icon

Oslovil vás niekedy atraktívny muž?

10. júl 2025

Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂

zajinkakoni
13. júl 2025

@anonym_autor osobne nepoznám nadpriemer, ani podpriemer, nad nikoho sa nepovysujem, neponižujem, všetci sme v jednej rovine, pretože všetci sme ĽUDIA. Akurát niekto ma v hlave 💩 a niekto nie. To je jediný rozdiel v spoločnosti. 😉

lilivar
13. júl 2025

V 20 som chodila s frajerom skoly, blondavy fesak s modrymi ocami.....po 5 rokoch trapenia, podvadzania (z jeho strany), nespokojnosti, ze nie som taka krasna ako by si on zasluzil, to skoncilo. V 25 som si nasla "priemerneho" a mam dnes pred 40kou 2 deti a cloveka, s ktorym sa mozem porozpravat o comkolvek

gabika20
13. júl 2025

Aj mňa tak oslovil muž keď som bola s kamoškami..a sme spolu už cez 20 rokov 😊

jana_eyre_2
13. júl 2025

No neviem, ja som mala každého svojho ex veľmi pekneho.. aj môj muž je.. takže logicky, áno oslovili ma atraktívni muži..

Inak pamätám si raz na jeden zážitok - bola som raz v meste s jednou známou, takou kráskou.. stretli sme môjho vtedy už expriateľa, privítali sme sa vrúcne (boli sme do seba veľmi zamilovaní, ale zobrali sme to tak dramatickoromanticky, och tá pochaba mladosť 🤣) a ona až s viditeľnou závisťou komentovala že či toto bol fakt môj priateľ.. nuz, asi som bola teda ina liga, lebo ja nie som nejaká krásavica.. 😅

Inak práve tento fešák ma oslovil najprv na ulici doobeda a potom na diskotéke večer - už sme brali osudovo že sme sa dva krát stretli v jeden deň 🤪 mne príde úplne prirodzené že sa ľudia zoznamovali len tak na ulici -odvážne.. Ale ja už som asi stará generacia 🤷🏻‍♀️.. milé, bezstarostne časy to boli..

Ako majú muži dopredu vedieť, že ti nebudú sympatickí? Mal by mať pri tebe každý tak nízke sebavedomie, že si radšej povie "na tú nemám"? Či len ty môžeš mať také vysoké sebavedomie?

gerrwie_girl
13. júl 2025
@sevrin

@anonym_autor ja som sprvu s tebou aj chvíľu súcitil, ale pri vete "Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju." som k tebe stratil akýkoľvek rešpekt. Toto je asi tá najarogantnejšia veta akú som tu kedy čítal a preto som nakoniec na tvoj celý príspevok reagoval len tak, že "Ty budeš ešte veľmi dlho sama."

Žiadny muž nemôže za to ako vyzerá a považovať oslovenie za otravovanie je prízemné až primitívne, len preto, že tebe sa nepáči. Čo majú všetci tí muži robiť? Sedieť v kúte a čakať pokým ich osloví nejaká éterická bytosť ako ty? Pri zoznamovaní obyčajne muži musia spraviť ten prvý krok a nie je to ľahké, pretože muž sa odváži osloviť ženu len ak sa mu niečo páči na nej a dobre vie, že na základe jej odpovede sa mu môže zmeniť život. Ty si sa koľko krát odvážila osloviť tých 5% krásavcov? Aspoň raz? Ani raz, že, čo keby ťa polali doprdele, že neotravuj. Keď muž osloví ženu a ona povie Áno, môže z toho niečo začať a pokračovať až do konca života. Samozrejme, pre teba je to len otravovanie, tak dúfam, že raz v starobinci opustená a zabudnutá budeš iba spomínať ako ťa muži celý život len otravovali.

@sevrin toto ma tiez dostalo ze ona to nazve otravovanim ked sa jej chlap slušne spyta ci ju moze pozvať na drink. Neviem co si o sebe mysli ale som rada ze nemam okolo seba ludi ako je ona. Mne pripada neskutočne namyslená a domyslava.

gerrwie_girl
13. júl 2025
@jana_eyre_2

No neviem, ja som mala každého svojho ex veľmi pekneho.. aj môj muž je.. takže logicky, áno oslovili ma atraktívni muži..

Inak pamätám si raz na jeden zážitok - bola som raz v meste s jednou známou, takou kráskou.. stretli sme môjho vtedy už expriateľa, privítali sme sa vrúcne (boli sme do seba veľmi zamilovaní, ale zobrali sme to tak dramatickoromanticky, och tá pochaba mladosť 🤣) a ona až s viditeľnou závisťou komentovala že či toto bol fakt môj priateľ.. nuz, asi som bola teda ina liga, lebo ja nie som nejaká krásavica.. 😅

Inak práve tento fešák ma oslovil najprv na ulici doobeda a potom na diskotéke večer - už sme brali osudovo že sme sa dva krát stretli v jeden deň 🤪 mne príde úplne prirodzené že sa ľudia zoznamovali len tak na ulici -odvážne.. Ale ja už som asi stará generacia 🤷🏻‍♀️.. milé, bezstarostne časy to boli..

Ako majú muži dopredu vedieť, že ti nebudú sympatickí? Mal by mať pri tebe každý tak nízke sebavedomie, že si radšej povie "na tú nemám"? Či len ty môžeš mať také vysoké sebavedomie?

@jana_eyre_2 podľa mna je to práveže super ked muz takto osloví ženu. Lebo dnes je to uz všetko online, normálne sa ľudia snáď uz ani nezoznamuju. A ked sa takí nájde, tak panicka si povie ze kde vzal tu drzost osloviť ju, takú krásku 😀.

17alexis
13. júl 2025

@anonym_autor stalo sa mi viackrat, ze mi niekto kupil pitie. Opytal sa casnika, co som si objednala a poslal mi to iste. A raz som stala za jednym sympatakom na zmrzke. On uz odchadzal a este pocul moju objednavku, tak nechal na tacke peniaze a slecne povedal, ze to mam ja zaplatene. Bolo to velmi mile. 😊 A aj pekny bol.

ravehami
13. júl 2025

Strasne luto mi je chlapov, fakt..oslovi zenu - zle je..neoslovi zenu - zle je

jana_eyre_2
13. júl 2025
@gerrwie_girl

@jana_eyre_2 podľa mna je to práveže super ked muz takto osloví ženu. Lebo dnes je to uz všetko online, normálne sa ľudia snáď uz ani nezoznamuju. A ked sa takí nájde, tak panicka si povie ze kde vzal tu drzost osloviť ju, takú krásku 😀.

@gerrwie_girl mne sa to tiež páči takto zoči voči a to pritom nie som romanticka 😁

jaass
13. júl 2025

@anonym_autor autorka 2x som si prečítala tvoju diskusiu. Prvýkrát som nechapala a druhykrat som pochopila o čo ti vlastne ide. Chceš si zrejme na MK dokázať aká si “atraktívna a dokonala”(aspoň si sa tak opísala). Nikdy v živote by som si nedovolila povedať o niekom, že je podpriemer. NIKDY. Čiže charakter asi nemáš na správnom mieste, nevadí, ideme ďalej. Ktoré ženy sú podráždene na mužov? Ja take ženy nepoznám 🫣čiže ti odporúčam ale to v dobrom nie že sa ofučiš. Postav sa pred zrkadlo, pozri sa na seba a odpovedz si, či si naozaj taká “dokonala” ako si sa opísala. Lebo človek ktorý napíše takú diskusiu podľa mna nemá v hlave všetky pokope 🤦‍♀️

tilly
13. júl 2025

Ja som v tomto asi strašne zvláštna, ale pre mňa je prvotná chémia, iskra, čo dotyčný vyžaruje. Môže to byť najkrajší chlap na svete, keď to nezaiskrí v prvej sekunde, tak nič. A oslovil ma raz chlap, od prvej sekundy som sa strašne smiala, ale tak, že som v ten večer o hlas prišla, strašne dobre mi bolo, ani som nejak nevnímala ako vyzerá, až moja sestra, že preboha, to čo je a až neskôr, keď sme sa rozišli, keď som pozerala na fotky, tak som pochopila, o čom moje kamošky hovorili 🤣🤣. Ja som bola vysoká, dlhonohá, dlhovlasá blondínka, veľké modré ociska, vždy v minisukni a on... malý, brylaty, zubaty, pupkaty 🤣🤣🤣🤣... ale charizmatický
A keď pozerám na naše fotky s mojim mužom zo začiatku nášho vzťahu, tak tiež nechápem. Ale keby som ho vtedy videla tak, ako teraz na tých fotkách (už samozrejme obaja vyzeráme inak, je to 25 rokov a kým on zreje, ja starnem) a nedala tomu šancu, tak by som prišla o super manželstvo a bohvie ako by som dopadla... tiež tam bola od začiatku brutálna chémia a priťahoval ma ako magnet, ale teda stretli sme sa prítmí baru, takže ja som ho úplne dobre nevidela, takže mal šancu ma pritiahnuť iným, ako vzhľadom.

modra_kolobezka
13. júl 2025

Napisat, ze Ed Scheeran je skaredsi ako Angelina Jolie, je scestne. Je to vec vkusu. Z nich dvoch by som si urcite ja vybrala jeho. Vnimam nie len jeho vyzor, ale aj srdce. Kusok dozri autorka, ludi hodnotis akoby si bola este v skolke

inulienka29
13. júl 2025

Haha no 😅 bola som nejaký čas po rozvode sama, takze úplne z fleku - áno ak si pekná žena atraktívna, máš dobrú prácu staráš sa o seba o deti nič ti nechýba, tak 1000% ta osloví, a bude dokonca neodbytný ten najneprítažlivejsi muž akeho si stretla. Mne rok vkuse vypisoval jeden škaredý bradaty tučný s krivými prednými zubami no DES… chudák sa snazil aj auto si kúpil lepšie presviedčal ma o tom že ako elektrikár zarába nadpriemerne, ale absolútne nikdy by som mu nedala ani šancu. A práve títo, si fakt myslia že na to majú, oni akoby nemali zábrany… proste on nemá čo stratiť aspoň to skúsi. Rovnako som odmietala pozvania od nesympatickych mužov, nie je na tom nič zle. Zle a sebecké je živiť falošnú nádej v niekom, kto ju absolútne nemá.
Jednému som musela narovinu povedať že nech mi viac nepíše, že žiadne rande nebude. On mi vrátil, že je bohovsky zvedavý kto ma s dvoma deťmi bude chcieť, pritom ani len nedokázal pochopiť že ja nikoho nehľadám…🤣. Ale teda… našiel sa aj taký 😍

renesance80
14. júl 2025

@anonym_autor a myslite si že kedysi sa ako zoznamoval,presne takto ,po čašníkovi dal poslať od stola drink,na svoj účet, niekedy sa rovno prihovoril objednal a prisadol si ,zo že sa mi nepáčil ,tak to som dala najavo ,že nie je môj typ,ak nieked z toho zostal super kamarat

anonym_90dc64
14. júl 2025

@anonym_autor Takto, chlapi obvykle vedia, do akej ligy patria. Niekedy síce zacielia na "ženu", na ktorú "nemajú"(proste skúsia, či tá povestná motyka nevystrelí), ale častejšie "kopú vlastnú ligu". A aby si aj Ty pre väčšinu mužskej populácie nebola nezaujímava až pod úroveň, keď Ťa oslovujú len takí chlapi...

tripetta
14. júl 2025
@ejmi25

Ako nic v zlom ako aj muži aj ženy su prienerne ,alebo atraktívnejšie.Muz atraktívny je premna ten co sa o seba stará, je stredobodom kam príde, vyžaruje z neho šarm.. Priemerný v montérky co v nich ide aj domov ,proste ano aj to tak delím..Urážať autorku nechápem!!!ked je pekná stará sa o seba ,pracuje je šikovná, inteligentná.. Môže si vyberať!aj muži si vyberajú pomaly každá aby bola fitness s vyspilenou ritou,opálená aby sa s ňou pysil.Mlada .

@ejmi25 To by si sa divila, akí sú chlapi v montérkach sexy! Najmä my, zvárači. 👨‍🏭💥❤️

tripetta
Autor odpoveď zmazal
tripetta
Autor odpoveď zmazal
tripetta
Autor odpoveď zmazal
tripetta
14. júl 2025

Sorry, sa mi to odoslalo 4x..

tripetta
14. júl 2025

Nie sme na úrovni autorky. Ale...
"Ja neznášam byť sexy. No som zvárač. Nemôžem si pomôcť." 💪👨‍🏭💥 A to ani nehovorím o automechanikoch, elektrikároch... Možno spotení od roboty, s rukami drsnými a občas čiernymi od oleja či iného magľajzu, možno s plešinou a pár kilami navyše... Ale sakra HOT. Aj takí smetiari nie sú na zahodenie...juuuj... sakra sakra... 🔥Ale to už odbieham, ja sa vždy rozvášnim, keď je reč o chlapoch pracujúcich v týchto odvetviach. 😍 Už som holt taký, som aký som. Cítim sa krásny, i keď podľa tvojich kritérií nie som.
Autorka, pamätaj, že bez všetkých týchto mužov, by si si nemohla žiť "na úrovni". 😉 Možno si nájdeš pána Božského na tvojej ÚROVNI (tvoje najobľúbenejšie slovo ako vidím), ale nebude ti vedieť ani poličku spraviť, ani zatĺcť klinec, neumyje ti riady, lebo to bude pod jeho úroveň.
Atraktivita nebýva (iba) o vzhľade. Napr. z toho, čo píšeš, necítim absolútne žiadnu charizmu. Čo ponúkaš druhej strane ty? Pekný obal? To je zúfalo, žalostne málo.

tripetta
14. júl 2025
@earlgrey

@enmery No ani mne sa nikdy nepáčil...🤣 ja som to v inej téme spomínala...ale ja úplne žeriem Cinkotu 🤣🤣🤣 aký je teraz...pupkatý, plešatý...och 🤣

@earlgrey Cinkota má neuveriteľný hlas. Tíško mu ten hlas "závidím" 😊 Fakt radosť ho počúvať. Ja sa často zamilujem do hlasu, než do vzhľadu.

earlgrey
14. júl 2025
@tripetta

@earlgrey Cinkota má neuveriteľný hlas. Tíško mu ten hlas "závidím" 😊 Fakt radosť ho počúvať. Ja sa často zamilujem do hlasu, než do vzhľadu.

@tripetta Áno má a spoznáš ten hlas na kilometre 😁

earlgrey
14. júl 2025
@tripetta

@tripetta Áno má a spoznáš ten hlas na kilometre 😁

tramtada31
14. júl 2025

Jasne, že ma pooslovovali aj atraktívni muži, dokonca aj mladší. Pred dvoma rokmi ma oslovil mladší atraktívny a veľmi charizmatický chlap, ktorý patri medzi SK celebrity, keby nie som vydata a nemam dve deti, tak mu tu náklonnosť aj opatujem😀 a jasne, ze ma za zivot pooslovovali aj menej atraktívni muži, až som sa čudovala, kde sa v nich berie toľké sebavedomie. Minuly rok jeden, ktorý sa mi zapisal, lebo bol veľmi nápaditý, pýtal sa má, kde sa v tejto lokalite môže najesť a ten rozhovor bol taký, že sa ukončiť nedal z mojej strany až som nastala prilezitost, keď sa spýtal, či sa chystám na dovolenku a mohla som povedat, že Ano, s mužom a deťmi🤣

spageta85
14. júl 2025

Ja takého mám zoznámili sme sa veľmi sa mi páčil a sme spolu

ankare
14. júl 2025
@tramtada31

Jasne, že ma pooslovovali aj atraktívni muži, dokonca aj mladší. Pred dvoma rokmi ma oslovil mladší atraktívny a veľmi charizmatický chlap, ktorý patri medzi SK celebrity, keby nie som vydata a nemam dve deti, tak mu tu náklonnosť aj opatujem😀 a jasne, ze ma za zivot pooslovovali aj menej atraktívni muži, až som sa čudovala, kde sa v nich berie toľké sebavedomie. Minuly rok jeden, ktorý sa mi zapisal, lebo bol veľmi nápaditý, pýtal sa má, kde sa v tejto lokalite môže najesť a ten rozhovor bol taký, že sa ukončiť nedal z mojej strany až som nastala prilezitost, keď sa spýtal, či sa chystám na dovolenku a mohla som povedat, že Ano, s mužom a deťmi🤣

@tramtada31 kto bol ten chlap? Poveeeedz nám.

princkrason
14. júl 2025
@earlgrey

@princkrason Veď na bicykli si tu za niekoľko hodín 🤣

@earlgrey moja co mame noveho?

earlgrey
14. júl 2025
@princkrason

@earlgrey moja co mame noveho?

@princkrason My? my nič láska 🤣

tramtada31
14. júl 2025
@ankare

@tramtada31 kto bol ten chlap? Poveeeedz nám.

@ankare nechcem traposiť, že tu budem zverejňovať jeho meno, ale fakt fesak, veľmi štýlovo sa oblieka, ma pekne a drahe auto, nemal v tom čase frajerku podľa IG. Minulý tyzden som videla v obchode, že robi tvar jednej značke, tak som si na neho spomenula, že tento chlap by veru stal za hriech😀 hold smola…