Oslovenie v klube narušilo dôveru vo vzťahu
Len v skratke po strasne dlhej dobe sme isli s babami na damsku jazdu do klubu. Nie som zrovna typ ktory chodi po vonku atd. Skor uprednostujem domace prostredie alebo kaviaren. No k veci, boli sme teda v tom klube bavili sme sa a samozrejme , ze obcas za nami prisli nejaki muzi. A teda konkretne za mnou prisiel vyrazne mladsi muz a pozval ma na drink . Zobrala som to dost vtipne a prijala som to. Prehodili sme par viet podakovala som mu a odisla spat za kamoskami. Samozrejme , ze mi to aj zalichotilo kedze mi typol o 10 rokov menej.
No takze toto som povedala mojmu partnerovi doma ako vtipnu prihodu , ze sa ma pokusil zbalit “zajacik” ale teraz pocuvam len vycitky. Citim sa kvoli tomu trapne aj ma to mrzi lebo nikdy by som ho nepodviedla. Asi som si to mohla odpustit 🙄 Myslim , ze to asi narusilo jeho doveru ku mne a mam strach , ze to teraz budem mat na taniery stale. A este tie reci , ze aj on to teda bude robit, nech si najdem mladsieho ked sa mi to tak paci.. No asi som sa potrebovala len postazovat a teda pocut nazor ci ma partner pravdu a prehnala som to ?
Ja nechápem prečo si prijímala drink od chlapa, čo ťa očividne chce zbaliť, keď máš doma muza.
@janagem ver , ze tiez si hovorim ci mi toto bolo treba 🙂 nuz kto nerobi chyby. Mozno som si fakt potrebovala len dokazat , ze nepatrim do stareho zeleza a takto to dopadne 😁 co som cakala 🙂
@anonym_c883e5 "...Si myslel...možno je single..."
ver mi ze takyto pozyvac ani na chvilu nerozmyslal ci je single 😀
@tykat Ak bol trochu normálny, tak ho muselo prekvapit, prečo ako zadaná pozvanie prijala.
Moja kamoška raz spravila to isté, bola ale v nefunkčnom vztahu. Navrhol jej aj rande, ale ona nan už neprisla. Po 2 rokoch sa mu ozvala a stretli sa. A odvtedy sú spolu už 15 rokov a majú 3 deti. Začalo to presne takto, mali sme babsku jazdu a on ju pozval na drink.
Ja by som určite neprijimala pozvanie na drink, ak mám partnera. K polichoteniu ti mohlo stačiť aj to, že ťa oslovil a pozval. Ak si prijala aj čo len na krátky drink, skrátka si s ním flirtovala. A ešte sa priznávaj mužovi 🤦♀️ Ty by si nežiarlila na svojho chlapa, kebyže ti povie, že 15 minút pri bare flirtoval s cudzou ženskou, ale ževraj to nič nebolo? Keď raz som zadaná, tak som zadaná, nemám čo piť drinky s cudzími chlapmi. Môj názor.
@brrunetkaa len ci by si bola taka hrdinka, keby sa hrdo pochvalil on. Ci ty nemas krehke ego...
@madeincssr veru nemám 😀 kľudne nech sa mi pochváli a ja sa poteším, že sa páči aj iným babám
@tykat cize zas za to moze ten mlady muz? Zrazu uz je vadne, ked ma guraz oslovit zenu osobne. On nemusel tusit, ze je zadana a starsia. Spravna, slusna reakcia mala prist zo strany AUTORKY, nie tu zas (ako obvykle) kydat na chlapov.
My s manželom chodíme vždy a všade spolu, takže toto u nás nehrozí. Podľa mňa si nemala prijať drink od toho cudzieho muža a mať s ním tak interakciu, toto sa nerobí, keď si zadaná.
My s manželom chodíme vždy a všade spolu, takže toto u nás nehrozí. Podľa mňa si nemala prijať drink od toho cudzieho muža a mať s ním tak interakciu, toto sa nerobí, keď si zadaná.
@anonym_865137 Samozrejme mate pravdu 🙂 myslim , ze dostatocne pocitujem, ze som spravila chybu. Ale s cistym svedomim poviem , ze to nebol z mojej strany pokus o neveru.
Pane boze naco si to vesala na krk doma chlapovi ked teda slo len o par slov ? Akoze si sa mu pochvastala a on sa mal zasmiat ? Aku reakciu si cakala ked slo o CUDZIEHO muza ?Mimochodom to si potrebovala trosku pohladkat ego ? Vsak si bola s babami, co si sa nevenovala im?
Keby mam muzovi hovorit o kazdom pozvani na kavu kt. Som odmietla ( lebo ja neprijimam) tak sa na mna uz pozrie ci som ok ked mu to hovorim a chvalim sa
@janagem ver , ze tiez si hovorim ci mi toto bolo treba 🙂 nuz kto nerobi chyby. Mozno som si fakt potrebovala len dokazat , ze nepatrim do stareho zeleza a takto to dopadne 😁 co som cakala 🙂
@anonym_autor no vieš. Len ak si si povedala, že si si niečo musela dokázať, tak teraz trp, Jozef mak. Muž má právo to stále vyťahovať, očividne ho to dost ranilo, lebo to od teba nečakal. Ak je ranený, tak mu povedať, e nie vyťahujes to u mesiac nechaj to tak, len ďalej zhadzuje jeho pocity. Ja by som zašla tak ďaleko, že by som navrhla manželskú poradňu. Ak teda ste svoji. Lebo toto mu ešte veľmi veľmi dlho bude blikať ako čo ak.
@anonym_autor no vieš. Len ak si si povedala, že si si niečo musela dokázať, tak teraz trp, Jozef mak. Muž má právo to stále vyťahovať, očividne ho to dost ranilo, lebo to od teba nečakal. Ak je ranený, tak mu povedať, e nie vyťahujes to u mesiac nechaj to tak, len ďalej zhadzuje jeho pocity. Ja by som zašla tak ďaleko, že by som navrhla manželskú poradňu. Ak teda ste svoji. Lebo toto mu ešte veľmi veľmi dlho bude blikať ako čo ak.
@janagem ja som nikde nenapisala , ze na neho utocim ked nieco vytiahne.
no nemala si mu to vravieť, to už vieš... vieš si predstaviť akoby si sa cítila keby to bolo naopak? že ti povie radoby vtipnú poznámku že ho zbalila mladá baba, kecali a super sa bavil, polichotilo mu to? podľa mňa muž od ženy by to mal na tanieri dlhšie ako mesiac 😅 (neviem teda či zrovna od teba, ale vseobecne sú ženy na toto viac citlivé, ale muzom sa také isté pocity vyčítajú)
a myslím si tiež, že by diskusia vyzerala inak keby sem napísal muž, že jeho žene vadil flirt v clube..
no nemala si mu to vravieť, to už vieš... vieš si predstaviť akoby si sa cítila keby to bolo naopak? že ti povie radoby vtipnú poznámku že ho zbalila mladá baba, kecali a super sa bavil, polichotilo mu to? podľa mňa muž od ženy by to mal na tanieri dlhšie ako mesiac 😅 (neviem teda či zrovna od teba, ale vseobecne sú ženy na toto viac citlivé, ale muzom sa také isté pocity vyčítajú)
a myslím si tiež, že by diskusia vyzerala inak keby sem napísal muž, že jeho žene vadil flirt v clube..
@jana_eyre_2 mate pravdu 🙂
Ja vlastne ani neviem co som cakala , ze si tu precitam. Mozno len to , ze tato moja hlupost ma nebude stat roky vztahu 🙂
Ja vlastne ani neviem co som cakala , ze si tu precitam. Mozno len to , ze tato moja hlupost ma nebude stat roky vztahu 🙂
@anonym_autor nebude, aj toto nahnevanie ho raz prejde.. ale priznala si mu že si urobila chybu, ospravedlnila si sa? ak by si bola na jeho mieste čo by mal spraviť aby ti bolo lepšie? podľa mňa sa treba porozprávať aj opakovane si veci vysvetliť, uistiť ho, pochopiť ho..
@anonym_autor Toto nahnevanie ho možno prejde, ale už stále bude mať chrobáka v hlave, ako tie vaše babské jazdy vypadaju. Škoda tejto narušenej dôvery pre hlúposť.
@tykat cize zas za to moze ten mlady muz? Zrazu uz je vadne, ked ma guraz oslovit zenu osobne. On nemusel tusit, ze je zadana a starsia. Spravna, slusna reakcia mala prist zo strany AUTORKY, nie tu zas (ako obvykle) kydat na chlapov.
@madeincssr autorku som uz zvozila v predch.prispevku 😀 takze nedrzim stranu zenam
@anonym_autor Tak ja neviem, či som ja čudná, ale podľa mňa keď mám partnera-manžela, tak nemáš čo prijímať pozvanie na drink od iného chlapa večer v klube.
@madeincssr autorku som uz zvozila v predch.prispevku 😀 takze nedrzim stranu zenam
@tykat ale kopnut si zovseobecnujuco do chlapov si si predsa neodpustila (ako tu byva obvykle). A ako damy nemaju rady stadovite reci chlapskych zhlukov (opravnene)...
Mne sa stalo nieco podobne pred 11r som sedela v prazdnom bare - cakala tam na kamosku ktora tam akurat prvy den pracovala a uprosila ma nech tam
Dojdem a ze ked skonci ma hodi domov . Tak nejaky chlapik si sadol vedla mna pri bare a zacal ci ma moze pozvat na drink . A ja ze nie netreba ze som vydata a take blbe by mi to bolo ze si tu pockam na kamosku co robi barmanku . . A on ze ok ze nechce byt otravny ale ten jeden drink Keby som prijala ze to je vse.. tak ok cvakol mi jedno pivo a sme to tam v tichosti popijali nebola ziadna konverzacia flirt nic .este si aj odsadol o kusok dalej . A doma som muzovi povedala o tom a trosku som prifarbila ze bol stary skaredy 😂co ani Nebol .. a muz bol len trosku ofucany ze naco som prijala ten drink ale ok .. ty si asi bola moc nadsena z toho mladeho zajacika ze sa ti to zdalo moc vtipne . Ja by som teda od kamosiek neodisla na ten drink ( nesudim ta ) ja len ze tie kamosky maju viac pravo byt urazene ako tvoj chlap Lebo si ich okaslala koli uplne cudziemu chlapovi a tym ze si zadana je to duplom odveci voci nim. Lebo ten vecer mal byt o vas kamoskach .. Ak je tvoj partner normalny tak sa toto nebude vytahovat v inych hadkach a nemalo by to znicit vztah . Len si Mozno nemusela byt taka nadsena ze o teba prejavil Niekto zaujem ,
@tykat ale kopnut si zovseobecnujuco do chlapov si si predsa neodpustila (ako tu byva obvykle). A ako damy nemaju rady stadovite reci chlapskych zhlukov (opravnene)...
@madeincssr ano, neodpustila. A v tomto pripade som myslim aj trafila.
@anonym_autor keď je muž vyrovnaný, tak sa povznesie nad takouto príhodou. Prečo by si mu mala niečo zatajovať? Akože aby bol za pána dokonalého? Mňa raz pozval vonku jeden muž na kávu, hneď som sa doma pochválila mužovi, nech vie, že ešte nie som do starého železa. Môjho to však veľmi nerozhodilo. Teraz sa ale občas radi doberame, že som mala predsa ísť na tu kávu, keď sa sťažujem že niečo neurobil ako mal…
@anonym_autor keď je muž vyrovnaný, tak sa povznesie nad takouto príhodou. Prečo by si mu mala niečo zatajovať? Akože aby bol za pána dokonalého? Mňa raz pozval vonku jeden muž na kávu, hneď som sa doma pochválila mužovi, nech vie, že ešte nie som do starého železa. Môjho to však veľmi nerozhodilo. Teraz sa ale občas radi doberame, že som mala predsa ísť na tu kávu, keď sa sťažujem že niečo neurobil ako mal…
@mane01 ale ty si na káve nebola, či bola? To je ten rozdiel
@anonym_autor veľká chyba ze si mu o tom povedala. Druhýkrát už takuto chybu nerob 😕
Ako by si sa ty cítila keby to spraví? Bolo by okay, keby ho mladšia a atraktívnejšia žena od teba balila, flirtovala, zobrala na drink? A on by sa tým pochvastal že aj mladé majú zaújem? Však čo nemáš boha pri sebe...
@madeincssr samozrejme , ze som sa na to pozrela aj z tejto strany , preto pisem , ze ma to mrzi a , ze som si to mohla odpustit. Ale zas si nemyslim , ze by som taku hlupost partnerovi vycitala mesiac v kuse.
@anonym_autor Aspon sa partner ukazal,aky je. Taketo spravanie z jeho strany je prehnane a zavana to pruserom do buducna. Asi je bezne taky urazlivy a nespokojny.
Normalna situacia ktora of flirtu mohla skoncit sexom a casto aj konci. Bezne damske jazdy alebo panske. Ludia sa idu von zabavit a casto rozmyslaju co ich stretne. Muzi lovia, zeny CHCU byt lovene. Obe pohlavia ak.je chemia chcu zazit dobrodruzstvo. Kto ma malo odvahy zazije malo.kto viac necha chemiu pracovat. Muz samozrejme lichoti aby to zenu potesilo drinky uvolnuju atmosferu a cim viac alkoholu tym blizsie k problemu. Ale kazda damska jazda ma vyhody vies sa vyhovorit ze si sa opila a spala u kamaratky. A este plati vzdy povedz ze si vobec nic nepamatas. Zakladne pravidlo flirtovania je nehovorit a vzdy zatlkat doma. Boli to doma menej a skor sa na to zabudne ako ked sa pochvalis. Potom ta ten muz z baru vyhlada na soc.sietach a chce pokracovat. Ak ti to.lichoti ma ta takmer v hrsti. Komplimenty a zaujem u zeny vzbudia to.co doma uz nema tuzbu ze ju niekto velmi chce. Toto sa deje dennodenne.
Urcite mi niektore damy aj vydate daju za pravdu.
@anonym_autor Je to od teba netaktné. Na budúce si to radšej nechaj pre seba,také veci sa nehovoria partnerovi.
Ja nie som moc ziarliva, drink je za mna ok. Si si cvicne zaflirtovala. No a co. Ktorej zene nepadne dobre ked o nu chlap prejavi zaujem? rozdiel je ale kde si stanovis hranice. Ja ked som s muzom este len chodila a ina baba ho pozvala na drink som sa zasmiala ze nam aspon setri rodinne financie. Ja som to nijak hrozne neprezivala, verim mojmu chlapovi. Ale tvoj je evidentne ziarlivy a ublizilo to jeho egu, tak mu povedz ze je pre teba jediny a ukludni ho.
@anonym_autor Zober si to opačne,že by tvojho partnera balíla taká "zajačica".Brala by si to úplne v pohode,keď by si nepoznala úplne všetky detaily?

@anonym_b3730d Ale on ju pozval, lebo ju chcel zbalit. Si myslel, ze je o 10 rokov mladšia a možno je single, ked tam bola s kamoskami. Jeho vytriezvenie prišlo až neskôr a autorka je celá happy, že dokázala zaujať mladšieho muža. Ten mladý už na všetko zabudol a autorka má doma zbytočne problémy. Nestačilo pozvanie odmietnuť?