Oslovil vás niekedy atraktívny muž?
Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂
Mna len raz oslovil muz, ked som isla s babkou vo vlaku napriec Slovenskom. A mozno by z toho nieco bolo, keby som nemala 3 tyzdne pred svadbou :D
Ešte som si spomenul na ten klasický vtip:
"Mami, dnes ma prvý krát oslovil na ulici muž"
"A čo ti povedal?"
"Uhni, ty krava..."
@minka201 Ak je niekto atraktívny pre teba (niekoho), nemusí byť atraktívny pre iné. A naopak. Toto platí všeobecne. Príspevok v žiadnom prípade nemieri na teba.
@lilika72 Samozrejme. Máš pravdu, atraktívnosť a krása sú veľmi subjektívne a nie najpodstatnejšie na človeku. Ale myslela som to tak, že niektorí ľudia všeobecne spĺňajú zaužívané kritériá atraktívnosti viac a niektorí menej.
@lilika72 Samozrejme. Máš pravdu, atraktívnosť a krása sú veľmi subjektívne a nie najpodstatnejšie na človeku. Ale myslela som to tak, že niektorí ľudia všeobecne spĺňajú zaužívané kritériá atraktívnosti viac a niektorí menej.
@minka201 mna zaujalo to zaužívané kritéria atraktívnosti ,to čo je alebo aké sú
Podľa čoho sa určuje, kto je na akej výzorovej úrovni?😃
Podľa čoho sa určuje, kto je na akej výzorovej úrovni?😃
@earlgrey Veďtoto nechápem.😄 Niekto kedysi hovoril Brat Pitt je top muž a mne sa nikdy nepáčil.
Ľudia svoju úroveň skôr ukazujú svojím správaním a charakterom.
@earlgrey Veďtoto nechápem.😄 Niekto kedysi hovoril Brat Pitt je top muž a mne sa nikdy nepáčil.
Ľudia svoju úroveň skôr ukazujú svojím správaním a charakterom.
@enmery No ani mne sa nikdy nepáčil...🤣 ja som to v inej téme spomínala...ale ja úplne žeriem Cinkotu 🤣🤣🤣 aký je teraz...pupkatý, plešatý...och 🤣
Toto je jak z tých amerických filmov, kde sa rozdelujú do "líg" a označujú číslami od 1 po 10 podla výzoru 🤦🏼♀️
Úroveň sem, úroveň tam. 😄O dobré klenoty som prišla za tieto dni.
@enmery No ani mne sa nikdy nepáčil...🤣 ja som to v inej téme spomínala...ale ja úplne žeriem Cinkotu 🤣🤣🤣 aký je teraz...pupkatý, plešatý...och 🤣
@enmery
@earlgrey baby, mimo témy, dávno tu nebol @princkrason, hádam ho nevyhodili z mk
@enmery
@earlgrey baby, mimo témy, dávno tu nebol @princkrason, hádam ho nevyhodili z mk
@bielasovicka Možno mu už konečne u nejakej zachutili buchty😃
@bielasovicka Možno mu už konečne u nejakej zachutili buchty😃
@enmery aha, môže byť 🤣
@enmery
@bielasovicka Joooj, pravdepodobne sa teraz napcháva buchtami, ako spomenula @enmery 🤷♀️
Problem nie je v tom,ze popises,ze si niekoho odmietla,lebo sa ti nepacil. Ale povedat,ze je o niekolko tried nizsie?!? Akoze o kolko tried si ty vyssie? Co si ty bohyna Afrodita? 🤔 Sa vrat naspat na zem,dievcatko.
@bielasovicka Joooj, pravdepodobne sa teraz napcháva buchtami, ako spomenula @enmery 🤷♀️
@earlgrey sranda, ale ja som dnes akurát robila buchty. Syn si rozkazal😄
Mam 24 a za sebou 2 vážne vzťahy :D
Viem si to predstaviť ..
Prvy trval rok a druhy tiež tak.
Oboch to prestalo baviť keď ich otravovala s lajkami.
@earlgrey sranda, ale ja som dnes akurát robila buchty. Syn si rozkazal😄
@bielasovicka To ani nepíš, lebo ich zacíti @princkrason a bude tu aj s koňom 😀
@bielasovicka To ani nepíš, lebo ich zacíti @princkrason a bude tu aj s koňom 😀
@earlgrey 🤣🤣
@anonym_autor ja si myslim, ze az taka krasavica nebudes, lebo chlapi velmi peknu zenu nebudu oslovovat, ked vedia, ze na nu nemaju. Oslovuju skor zeny, ktore si myslia, ze u nich budu mat uspech a zvysia si tym ego
@earlgrey nič si nemusím namýšľať, som tvoj vysnívaný muž 😂
@anonym_autor Príspevok si napísala trochu nešťastne: "A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze." Toto pôsobí arogantne a to spustilo vlnu negatívnych komentárov. Nuž, pozvať ťa predsa môže, len ty to nemusíš prijať. Ale chápem, čo si tým myslela. Aj som ti dala lajk na jednu z možností. Jasné, sú atraktivni aj menej atraktivni ľudia. Veľa mužov to skúša práve na ženy, ktore sú v rebríčku krásy vyššie ako oni.Veď za to nič nedajú a možno raz motyka vystrelí. Mozno sa spoliehajú na to, že ju nezískajú svojim výzorom ale niecim iným, v com sa cítia dobrí 🙂
Material na poviedku c..2 .... 🙂
@anonym_autor citala si Zvonar u Matky Bozej v Parizi? Aj z klasiky sa clovek pouci.
@anonym_autor Hádam si dotyčný muž ani neuvedomuje aké šťastie ho stretlo tým, že pre teba pol len priemerný až podpriemerný
Ako nic v zlom ako aj muži aj ženy su prienerne ,alebo atraktívnejšie.Muz atraktívny je premna ten co sa o seba stará, je stredobodom kam príde, vyžaruje z neho šarm.. Priemerný v montérky co v nich ide aj domov ,proste ano aj to tak delím..Urážať autorku nechápem!!!ked je pekná stará sa o seba ,pracuje je šikovná, inteligentná.. Môže si vyberať!aj muži si vyberajú pomaly každá aby bola fitness s vyspilenou ritou,opálená aby sa s ňou pysil.Mlada .

@minka201 ale ja nikoho nezhadzujem. Ja by som si nedovolila povedat muzovi, ze fuj, chod prec. Toto je cisto debata, ktora ni ide v hlave a ked sne sa s kamoskami o tom bavili a povedali si svoje skusenosti alebo aj zazili spolu, ze kto za nami prisiel a deje sa to casto, preto som otvorila tuto diskusiu. Nevytvarajte si, prosim vlastne scenare. Moja otazka znela velmi jasne a stacilo len napisat svoje skúsenosti.
@anonym_autor veľa šťastia s chlapom, ktorý bude výzorovo na tvojej úrovni 😂 takých príbehov tu potom čítam milión o nešťastných manželstvách a podobne... nuž začína sa to presne tým, že si takto nastaví tá žena priority... a potom sa čuduje 🙂