icon

Oslovili ste niekedy muža ako prvé?

1. feb 2025

Oslovili ste niekedy muzov na zoznamkach? Pripadne niekde vonku v bare alebo napr v elektricke? Mali ste uspech? Ako sformulovat uvod, aby tam nebolo len ahoj?

drake122
1. feb 2025

"Ahoj, ako sa voláš?"
"Ahoj, koľko je hodín?"
"Ahoj, nevieš ktorým smerom je knižnica?"
"Ahoj, zaviaž si šnúrky lebo sa potkneš."

svetlonos
1. feb 2025

Ahoj, zbehneme na kavu 🤪?

evcagabi
1. feb 2025

Ano, ked som bola mladsia a nezadana kludne som oslovila

hankab
1. feb 2025

Na zoznamkach? No hlavne napisat nieco ine ako “ahoj”. Ked mi niekto napisal ahoj, ani som sa neunuvala dalej nieco pisat. Lebo ked niekto nedokaze zo seba uz na zaciatku vypotit nieco, cim by ma zaujal aby som rozvijala konverzaciu, tak vacsinou to vyzera takto:
Ja: aky si mal den? Bol si dnes v praci?
On: v pohode. jj bol.
Naco chodi taky clovek na zoznamku?

tramtada31
1. feb 2025

Neviem, asi by som nikdy neoslovila človeka, že ahoj, ideme na kavu, ale bežne konverzujem s ludmi, aj muzmi, aj cudzimi, lebo som komunikatívny tip, či je to pumpar, bankár, automechanik, lekár, dôchodca v kaviarni alebo minuly tyzden môjho muza vrcholový nadriadeny (stal pri mne, keď sme sa isli s manzelom najesť a hned som sa mu predstavila krstným menom, že som manzelka, aj on mne a už som išla)😀 ale ja som aj mila, usmievavá, vtipna, takze beriem to ako svoje poslanie, trosku spríjemniť deň ludom v praci a pre seba ako trening komunikačných zručnosti. Samozrejme aj viem vycítiť, keď niekto nemá naladu, ale pozitivna nálada je nakazliva😅

autor
1. feb 2025

@tramtada31 Mne v danom momente nic nenapadne, uplne zmlknem a potom, ked je ten clovek prec, mi napadne plno moznosti, co som mohla povedat…v praci ten problem nemam, tam som ta co to ma pod kontrolou, ale v sukromi pri chlapoch som nemozna, sebavedomia tiez velmi nemam

janickacrazy
1. feb 2025

Podľa mňa by mal muž prvý osloviť ženu. Ja som len raz v živote oslovila cudzieho muža, ktorý sa mi páčil a nedopadlo to dobre. Odvtedy už som to neurobila.

kiki68
1. feb 2025

Ano mojho muza cez tinder 😂 Sme spolu 10 rokov a happy

kiki68
1. feb 2025

@janickacrazy ja som to spravila len raz na tinder a oplatilo sa 😀 Bol to najkrajsi muz akeho som kedy videla, este si hovorim, ze rubem vysoko a ze to ako nemam sancu. Ked odpisal, skoro som onemela. Do tyzdna bolo rande a bolo hotovo. Potom mi svokra povedala po rokoch, ze on sa rozisiel po dlhsom vztahu, nevedel sa z toho dostat, ze iba bol ako bez duse. A potom bum a dosla som ja.

janickacrazy
1. feb 2025

@kiki68 ešte napísať je také prijateľné, ja som ho oslovila naživo a to nebol úplne dobrý nápad, ale teda možno je to len náhoda

petracandle
1. feb 2025

Nikdy a nikdy by som to neurobila.. niet nad pocit keď ťa niekto dlho dobíja, snaží sa o teba a keď je celý hotový z toho, že "si si ho vybrala" a si preňho kráľovná. A si jeho prvá voľba

Zatiaľčo často keď ty oslovis chlapa prvá, vie, že ťa má istú (respektíve myslí si to) a nemusíš byť jeho prvá voľba, práve naopak - môžeš byť niečo s čím sa nejak "uspokojil" lebo "lepšie" nebolo po ruke.
Chlapi nie sú vôbec nároční keď ide o sex, čo v praxi znamená, že neodmietnu prakticky žiadnu, ktorá sa im sama "ponúkne". A často sa potom z toho nejak vyvinie vzťah.

Chcem ešte dodať, že toto čo som napísala neplatí vždy! Je veľa krásnych šťastných vzťahov kde žena oslovila chlapa prvá. Stačí, že narazila na mega introverta. Ja sa takým ženám vôbec nevysmievam, nemyslim to v zlom. Ale vo veľa prípadoch to platí, a preto ja nikdy neoslovujem ako prvá.

hankab
1. feb 2025

@kiki68 tiez som tak svojho splasila po cerstvom rozchode po 5r vztahu 😅. Otravena zo vsetkych tych uchylov a podivinov na Badoo som si isla deaktivovat ucet. 20 sekund predtym bol ON ten posledny, ktoreho mi vyhodilo. Kukam na fotky, citam popis a vravim si, pche, tak takyto by o teba nezakopol ani keby si lezala priamo pred nim na ceste 😏. Dala som mu ❤️ a odhlasila sa. O polroka som sa prihlasila a tam sprava od neho. Na novy rok ma poziadal o ruku 😁

barborachors
2. feb 2025

@petracandle a este dodám, že o takych ženách cp oslovujú ako prvé, si radi chlapi pomyslia ze to robia každému chlapovi a ze su radodajky. Túto info mam z prvej ruky, a od viacerých chlapov. Súhlasím s teóriou ze pri osloveni musi mat zena šťastie na introverta alebo potom uplne sebavedomého extroverta ktorý take veci neriesi kto koho prveho osloví.

vilma7
2. feb 2025

Oslovila a nikdy sa mi nič nestalo...ale nie s cieľom zbaliť ho. Aj keď napokon z toho bol neskôr vzťah 🙂

sashabb
3. feb 2025

@barborachors tak ono zas, chlapi si veľmi radi namýšľajú. Stačí aby bola k nim žena milá, a nebodaj sa usmiala a už si myslia, že po nich ide.

simona_racz
18. sep 2025
@sashabb

@barborachors tak ono zas, chlapi si veľmi radi namýšľajú. Stačí aby bola k nim žena milá, a nebodaj sa usmiala a už si myslia, že po nich ide.

@sashabb a ja toto nechápem prečo to robíte viaceré? Ste milé, usmievate sa, a potom sa čudujete že si muži namýšlajú. Ja po nich škaredo pozriem, kľudne im aj vynadám, a už sa naučili že sa ma majú báť. Ovšem tí čo si to zaslúžia. Kto si to zaslúži na toho sa aj usmejem aj som milá, ale inák nie. Daj prst, zoberie celú ruku. Poznáme.

simona_racz
18. sep 2025

Raz sa mi stala aj taká vec, že na podujatí, som dobre vypapulovala chalanom čo ma balili, a jeden introvert sa ma tak bál, že som sa ho spýtala čo je ticho; a on že: videl som jak si nakričala na hentých, tak som sa ťa bál osloviť… a ja mu hovorím: dobre, ale vieš prečo som na nich bola zlá? Lebo si to zaslúžili! Ty si mi nič neurobil tak poď sem, neboj sa ma. To že kedy sa máš začať báť to sa dezvieš… Ja poviem veci narovinu ja sa s nikým nehrám.

sashabb
19. sep 2025

@simona_racz tvoje reakcie sú pre mňa skôr trápne.

simona_racz
19. sep 2025
@sashabb

@simona_racz tvoje reakcie sú pre mňa skôr trápne.

@sashabb kto si ako zaslúži tak na neho reagujem. Nemám problém začať prvá. Neni to zakázané. Zatial nežijeme na araboch kde žena nemôže nič.