icon

Oslavujete malé výročia vo vzťahu?

Dnes o 18:03

Caute. dnes je presne treti mesiac co sme sa spoznali na zozamke a sme si zacali pisat. Je to dovod na nejaku oslavu? napriklad niekam na veceru alebo nieco take. Lebo za mna dnes sklamanie iba stretko par pusiniek a to bolo vsetko... Zajtra je vyrocie tri mesiace od prveho sexu. neviem vobec co cakat.. Ja som prave za take veci aby sa pripominali a trochu oslavovali... nie?

Strana
z2
anonym_d94a3c
Dnes o 19:34

Tak s tymto mu pojdes akurat na nervy. Posobi to zufalo a premotivovane a muzi neznasaju premotivovane zufalky.

anonym_3bf381
Dnes o 19:45

🤦🏻‍♀️ Ani to pred partnerom nehovor nahlas lebo ti utečie. Ja by som utiekla keby mi také niečo partner nie že navrhol, ale nedaj bože vytkol. A to som žena.

ivicatolic
Dnes o 19:56

@anonym_autor preboha, ty budeš asi len stále oslavovať....ale veď oslavuje sa prácou predsa....😀🙋😆

anonym_64384d
Dnes o 19:58

@anonym_autor no na tomto som sa veru dobre pobavila😁😁... chudák chlap...on je rád ze hneď po zoznámení má pravidelný sex uz tri mesiace 😁😁..a nie nad blbosťami rozmýšľať ako to osláviť 😁😁😁

anonym_f2ea41
Dnes o 20:22
@anonym_4106d4

@anonym_autor neviem ani kedy sme spolu začali oficiálne chodiť a nie to riešiť prvé zoznámenie, prvú pusu, prvý sex...potom čo? Prvý sex bez ochrany, prve prespatie u toho druhého, prvý prd...? Koľko máš rokov prosím ťa?

@anonym_4106d4 Prvy prd LOL, to napadlo aj mne🤣

anonym_83a34c
Dnes o 20:31

@anonym_autor tak moj muz si napriklad ulozil pripomienku,kedy som mu prvy krat napisala (nazval to,prvy kontakt 😅) a ano,kazdy rok sme to "oslavili"minimalne tym,ze sme si dali veceru/obed v restike.No priznam sa,skor on bol ten,co vzdy povedal,vies aky je dnes den?ja som vobec na to nemyslela,ja kolko krat ani neviem,ze mam meniny,divim sa,co mi ludia pisu?😅ale po troch mesiacoch nieco slavit,to nie.Mne uz toto prislo take 🤷‍♀️.Mna sa napriklad aj pri hospitalizacii pytali,ci som vydata a kedy som mala svadbu,ja som normalne zostala zaskocena,ze preboha,ja neviem,viem,ze bol tusim marec,ale ktory datum presne?🤔a rok?normalne som zostala jak debil 😅,sa smiali,ze to este nezazili,ze to skor muzi zabudaju.

anonym_357748
Dnes o 20:47

ze 3 messcne vyrocie sexu 😂 to je vtipne, my sme mali 20 vyrocie svadby oslavili sme 😎

anonym_43f579
Dnes o 20:55
@anonym_autor

@anonym_fd47b7 na tom nieje nic zle, obaja sme boli sklamani z dlheho hladania no a hned sme si sadli a na druhy den sme mali obaja cas.

@anonym_autor Si šťanda, že?

doux
Dnes o 21:05

@anonym_autor dohodni sa s priateľom, či oslávite alebo nie. Povedz mu, "láska", zajtra/pozajtra/18-ého je špeciálny dátum, vtedy sme sa spoznali, čo urobíme? Oslávime to?" A uvidíš, či to vníma rovnako ako Ty. Možno Ťa príjemne prekvapí a možno ostaneš zaskočená, že on vôbec nebude tušiť, ako dlho ste spolu. A možno sa prekecne a povie: hej, viem, 5 mesiacov. A budeš vybavená...

anonym_f8f75b
Dnes o 21:08

Toto nie sú výročia, ale výmesačia 🙃 Možno by sa to dalo u násťročných nazvať roztomilým. Možno. Ale vo veku 30+ ako máte vy, je to trošku bizar. Na druhej strane, nech si každý oslavuje, čo chce.

minenkaa
Dnes o 21:31

Prvé strihanie nechtov vo vzťahu ,budes tiež oslavovať?
Neviem si predstaviť čo spravíš, keď budes mať hnačku prvú ,v tomto vzťahy alebo nedaj boh spoločná, keď bude
To potom bude aká oslava ,namiesto cukríkov preháňadla,aby ste si to pekne a presne pripomenuli?

demodun
Dnes o 21:37

Veď večeru si dajte, ale oslavovať 3.mesiac? 🙈
Popravde ja ani neviem, kedy sme sa s mužom stretli 1.x ani kedy sme mali prvé rande. Nie to ešte oslavovať.
Keď dnes nevedel, že máte výročie, tak zajtra to tiež nebude vedieť. Nečakala by som mega oslavu, ale spomenúť to na večeri môžeš.

anonym_f2ea41
Dnes o 21:45
@minenkaa

Prvé strihanie nechtov vo vzťahu ,budes tiež oslavovať?
Neviem si predstaviť čo spravíš, keď budes mať hnačku prvú ,v tomto vzťahy alebo nedaj boh spoločná, keď bude
To potom bude aká oslava ,namiesto cukríkov preháňadla,aby ste si to pekne a presne pripomenuli?

@minenkaa 🤣🤣🤣 umrela som😂

Strana
z2