icon

Oslavujete malé výročia vo vzťahu?

Dnes o 18:03

Caute. dnes je presne treti mesiac co sme sa spoznali na zozamke a sme si zacali pisat. Je to dovod na nejaku oslavu? napriklad niekam na veceru alebo nieco take. Lebo za mna dnes sklamanie iba stretko par pusiniek a to bolo vsetko... Zajtra je vyrocie tri mesiace od prveho sexu. neviem vobec co cakat.. Ja som prave za take veci aby sa pripominali a trochu oslavovali... nie?

Strana
z2
anonym_abbcb8
Dnes o 18:06

Neoslavujeme ani velke výročia. 😃 Mali sme 10 vyrocie sobasa a úplne sme na to zabudli.

anonym_fd47b7
Dnes o 18:07

😅😅😅 good luck! (Som zena, a keby toto odo mna chlap caka, tak si tukam na celo)

Ale tak ak vam to obom pride akuratne, vsetko je v najlepsom poriadku. Obavam sa vsak, ze Tebe to pride "za take veci" a jemu ako blbost, ani mu to asi nenapadne ze nejake trojmesacniny 🤣

Inak fajne ze na zoznamke ste sa spoznali a na druhy den hned sex 💪 a po 3 mes vyrocie 😁 ides tempo!

autor
Dnes o 18:09
@anonym_fd47b7

😅😅😅 good luck! (Som zena, a keby toto odo mna chlap caka, tak si tukam na celo)

Ale tak ak vam to obom pride akuratne, vsetko je v najlepsom poriadku. Obavam sa vsak, ze Tebe to pride "za take veci" a jemu ako blbost, ani mu to asi nenapadne ze nejake trojmesacniny 🤣

Inak fajne ze na zoznamke ste sa spoznali a na druhy den hned sex 💪 a po 3 mes vyrocie 😁 ides tempo!

@anonym_fd47b7 na tom nieje nic zle, obaja sme boli sklamani z dlheho hladania no a hned sme si sadli a na druhy den sme mali obaja cas.

anonym_4106d4
Dnes o 18:09

@anonym_autor neviem ani kedy sme spolu začali oficiálne chodiť a nie to riešiť prvé zoznámenie, prvú pusu, prvý sex...potom čo? Prvý sex bez ochrany, prve prespatie u toho druhého, prvý prd...? Koľko máš rokov prosím ťa?

autor
Dnes o 18:11
@anonym_4106d4

@anonym_autor neviem ani kedy sme spolu začali oficiálne chodiť a nie to riešiť prvé zoznámenie, prvú pusu, prvý sex...potom čo? Prvý sex bez ochrany, prve prespatie u toho druhého, prvý prd...? Koľko máš rokov prosím ťa?

@anonym_4106d4 haha.. praveze hned na prvom stretnuti sme sa dohodli ze ideme obaja do toho, a to je prave zajtra 3 mesiace. 34

anonym_d30610
Dnes o 18:16

Jeden den ste sa spoznali na zoznamke a druhy den sex? Vesela chachara 😅

Pusti si nejaky true crime podcast.

guudy
Dnes o 18:17
@anonym_autor

@anonym_4106d4 haha.. praveze hned na prvom stretnuti sme sa dohodli ze ideme obaja do toho, a to je prave zajtra 3 mesiace. 34

@anonym_autor znies skor na 16-17.
Prepac, ale 3 mesiace ma naozaj pobavili…

anonym_b5e8dc
Dnes o 18:19
@anonym_autor

@anonym_autor ked si nedas pozor, tak o chvilu budete cely rok len oslavovat nejake vyrocie nejakej pre chlapa nepodstatnej udalosti. Uvedom si, ze chlapi toto neriesia. Aby si nebola sklamana, ze si nespomenie ani na meniny, narodeniny a to su len 2 datumy v roku. Nie to este toto. Nemyslim si, ze uz dnes si pamata ten datum, ked ta prvy krat dostal do postele, nie to aby si to pamatal o rok, ak vobec este budete spolu

anonym_f95712
Dnes o 18:19

Taketo od chlapa nečakaj? Ty si ešte nemala predtym vzťah? Tri mesiace.a od prvého sexu oslávte dobrým sexom a vec vyriešená.
Som s mužom 22rokov a presne viem kedy sme sa prvýkrát videli a kedy mali prvý sex ale oslavovať kazdú prkovinu?

autor
Dnes o 18:22
@anonym_f95712

Taketo od chlapa nečakaj? Ty si ešte nemala predtym vzťah? Tri mesiace.a od prvého sexu oslávte dobrým sexom a vec vyriešená.
Som s mužom 22rokov a presne viem kedy sme sa prvýkrát videli a kedy mali prvý sex ale oslavovať kazdú prkovinu?

@anonym_f95712 no ved dobre, Ja to beriem, preto sa to aj pytam vypocut si nazory, Mne je to momentalne vzacne tie tri mesiace stability proti tomu co bolo pred tym.

anonym_078962
Dnes o 18:27
@anonym_autor

@anonym_fd47b7 na tom nieje nic zle, obaja sme boli sklamani z dlheho hladania no a hned sme si sadli a na druhy den sme mali obaja cas.

@anonym_autor no to ste mali oslavovat hned ten treti den 😆

autor
Dnes o 18:30
@anonym_078962

@anonym_autor no to ste mali oslavovat hned ten treti den 😆

@anonym_078962 co ti zasa vadi??? zavidis ze sme si hned sadli?

hviezdicka002
Dnes o 18:30

Ja som rada že si spomenie na výročie od kedy sme spolu 😂a že mi dá aspoň kvet to je úspech. Žeby som riešila že sme 3 mesiace spolu. Väčšinou sa rieši preboha aspoň rok celý od kedy si sa dala do kopy. Zase nepreháňaj nie sme v romantickej knihe.. chlapi sú jednoduchí. Vôbec nemyslia na to kedy ste mali prvý sex… ani ja si to kokos nepamätám a žeby som toto mala oslavovať preboha… žena buď v realite. Oslavuj keď budete spolu rok v tedy choďte na večeru…

anonym_119617
Dnes o 18:31

Wtf. Akoze, oslavovat rocne vyrocie este pochopim. Ale 3 mesiace? Preco?

domkakvet
Dnes o 18:31

@anonym_autor nie a ani nepoznam nikoho kto by toto oslavoval.

autor
Dnes o 18:33
@domkakvet

@anonym_autor nie a ani nepoznam nikoho kto by toto oslavoval.

@anonym_119617
@domkakvet a ked ste tehotne nefotite sa kazdy mesiac??

anonym_078962
Dnes o 18:36
@anonym_autor

@anonym_078962 co ti zasa vadi??? zavidis ze sme si hned sadli?

@anonym_autor no vy ste si skor spolu lahli, ako sadli 😆
Ale rozumiem ti... Ved do roka daleko, lepsie oslavovat aspon kazdy mesiac.

autor
Dnes o 18:38
@anonym_078962

@anonym_078962 ale ved ano, aj takto to je myslene, ze si vazim kazdy mesiac spokojnosti.

anonym_6881eb
Dnes o 18:39

dnes pred 3 m ste sa spoznali a zajtra je výročie 3 mesiace ako ste mali prvý sex ???
akosi nechápem. čo chceš oslavovať že ste ešte spolu????

anonym_6881eb
Dnes o 18:39
@anonym_078962

@anonym_078962 😀😀

domkakvet
Dnes o 18:44
@anonym_autor

@anonym_119617

@anonym_autor tehotenstvo je ina vec, niektore zeny su tehotne raz za zivot, chcu mat pamiatku, cize take poznam, ale vyrocie kazde tri mesiace to je zbytocnost a nepodstatne, dolezite je aby vam vztah fungoval.

natalka13
Dnes o 18:44

@anonym_autor inak vsetko v poradecku, cikas rovno?

natalka13
Dnes o 18:46
@anonym_autor

@anonym_119617

@anonym_autor z tehotenstva nemam ani jednu fotku. Sem tam sa cvaknem na dovolenke.

rachel36a
Dnes o 18:52

Výročie stretnutia sme oslávili az po roku...od svadby už len výročie svadby...a nejaké výročie sexu, prvej pusy, 2-3-4 atď mesiacov a ja neviem cj ešte sme nikdy s nikým neslavili.

pralinka25
Dnes o 19:04

no takto ho zarucene odplasis. pre chlapa je to unavny opruz a uprimne aj mna ako zenu by z toho svihlo. toto sme riesili ked som mala 14 a prveho frajera (bez sexu)
teraz sme mali s muzom 20 rokov funkcneho vztahu a neoslavovali sme nijak a ja som uprimne stastna ze to odomna nikto necakal lebo na to nemam bunky ani kapacitu. pre mna blbost. ale tak ako chces. hlavne si vsimaj ci mu s tym nelezies na nervy. lebo fakt ja byt dospely muz okolo 40 a baba mi povie o oslave 3 vymesacia tak uteciem.

anonym_81c277
Dnes o 19:10

Nie, na 3 mesiacoch naozaj nie je co oslavovat 😁 a vyrocie sexu? To som este ani nepocula 🤦‍♀️ Trosku zvolni ak to nie je vymyslene na pobavenie zlteho slona.

anonym_d670f3
Dnes o 19:14

Výročie je odvodené od slova rok.
To, čo chceš oslavovať ty, je mesačie.
Oslavovala som to s mojím prvým, ale to bolo ešte na strednej. A ani by som to by nenazvala oslavou, skôr sme si to pripomenuli. Keď máš potrebu osláviť tri mesiace od vášho prvého sexu, tak mu to jednoducho povedz, pogratuluj mu a priprav prekvapenie 😉

sense
Dnes o 19:16

Fúha keby nie je chlapa neviem ani koľko rokov sme už spolu. Nieto ajby som si pamätala presny dátum prvého stretnutia. Ale teda keby veľmi chcem viem dohľadať v pracovnom telefóne. Ale teda kedy sme mali prvýkrát sex a podobné veci neviem. Pri prvom manželstve som zabudla aj na výročie sobáša. Zapamätala som si ho až pri rozvode. Keďže jedno bolo 11.10 a druhé 10.11.

cimage
Dnes o 19:22

Tak sa s nim dohodni, ze co vsetko budete oslavovat, len asi bude zhrozeny, ze si bude musiet pamat tolko datumov. Chlapi si vacsinou nepamataju ani narodeniny, meniny a vyrocia svadby.

crazy_cat_lady
Dnes o 19:32

Takto ho skor odplasis.. oslavovat vyrocie prveho sexu? Co mas 16? Vsak oslavujte okruhle vyrocia a nie kazdu pucacinu

Strana
z2