icon

Oslovil vás niekedy atraktívny muž?

10. júl 2025

Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂

morpheuss
10. júl 2025
@anonym_autor

@minka201 ale ja nikoho nezhadzujem. Ja by som si nedovolila povedat muzovi, ze fuj, chod prec. Toto je cisto debata, ktora ni ide v hlave a ked sne sa s kamoskami o tom bavili a povedali si svoje skusenosti alebo aj zazili spolu, ze kto za nami prisiel a deje sa to casto, preto som otvorila tuto diskusiu. Nevytvarajte si, prosim vlastne scenare. Moja otazka znela velmi jasne a stacilo len napisat svoje skúsenosti.

@anonym_autor veľa šťastia s chlapom, ktorý bude výzorovo na tvojej úrovni 😂 takých príbehov tu potom čítam milión o nešťastných manželstvách a podobne... nuž začína sa to presne tým, že si takto nastaví tá žena priority... a potom sa čuduje 🙂

jakoma
10. júl 2025

Mna len raz oslovil muz, ked som isla s babkou vo vlaku napriec Slovenskom. A mozno by z toho nieco bolo, keby som nemala 3 tyzdne pred svadbou :D

morpheuss
10. júl 2025

Ešte som si spomenul na ten klasický vtip:
"Mami, dnes ma prvý krát oslovil na ulici muž"
"A čo ti povedal?"
"Uhni, ty krava..."

sevrin
10. júl 2025
@jakoma

Mna len raz oslovil muz, ked som isla s babkou vo vlaku napriec Slovenskom. A mozno by z toho nieco bolo, keby som nemala 3 tyzdne pred svadbou :D

@jakoma no a bol taký problém svadbu zrušiť?? 😁

minka201
10. júl 2025
@lilika72

@minka201 Ak je niekto atraktívny pre teba (niekoho), nemusí byť atraktívny pre iné. A naopak. Toto platí všeobecne. Príspevok v žiadnom prípade nemieri na teba.

@lilika72 Samozrejme. Máš pravdu, atraktívnosť a krása sú veľmi subjektívne a nie najpodstatnejšie na človeku. Ale myslela som to tak, že niektorí ľudia všeobecne spĺňajú zaužívané kritériá atraktívnosti viac a niektorí menej.

minenkaa
10. júl 2025
@minka201

@lilika72 Samozrejme. Máš pravdu, atraktívnosť a krása sú veľmi subjektívne a nie najpodstatnejšie na človeku. Ale myslela som to tak, že niektorí ľudia všeobecne spĺňajú zaužívané kritériá atraktívnosti viac a niektorí menej.

@minka201 mna zaujalo to zaužívané kritéria atraktívnosti ,to čo je alebo aké sú

enmery
10. júl 2025

Podľa čoho sa určuje, kto je na akej výzorovej úrovni?😃

biba_18
10. júl 2025
@enmery

@enmery šak toto. a už niekoľkokrát som sa pýtala - a odpoveď nepoznám 😂

earlgrey
10. júl 2025
@enmery

@enmery Neviem ani ja...ale si vezmi, že pre mňa je mužský idol - výška cca 175/180cm...pupkatý, ryšavý..45 rokov a viac... @morpheuss nenamýšlaj si, ze opisujem teba 🤣🤣🤣 ... a pre autorku by to bol totálne neatraktívny muž 🤷‍♀️

enmery
10. júl 2025
@earlgrey

@enmery Neviem ani ja...ale si vezmi, že pre mňa je mužský idol - výška cca 175/180cm...pupkatý, ryšavý..45 rokov a viac... @morpheuss nenamýšlaj si, ze opisujem teba 🤣🤣🤣 ... a pre autorku by to bol totálne neatraktívny muž 🤷‍♀️

@earlgrey Veďtoto nechápem.😄 Niekto kedysi hovoril Brat Pitt je top muž a mne sa nikdy nepáčil.
Ľudia svoju úroveň skôr ukazujú svojím správaním a charakterom.

earlgrey
10. júl 2025
@enmery

@earlgrey Veďtoto nechápem.😄 Niekto kedysi hovoril Brat Pitt je top muž a mne sa nikdy nepáčil.
Ľudia svoju úroveň skôr ukazujú svojím správaním a charakterom.

@enmery No ani mne sa nikdy nepáčil...🤣 ja som to v inej téme spomínala...ale ja úplne žeriem Cinkotu 🤣🤣🤣 aký je teraz...pupkatý, plešatý...och 🤣

pasomnica
10. júl 2025

Toto je jak z tých amerických filmov, kde sa rozdelujú do "líg" a označujú číslami od 1 po 10 podla výzoru 🤦🏼‍♀️

enmery
10. júl 2025

Úroveň sem, úroveň tam. 😄O dobré klenoty som prišla za tieto dni.

bielasovicka
10. júl 2025
@earlgrey

@enmery No ani mne sa nikdy nepáčil...🤣 ja som to v inej téme spomínala...ale ja úplne žeriem Cinkotu 🤣🤣🤣 aký je teraz...pupkatý, plešatý...och 🤣

@enmery
@earlgrey baby, mimo témy, dávno tu nebol @princkrason, hádam ho nevyhodili z mk

enmery
10. júl 2025
@bielasovicka

@enmery
@earlgrey baby, mimo témy, dávno tu nebol @princkrason, hádam ho nevyhodili z mk

@bielasovicka Možno mu už konečne u nejakej zachutili buchty😃

bielasovicka
10. júl 2025
@enmery

@bielasovicka Možno mu už konečne u nejakej zachutili buchty😃

@enmery aha, môže byť 🤣

earlgrey
10. júl 2025
@bielasovicka

@enmery

@bielasovicka Joooj, pravdepodobne sa teraz napcháva buchtami, ako spomenula @enmery 🤷‍♀️

iwesska
10. júl 2025

Problem nie je v tom,ze popises,ze si niekoho odmietla,lebo sa ti nepacil. Ale povedat,ze je o niekolko tried nizsie?!? Akoze o kolko tried si ty vyssie? Co si ty bohyna Afrodita? 🤔 Sa vrat naspat na zem,dievcatko.

bielasovicka
10. júl 2025
@earlgrey

@bielasovicka Joooj, pravdepodobne sa teraz napcháva buchtami, ako spomenula @enmery 🤷‍♀️

@earlgrey sranda, ale ja som dnes akurát robila buchty. Syn si rozkazal😄

zuzanika
10. júl 2025

Mam 24 a za sebou 2 vážne vzťahy :D

Viem si to predstaviť ..

Prvy trval rok a druhy tiež tak.
Oboch to prestalo baviť keď ich otravovala s lajkami.

earlgrey
10. júl 2025
@bielasovicka

@earlgrey sranda, ale ja som dnes akurát robila buchty. Syn si rozkazal😄

@bielasovicka To ani nepíš, lebo ich zacíti @princkrason a bude tu aj s koňom 😀

bielasovicka
10. júl 2025
@earlgrey

@bielasovicka To ani nepíš, lebo ich zacíti @princkrason a bude tu aj s koňom 😀

@earlgrey 🤣🤣

katka533
10. júl 2025

@anonym_autor ja si myslim, ze az taka krasavica nebudes, lebo chlapi velmi peknu zenu nebudu oslovovat, ked vedia, ze na nu nemaju. Oslovuju skor zeny, ktore si myslia, ze u nich budu mat uspech a zvysia si tym ego

biba_18
10. júl 2025
@katka533

@anonym_autor ja si myslim, ze az taka krasavica nebudes, lebo chlapi velmi peknu zenu nebudu oslovovat, ked vedia, ze na nu nemaju. Oslovuju skor zeny, ktore si myslia, ze u nich budu mat uspech a zvysia si tym ego

@katka533 👍

minka201
10. júl 2025
@minenkaa

@minka201 mna zaujalo to zaužívané kritéria atraktívnosti ,to čo je alebo aké sú

@minenkaa Myslela som napr. to, že vo všeobecnosti sa za atraktívne u mužov považuje vyšportovaná postava, výška viac ako 170 cm, upravené nechty, zdravo vyzerajúce zuby, hlava bez plešiny, atď.

morpheuss
11. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey nič si nemusím namýšľať, som tvoj vysnívaný muž 😂

eva8
11. júl 2025
@minka201

@anonym_autor Príspevok si napísala trochu nešťastne: "A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze." Toto pôsobí arogantne a to spustilo vlnu negatívnych komentárov. Nuž, pozvať ťa predsa môže, len ty to nemusíš prijať. Ale chápem, čo si tým myslela. Aj som ti dala lajk na jednu z možností. Jasné, sú atraktivni aj menej atraktivni ľudia. Veľa mužov to skúša práve na ženy, ktore sú v rebríčku krásy vyššie ako oni.Veď za to nič nedajú a možno raz motyka vystrelí. Mozno sa spoliehajú na to, že ju nezískajú svojim výzorom ale niecim iným, v com sa cítia dobrí 🙂

Material na poviedku c..2 .... 🙂

@anonym_autor citala si Zvonar u Matky Bozej v Parizi? Aj z klasiky sa clovek pouci.

yosi
11. júl 2025

@anonym_autor Hádam si dotyčný muž ani neuvedomuje aké šťastie ho stretlo tým, že pre teba pol len priemerný až podpriemerný

yosi
11. júl 2025
@minka201

@minenkaa Myslela som napr. to, že vo všeobecnosti sa za atraktívne u mužov považuje vyšportovaná postava, výška viac ako 170 cm, upravené nechty, zdravo vyzerajúce zuby, hlava bez plešiny, atď.

@minka201 Spĺňam všetko. Kde sa môžem prihlásiť?

ejmi25
11. júl 2025

Ako nic v zlom ako aj muži aj ženy su prienerne ,alebo atraktívnejšie.Muz atraktívny je premna ten co sa o seba stará, je stredobodom kam príde, vyžaruje z neho šarm.. Priemerný v montérky co v nich ide aj domov ,proste ano aj to tak delím..Urážať autorku nechápem!!!ked je pekná stará sa o seba ,pracuje je šikovná, inteligentná.. Môže si vyberať!aj muži si vyberajú pomaly každá aby bola fitness s vyspilenou ritou,opálená aby sa s ňou pysil.Mlada .