pripomenuli. Keď máš potrebu osláviť tri mesiace od vášho prvého sexu, tak mu to jednoducho povedz, pogratuluj mu a priprav prekvapenie 😉
Fúha keby nie je chlapa neviem ani koľko rokov sme už spolu. Nieto ajby som si pamätala presny dátum prvého stretnutia. Ale teda keby veľmi chcem viem dohľadať v pracovnom telefóne. Ale teda kedy sme mali prvýkrát sex a podobné veci neviem. Pri prvom manželstve som zabudla aj na výročie sobáša. Zapamätala som si ho až pri rozvode. Keďže jedno bolo 11.10 a druhé 10.11.
Tak sa s nim dohodni, ze co vsetko budete oslavovat, len asi bude zhrozeny, ze si bude musiet pamat tolko datumov. Chlapi si vacsinou nepamataju ani narodeniny, meniny a vyrocia svadby.
Takto ho skor odplasis.. oslavovat vyrocie prveho sexu? Co mas 16? Vsak oslavujte okruhle vyrocia a nie kazdu pucacinu

Neoslavujeme ani velke výročia. 😃 Mali sme 10 vyrocie sobasa a úplne sme na to zabudli.