Oslavujete malé výročia vo vzťahu?
Caute. dnes je presne treti mesiac co sme sa spoznali na zozamke a sme si zacali pisat. Je to dovod na nejaku oslavu? napriklad niekam na veceru alebo nieco take. Lebo za mna dnes sklamanie iba stretko par pusiniek a to bolo vsetko... Zajtra je vyrocie tri mesiace od prveho sexu. neviem vobec co cakat.. Ja som prave za take veci aby sa pripominali a trochu oslavovali... nie?
🤦🏻♀️ Ani to pred partnerom nehovor nahlas lebo ti utečie. Ja by som utiekla keby mi také niečo partner nie že navrhol, ale nedaj bože vytkol. A to som žena.
@anonym_autor preboha, ty budeš asi len stále oslavovať....ale veď oslavuje sa prácou predsa....😀🙋😆
@anonym_autor no na tomto som sa veru dobre pobavila😁😁... chudák chlap...on je rád ze hneď po zoznámení má pravidelný sex uz tri mesiace 😁😁..a nie nad blbosťami rozmýšľať ako to osláviť 😁😁😁
@anonym_autor neviem ani kedy sme spolu začali oficiálne chodiť a nie to riešiť prvé zoznámenie, prvú pusu, prvý sex...potom čo? Prvý sex bez ochrany, prve prespatie u toho druhého, prvý prd...? Koľko máš rokov prosím ťa?
@anonym_4106d4 Prvy prd LOL, to napadlo aj mne🤣
@anonym_autor tak moj muz si napriklad ulozil pripomienku,kedy som mu prvy krat napisala (nazval to,prvy kontakt 😅) a ano,kazdy rok sme to "oslavili"minimalne tym,ze sme si dali veceru/obed v restike.No priznam sa,skor on bol ten,co vzdy povedal,vies aky je dnes den?ja som vobec na to nemyslela,ja kolko krat ani neviem,ze mam meniny,divim sa,co mi ludia pisu?😅ale po troch mesiacoch nieco slavit,to nie.Mne uz toto prislo take 🤷♀️.Mna sa napriklad aj pri hospitalizacii pytali,ci som vydata a kedy som mala svadbu,ja som normalne zostala zaskocena,ze preboha,ja neviem,viem,ze bol tusim marec,ale ktory datum presne?🤔a rok?normalne som zostala jak debil 😅,sa smiali,ze to este nezazili,ze to skor muzi zabudaju.
ze 3 messcne vyrocie sexu 😂 to je vtipne, my sme mali 20 vyrocie svadby oslavili sme 😎
@anonym_fd47b7 na tom nieje nic zle, obaja sme boli sklamani z dlheho hladania no a hned sme si sadli a na druhy den sme mali obaja cas.
@anonym_autor Si šťanda, že?
@anonym_autor dohodni sa s priateľom, či oslávite alebo nie. Povedz mu, "láska", zajtra/pozajtra/18-ého je špeciálny dátum, vtedy sme sa spoznali, čo urobíme? Oslávime to?" A uvidíš, či to vníma rovnako ako Ty. Možno Ťa príjemne prekvapí a možno ostaneš zaskočená, že on vôbec nebude tušiť, ako dlho ste spolu. A možno sa prekecne a povie: hej, viem, 5 mesiacov. A budeš vybavená...
Toto nie sú výročia, ale výmesačia 🙃 Možno by sa to dalo u násťročných nazvať roztomilým. Možno. Ale vo veku 30+ ako máte vy, je to trošku bizar. Na druhej strane, nech si každý oslavuje, čo chce.
Prvé strihanie nechtov vo vzťahu ,budes tiež oslavovať?
Neviem si predstaviť čo spravíš, keď budes mať hnačku prvú ,v tomto vzťahy alebo nedaj boh spoločná, keď bude
To potom bude aká oslava ,namiesto cukríkov preháňadla,aby ste si to pekne a presne pripomenuli?
Veď večeru si dajte, ale oslavovať 3.mesiac? 🙈
Popravde ja ani neviem, kedy sme sa s mužom stretli 1.x ani kedy sme mali prvé rande. Nie to ešte oslavovať.
Keď dnes nevedel, že máte výročie, tak zajtra to tiež nebude vedieť. Nečakala by som mega oslavu, ale spomenúť to na večeri môžeš.
Prvé strihanie nechtov vo vzťahu ,budes tiež oslavovať?
Neviem si predstaviť čo spravíš, keď budes mať hnačku prvú ,v tomto vzťahy alebo nedaj boh spoločná, keď bude
To potom bude aká oslava ,namiesto cukríkov preháňadla,aby ste si to pekne a presne pripomenuli?
@minenkaa 🤣🤣🤣 umrela som😂
@anonym_autor vymyslena tema...toto nemoze byt pravda, ze vyrocie 3mes od sexu 🤣🤣🤣 pobavila som sa
Moja znama potrebovala oslavovat kazde mesacne vyrocie pritom bola s muzom uz cez 10 rokov.
Fuuu naco...
Nie, neoslavujeme. Obaja nevieme dátum kedy sme sa dali dokopy a dátum prvého sexu už vôbec. Ale vy kľudne oslávte aj ten spomínaný prvý prd. Len chlapovi vypíš dátumy s názvami čo všetko chceš oslavovať .
@anonym_autor prosím ťa od tohto čím skôr upustí, lebo budeš len sklamaná. Takéto veci sa nedajú neustále oslavovať, veď to by ste potom nič iné nerobili iba oslavovali. Oslavuje sa keď tak roky a nie mesiace!
Ja si myslím, že Ťa prekvapí až o pár dní, keď to bude okrúhle výročie - 100 dní. Mesiace sú nepraktické, lebo majú rôzny počet dní 🙃
Ja teda rada sa zastavim a "oslavim" vynimocne udalosti v zivote, som ten typ 🙂 ale nie 3-M "vymesacie" ani 3-M od prveho sexu som neoslavovala ani ked som mala 18 a prveho frajera. Znie to naozaj premotivovane a jemne zufalo (a to sa ta nechcem dotknut).
@anonym_autor ahoj, fiha tak ja teda neviem asi som "cudna zenska" 😅 ale my neoslavujeme nic, s muzom sme 21 rokov, dovolim si tvrdit, ze manzelstvo klape vyborne, tento mesiac mame 13 rokov od svadby, a necitat tvoj prispevok tak ma to ani nenapadne ( obrucku paradoxne nenosim ja a ani neviem kde je, manzel nosi 🙂), uvediem len na vysvetlenie : k 40tke sme si kupili plavbu vyletnou lodou a sli sme nou az ked sme mali 42 😂 skor sa nam to skratka nehodilo. Kde by som ja myslela na kazde "vyrocia" uz s narodeninami je to na mna az dost.
Ty si na take veci je nato aj partner? Ved ako sa dohodnete tak oslavujte. Naco ti je vediet ako to ma Marienka s Palkom, ze oni neoslavuju ziadne vyrocia ak vy chcete aj malickosti? Niekto nato je niekto nie, vsetko je to o komunikacii a celkovo, co si predstavis pod tou oslavou. Lebo co si napisala, ze vecera to u mna je bezne bez oslav vo vztahu, beriem to ako prirodzenu sucast.
@anonym_autor 3-mesačné "výročie"? Nebuď detinská. Ale zaujalo ma, že 3-mesačné výročie zoznámenia je súčasne 3 mesiace od prvého sexu - takže až taká romantička nebudeš, skús sa aj na to "výročie" pozrieť rovnako prakticky ako si pristupovala k prvému sexu. A chlapovi to radšej ani nespomínaj, v horšom prípade okamžite zuteká, v lepšom sa len pototo od smiechu
@anonym_autor V živote som nebol vo vzťahu. Každé dievča ma odmietlo z neznámeho dôvodu. Pozvanie von skončí vyhovorkami. Smutný to život, asi nie som dostatočne dobrý.
Ved aj tu na MK je jedna uzivatelka, ktora takto s priatelom oslavuje kazdy mesiac 😀 a davaju si darceky 😀 rozumeli by ste si
@anonym_autor možno sme si len povedali,že dnes sme toľko a toľko spolu,ale oslávili sme až 1.vyrocie. Pozvala som ho na wellness do vyrivky🙂
@anonym_autor s tebou bude chlap nestastny, lebo bude musieť kazdy den nieco oslavovat a nedajboze na niektory den zabudne..

Tak s tymto mu pojdes akurat na nervy. Posobi to zufalo a premotivovane a muzi neznasaju premotivovane zufalky.