icon

Osudová vášeň po rokoch odlúčenia

Včera o 09:52

Uprimne som sa na teba tesil ked si pisala ze prides.oblubene vino som ti zhanal,vsetko som zrusil aby som ti mohol venovat max casu.a coho som sa dockal?tak nemozes cakat ze chem aby sa to opakovalo.ja som slobodny,ty nie.zadanej zene predsa nemozem pisat ze chcem citit jej vonu.nepovedal som ti to ani predtym len z obavy ze somnou zatocis.to je vsetko
vysvetlenie: ludia sa poznaju 25 rokov, boli milencami, ktori chceli spoločný vzťah, len okolnosti tomu nepriali. napriek tomu boli neustále v kontakte. Nevideli sa 15 rokov. on nevydareny vztah a 14 rocneho syna. Ona 12 ročnú dceru, vztah u nej je davno v troskach.
minulý rok sa po rokoch stretli a vášeň tam bola vzajomna..
Podnikatel a zena je psychologicka...

pred 4 rokmi daná zena, mala ist na víkend k nemu, len neprisla, lebo by verejne priznala, ze jej manželstvo je v troskach....

Strana
z2
januska12323
Včera o 09:58

A otázka je aká?

anonym_592030
Včera o 09:58

A co teraz chces? Ak to nie je o tebe a dakej zene tak sa do toho neplet. To je cele co si myslim

anonym_bd0584
Včera o 09:59

Keby chcela, prišla by, keby mali byť spolu, boli by... žiadne okolnosti, žiadne ale... keď dvaja chcú, prekonajú prekážky, poznám ľudí čo ukončili dlhodobé vzťahy, aj takých čo sa presťahovali na druhý koniec sveta, keď s niekým chceli naozaj byť... títo dvaha žijú z fantázie čo by bolo keby, majú toho druhého zidealizovaného, ale vášeň je málo.... vzťah je práca, ktorú do toho nevložili...

biba_18
Včera o 09:59

neviem čo si myslím. je to nedokončený príbeh ... o nedokončených veciach si nemyslím nič 😒

earlgrey
Včera o 10:05

Myslím si, že dosť suché na scénar filmu 🤷‍♀️

enmery
Včera o 10:07

"Lebo by verejne priznala, že jej manželstvo je v troskách." To je nové "Som s manželkou len kvôli deťom a nespíme spolu". Tak určitééé.

anonym_592030
Včera o 10:08
@earlgrey

@earlgrey bude pokracovanie,zapletka,rozuzlenie,vyvrcholenie,koniec lasky. “Hepyend” a mozno aj nie

autor
Včera o 10:09
@anonym_592030

@earlgrey bude pokracovanie,zapletka,rozuzlenie,vyvrcholenie,koniec lasky. “Hepyend” a mozno aj nie

@anonym_592030 píše sa Happyend

patrike
@earlgrey

@earlgrey Najma malo progresivne, ziadny afroslovak ani indoslovenka, LGBT nigde ... S tym ju v Netflixe vyhodia.

zojazoja
@anonym_autor

@anonym_autor to slovo má v úvodzkovách....takže to znamená čo?

zavana
Včera o 10:10

Tak zjavne je to tvoj vlastny pribeh. Ale aka je vlastne otazku? Aku radu od nas ocakavas? Nie, nema to zmysel, ale na to si uz pravdepodobne prisiel aj sam.

anonym_ac4db9
Včera o 10:11

@anonym_autor Keď to bolo pred 4 rokmi, tak to má nejaké pokračovanie alebo nemá?

anonym_592030
Včera o 10:11
@anonym_autor

@anonym_autor 😂😂🤦🏼‍♀️ no nedala som tam tie uvodzovky (pre teba ciarky),ak nepochopis co su uvudzovky ,len tak

autor
Včera o 10:15
@anonym_592030

@anonym_autor 😂😂🤦🏼‍♀️ no nedala som tam tie uvodzovky (pre teba ciarky),ak nepochopis co su uvudzovky ,len tak

@anonym_592030 nie každý moze byť tak hlupy. viem co su uvodzovky. ale ciarka si ty

enmery
Včera o 10:21
@anonym_autor

@anonym_592030 nie každý moze byť tak hlupy. viem co su uvodzovky. ale ciarka si ty

@anonym_autor Ty si ten chlap, však?

autor
Včera o 10:27
@enmery

@enmery to je v prispevku? alebo na co ti to je

svetlonos
Včera o 10:42
@enmery

@enmery
jasne, psychologička by mala myskim iny styl pisania.

anonym_b04a5a
Včera o 10:45

Ja som si niečím podobným prešla, pred 17 rokmi obaja free, boli sme spolu 2 roky, celé roky sme boli v telefonickom kontakte ako priatelia, pred rokom nám narovnako skončili vzťahy.
Dostal ma ako som bola jediná a dokonalá, strávili sme u neho víkend, potom sa ešte ozval, aby sa nepovedalo, toľko plánov, dovoleniek, svadbu mi asi nesľúbil nikto🤣
A pochopila som, prečo ho partnerka opustila, hrozná sľubotechna bol vždy a žiaden hapyend, bohužiaľ som prišla o priateľstvo, bol nápomocný vždy okamžite aj o pol noci, teraz úplný ignor, lebo sa asi sám zľakol toho čo nasľuboval.
Bola to chyba, tá žena-psychologička vie niečo, čo som nevedela žiaľ ja a preto NEPRIŠLA.
Keby to viem neprídem tiež, lebo ten pocit spolupatričnosti, osudu, krorý mi pomáhal prežiť celé roky som stratila zrejme navždy

svetlonos
Včera o 10:45
@anonym_autor

@enmery to je v prispevku? alebo na co ti to je

@anonym_autor
ved si vobec nepolozil otazku, takze dik za info a teraz co? Hkadaj i de. Psychologycka nech zajde za kolegom psychologom a iprace si v hkave - teda ze oriznat koniec vztahu je ok. Aj ho skoncit. A az potom riesit milenca. A vobec, tahat dlhodobo milenecky vztah popri manzelstve(?) - je normalne, ze je vztah v troskach. Ci jeden ci druhy. Ale to by ona s jej povolanim mala vediet. A ze ty si prijal hrat druhe hisle vedome je tvoj problem. Ci aku radu ocakavas?

alickapusinka
Včera o 10:48

Najpr ukonči jedno a začni druhe

henriettak
Včera o 11:12

Je to tak, ak by veľmi chcela, už dávno by ste boli spolu, tam jednoducho nie je žiadne ale... 🙂 Nechaj ju ísť.

autor
Včera o 11:26
@svetlonos

@enmery
jasne, psychologička by mala myskim iny styl pisania.

@svetlonos skus to napísať správne. kde vidis, kto to pisal?

svetlonos
Včera o 11:30
@anonym_autor

@svetlonos skus to napísať správne. kde vidis, kto to pisal?

@anonym_autor
par psychologyciek poznam a ani jedna by takuto zmotaninu nenapisala.

autor
Včera o 11:31
@svetlonos

@anonym_autor
ved si vobec nepolozil otazku, takze dik za info a teraz co? Hkadaj i de. Psychologycka nech zajde za kolegom psychologom a iprace si v hkave - teda ze oriznat koniec vztahu je ok. Aj ho skoncit. A az potom riesit milenca. A vobec, tahat dlhodobo milenecky vztah popri manzelstve(?) - je normalne, ze je vztah v troskach. Ci jeden ci druhy. Ale to by ona s jej povolanim mala vediet. A ze ty si prijal hrat druhe hisle vedome je tvoj problem. Ci aku radu ocakavas?

@svetlonos proaim napis to este raz. a opätovne si to precitaj. co sa tyka toho manzela, viem ze doma nic nerobi všetko plati ona, dom je jej... a inak je to otec roka....co sa tyka starostlivosti o dieta. dceru s 39 teplotou zobral na hokej, lebo on ho chcel vidiet. ano mama bola v praci

autor
Včera o 11:32
@svetlonos

@anonym_autor
par psychologyciek poznam a ani jedna by takuto zmotaninu nenapisala.

@svetlonos zrejme si ich klientkou. ZS si navstevovala?

svetlonos
Včera o 11:43
@anonym_autor

@anonym_autor
aha, ked ti nepasuje odpoved, utocis? Ano, jednu som navstivila ako partnerka mojho ex. Mal jednu poruchu, ta psychologička mi to vysvetlovala. Dalsiu som spoznala v praci a tretiu v skolke ako mamu synovej kamošky. Teda ta sklamem, nie som ich pacient. A spoznala som aj zopar ludi len so zš a eq mali vyssie ako ty. No este sa tu chvilu popredvadzaj a bude jasne, preco s tebou byť nechce, ty podnikatel 😉. Naco by sa presuvala od jedne "majstra sveta" k rovnakemu exemplaru?

enmery
Včera o 11:45
@anonym_autor

@anonym_autor Psychológ a jeho návšteva nie je hanba. Možno ten by ti otvoril oči, že táto žena na Teba serie.

autor
Včera o 11:50
@svetlonos

@anonym_autor
aha, ked ti nepasuje odpoved, utocis? Ano, jednu som navstivila ako partnerka mojho ex. Mal jednu poruchu, ta psychologička mi to vysvetlovala. Dalsiu som spoznala v praci a tretiu v skolke ako mamu synovej kamošky. Teda ta sklamem, nie som ich pacient. A spoznala som aj zopar ludi len so zš a eq mali vyssie ako ty. No este sa tu chvilu popredvadzaj a bude jasne, preco s tebou byť nechce, ty podnikatel 😉. Naco by sa presuvala od jedne "majstra sveta" k rovnakemu exemplaru?

@svetlonos skus bez bez gramatickych chyb. neda sa to citat. to ti na celom MK pisu aj ine osoby.

anonym_ae8555
Včera o 11:50
@anonym_autor

@svetlonos skus bez bez gramatickych chyb. neda sa to citat. to ti na celom MK pisu aj ine osoby.

@anonym_autor sa pozri na seba,ako píšeš.A čo vôbec riešiš cudzích ľudí a ešte po 4 rokoch

autor
Včera o 11:51
@anonym_ae8555

@anonym_autor sa pozri na seba,ako píšeš.A čo vôbec riešiš cudzích ľudí a ešte po 4 rokoch

@anonym_ae8555 pisem bez chyb. len nepouzivam diakritiku

Strana
z2