icon

Otec si našiel milenku. Čo bude s maminou budúcnosťou?

4. aug 2024

Otec si našiel milenku. Nastúpila k nim do prace taka cica mica, v obtiahnutych rifliach, s lopatkami, s urobenými kozami, chi chi cha cha a otec sa do nej buchol. Ako nejaký pubertiak. Už podal návrh na súd o rozvod kvôli nej. Mama síce nie je ideal dokonalej manželky, vrieska za každú somarinu a oduva sa každý štvrtý deň tiež pre somariny, ale fungovali spolu a ja som si myslela, ze spolu zostarnu. A bum. Otec mal najprv silné reči, asi výčitky svedomia, ze mame byt nechá. Ta jeho princezná mu dala urcite rozumy, lebo už zmenil nazor. Byt je jeho, ze mame dačo vyplatí a byt mu zostane. Nastáva problém. Co bude s mamou? Kam pôjde? Ma po 50-ke, robí na úrade, zarobí 800 eur, ak zaplatí 500 eur podnájom, skončila, bude vyberať kontajnery, aby prežila. Otca to nezaujíma, zaslepený je tou svojou milenkou, na staré kolená prišiel o rozum. Brat je v zahraničí, ma 3 deti, musí sa obracať, ja bývam 300km od rodičov, s priateľom v malom 2izbaku, sme radi, ze nám vyšla hypotéka. Nemám navyše peniaze, aby som jej pomohla, ani brat nemá. Co robiť? Riešili ste toto niekto? Sociálny byt jej neschvália, u nás ich schvaľujú len rodinám alebo matkám samozivitelkama a sú na to také poradovniky, ze na 10 rokov. Babka býva so svojou sestrou na dedine, na konci sveta, kde si mama v takom veku už prácu nenájde a babka by ju k sebe ani nevzala, hneď to povedala, ze mama ma ťažkú povahu, ťažko s nou vychádzať a ona nepotrebuje na staré kolená kríky a hádky. Co robiť? Mate nejaké nápady?

0silvia0
5. aug 2024

@naniki suteren vadne😛 dobreee

espeo
5. aug 2024

@naniki amen!

naniki
5. aug 2024

@0silvia0 a nie ? ženy majú spadnuté prsia a muži vajcia - tzv. visiace a zošúverené....nech mi nájde jedna takého,čo má gule v 55 rokoch ako 30 ročný !!!Penis tiež treba hľadať s lupou - lebo pre ovisnuté vajcia ho nie je ani vidieť - aká to lahôdka pre mladú ženu !!!!!

0silvia0
5. aug 2024

@naniki ved jasne, pravda, len tento vyraz ma pobavil😁som take este nepocula🤣

naniki
5. aug 2024

@renata1405 Ktory cblap by sa chcel do smrti pozerat na staru ufrflanu zensku ? A ktorá ženská by sa chcela do smrti pozerať na bordový ovisnutý baklažán unaveného starého seladóna ??? Asi tak stojí reč....navyše s "dôchodkom" a vysokým cholesterolom....

apolka77
5. aug 2024

@naniki 👍👏 si to pekne napísala . Úplný súhlas.

muchotrafka298
5. aug 2024

Ja mam velmi dobru znamu, ktora skoro v 50tke ostala sama, rozviedla sa s muzom, sice predali byt, ale to jej v dnesnej dobe nestacilo na to, aby si kupila v BA iny. Odisla z okresneho mesta do Bratislavy, nechcela zit tam, kde jej exmanzel. Tu ale problem nebola milenka, ale alkohol a dlhy. Mala 3 slovom tri prace, aby si mohla dovolit byvanie. Cize to je len o tom, ako sa k tomu clovek postavi. Najprv byvala v podnajme, potom si kupila malinky jednoizbovy byt a bude do 70 rokov splacat hypoteku. Ano, potrebuje 3 prace, lebo je to obycajna zena, predavacka, upratovacka, roznasala letaky, brigadovala kde sa dalo aby to utiahla. Toto je priklad, ze ked sa chce, tak sa da.

kp7333
5. aug 2024

@naniki ako keby len zeny starli. veru, aj muzi starnu a ako hovori moja svokra: brblu jak stare pivo.

kp7333
5. aug 2024

@muchotrafka298 len dokedy bude vladat tahat tie 3 prace.

muchotrafka298
5. aug 2024

@kp7333 momentalne uz ma partnera, takze si myslim, ze to bude uz lepsie. Ale napisala som to nie preto, aby sme polemizovali o mojej znamej, ale aby autorka otazky videla, ze su aj zeny, ktore to musia zvladnut same aj vo veku jej mamy.

1fifinka1
5. aug 2024

@naniki je zvláštne aké závery si s istotou predniesla. Keďže nemáš vôbec žiadne dôkazy, nevieš ako žijú, akí sú, aká je jej matka, ani otec a podobne všetko sú to len subjektívne možno nezmyselné umelo vytvorené dohady. A ze ich je teda dosť. Autorka sa pýtala celkom iné veci, a predstava ovisnutych vtákov u starších muzov to asi nebola. Ženská, ty si sa riadne rozohnila.

ina2405
5. aug 2024

No už ako by sa mali všetci nad 40, 50 rovno odobrať do hrobu, keď tu čítam tie opisy genitálii a pŕs. Hrôza. Sama autorka sa nevyjadrila ani raz, že mame je za otcom smutno, ako ho milovala atď...len čo s ňou bude a kto ju bude mať na starosti.
Keby tu nejaká žena napísala, že ju chlap terorizuje vrieskaním, vkuse sa háda, hneď by sa tu radil rozvod. A keď sa chlap vďaka zamilovaniu konečne odhodlá odísť, tak je hajzel. Že neodišiel doteraz? Však by bol aj tak hajzel, že ju nechal s deťmi.
Chcem vidieť tie hrdinky tu, ako by radi trpeli v takých zväzkoch, alebo by poradili vlastným synom niečo podobné.

apolka77
5. aug 2024

@ina2405 tak všetko čo sa tu píše je vysoko subjektívne . Nikto, ani dcéra nevie čo sa dialo u nich doma keď sa decká odsťahovali.
A keby teraz napísala príspevok jej mama ako ju v 50 opustil chlap , podala by svoju verziu zrejme by tie isté ženy čo ho tu šanujù a doprajú mladú cicu nazvali kurevnikom a debilom. 🙈 Takže hoc čo sa tu napíše je takmer strata času .
Každopádne ona ako jeho stále manželka má určite nárok na viac ako si vôbec ten manžel myslí. Úplne sa stotožňujem s prvým príspevkom
@naniki . Tá žena obetuje pre rodinu oveľa viac ako muž ..starostlivosť o deti , dokonca táto pani sa mu starala 8 rokov o sestru !!!! halooooo! myslím že má morálne právo na polovicu bytu a teda dúfam, že si ho aj vysudi. Ja by som sa na jej mieste nikde nestahovala pokiaľ by mi nenašiel náhradné bývanie aké vyhovuje mne. Stratila tiež celú svoju mladosť starostlivosťou o rodinu , zakial muz si mohol kariéru budovať.

ina2405
5. aug 2024

@apolka77 jasné že má nárok na peniaze, keď sa 8 rokov starala o jeho sestru. To je celé pravda. Ale také že hajzel a neviem čo. V manželstve sú 2 ľudia a nič nie je čiernobiele.

kp7333
5. aug 2024

@ina2405 ziaden vztah nie je idealny a nikto nie je dokonaly. paradoxom ale je, ze zvycajne az po prevaleni nevery zacne nevernik poukazovat na problemy vo vztahu a chyby partnera. Bolo by fer, to robit v opacnom garde.

ina2405
5. aug 2024

@kp7333 v ideálnom prípade by to tak bolo, robiť všetko férovo, ale často sa tu dajú čítať diskusie o váhaní ukončenia 20 ročného manželstva, predsa len už ten investovaný čas a všetko. Asi niekedy človeka nakopne až keď stretne niekoho, alebo až musí priznať farbu pri prevalení nevery.

naniki
5. aug 2024

@1fifinka1 závery bola prvá časť môjho príspevku - ostatné bolo podané s nadsázkou - a gramotný človek to tak aj chápe. Lebo popravde - o čo v páre 30/55 alebo podobnom ide ?A len čas ukáže kde bola pravda........tak nech mi nikto nechce povedať, že 30 a pod.vek - že žena nechce sexovať, netvrdím že 55 ročný muž nesexuje - to nie, písala som svoj názor o fyzične - a ten mi nikto nepoprie, môže sa muž o seba starať ako chce, vždy to bude 50/55 ročný chlap a že niektorí nevyzerajú? No to nie je o vyzeraní - je to o realite. Tak isto to platí aj o ženách...Chcela som tak poukázať na to, že v prevažnej miere muži v tomto veku prahnú po sexe s mladou prepelicou ,lebo tá doma má brucho, ovisnuté prsia, je v prechode a pod.....Len sa sami nepozrú do zrkadla a myslia si,že očarili....no neočarili. U roboša s min. mzdou by takáto story nehrozila !!! Takže očaril spoločenský status a kreditka, nič viac.....

1fifinka1
5. aug 2024

@naniki ja si dovolím s tebou nesúhlasiť 😁🙈🙈

naniki
5. aug 2024

@1fifinka1 ved máš na to právo ,tak ako každý má právo na svoj názor....osobne si myslím, že som nenapísala nič,čo by bolo poburujúce alebo hanlivé,lebo som písala všeobecne a podľa mňa a mnohých iných pravdu. Ale sú i také,čo majú iný názor - opozitný - a to len dovtedy, kým sa to netýka ich, alebo ich detí/rodičov.....A o fyzične som písala z tohto dôvodu, že práve pri zaľúbení ide o to fyzično - iné faktory vtedy človek nevníma, len treba mať sebareflexiu, súdnosť a kritické myslenie......na t som chcela poukázať....

kp7333
5. aug 2024

@naniki mnohych sa to dotyka, ale inak (boli mozno dovodom rozpadu vztahu. teda pardon, dovod je vzdy nefungujuce manzelstvo so starou semetrikou).

1fifinka1
5. aug 2024

@naniki skoro to vyzerá, že mi to želáš, aby som si to vyskúšala. Ja hlavne nesúhlasím, že sa to týka len chlapov, co majú prachy a robosovi sa to stať nemôže. To je hlúposť. Tak ako veci nie sú len čierne a biele, nemôžeš písať, že robosovi sa niečo také určite nikdy nestane. Ja nepopieram gravitáciu, staré vajcia ani to, že už to není iné. Len reagujem na to, že máš nejaký model koho sa to týka ako to presne je, ako to určite vždy skončí a podobne. Ľudia nie sú stroje, život nie je nalinajkovany a nežije sa tak ako píšeš, lebo si videla par prípadov, filmov alebo neviem odkiaľ máš tie závery. Nemôžeš s určitosťou hovorit je to takto a nijako inak. Daj priestor možno aj tomu, že to tak byt predsa len nemusí.

naniki
5. aug 2024

veď priestor tú majú aj opozitné názory,či ? Napádam niekoho že ma iný ? NIE...no tak o čom píšeš....A áno, starému robošovi ( nemyslím to dehonestujúco ) s min. mzdou sa to nestane. Lebo ku 30 ročnej je rozdiel 25 rokov generačným rozdielom - čiže pre ňu starému.K čomu by jej bol prestárly chudobný muž s nie vábnym telom ? Nuž pre nič....30 ročná kobza s umelým poprsím si zrejme zakladá na fyzične a preto som o tom písala.A 55 ročný muž zďaleka nesplňa fyz. štandardy rovesníkov alebo jemne starších - to nech si nikto nenahovára.V tom je to čierne/ biele - a nie čiernobiele,lebo sú to fakty.A áno,milenky majú zväčša bohatší zabezpečení muži ,číže väčšinou postarší,ale milenky majú aj iní,než je táto kategória - ide len o to, či sú to milenky cundry - kt. si kompenzujú nedostatok sexu doma, alebo ich to láka ako dobrodružstvo - a tým to končí. Podobne je to aj u žien.Ale neopúšťajú spoločnú domácnosť - majú to ako hobby....

ptvw
5. aug 2024

Komentáre som necitala ale aby dráhy ocinko zo všetkej lásky nenapísal byt na novú pipinku a ostane aj on na ulici....on rýchlo precitne len už bude neskoro

kp7333
5. aug 2024

Otec mal kolegu ktoremu na stare kolena hrablo, citil sa mlado, nasiel si mladsiu, chodil sa s nou otrcat na firemne vylety, aby vsetci videli, aky je mladas a kanour. Doma mal "obstaroznu semetriku", ktora mu bola dobra akurat na varenie, pranie a starostlivost o domacnost. Rozviest sa nerozviedol. A viete co? Nedavno ho ta stara semetrika pochovala, dostal infarkt.

autor
5. aug 2024

@subartic asi mate pravdu, ale je to ťažké. Mama okrem otca nikoho nemala, myslím iného muža, ona vždy tak nadnesene hovorila, ze dúfa, ze ona umrie skôr ako on, lebo ona by bez neho nevedela žiť. Neverím, ze sa z toho pozbiera, bud plače do telefónu alebo mi píše dookola, prečo to urobil. Veľmi mi jej je ľúto.

autor
5. aug 2024

@luciaaaaa súhlasím. Keby otec nebol jej nadriadený, ktorý ju mimochodom chcel prepustiť za jej nezodpovedný prístup k práci a chyby, ktoré opakovane robila, keby otec nezarabal toľko, koľko zarába, nestala by mu ani za krivý pohľad. Takéto ženy idú po peniazoch a tom, aby boli zabezpečené. Človek na ňu len pozrie a vidí co to je zač. Môj priateľ, keď ju prvý raz videl, to ešte zo začiatku, keď k nim nastúpila do firmy a otec sa na ňu vždy sťažoval, aká je neschopná, vtedy priateľ povedal, ze ona vyzerá, ze na ňu nevyskoci len ten, kto skutočne nechce. Taka prvoplanovo lacná, co ju aj kolegyne aj otec museli opakovane upozorňovať, aby sa inak obliekala, lebo si plazovu disco mýlila s ministerstvom. Mama do tesca tovar nebude odkladať, ani inak fyzicky pracovať, ma problémy s chrbticou. Polohovala a prebalovala mesiace otcovu sestru po druhej mozgovej príhode, potom sa skoro rok dávala zdravotné do poriadku, brat jej z nemecká nosil injekcie. Mama nemôže nosiť ani nákupy, žiadne ťažké fyzické práce nemôže vykonávať.

autor
5. aug 2024

@naniki napísané tvrdo, ale pravdivo. Mama je aká je, je cholerik, ale otec dokázal niekoľko dní ju úplne ignorovať. Každý z nich má to svoje a s bratom sme si naozaj mysleli, ze si na seba už zvykli, naučili sa spolu fungovať a zostanú spolu. Pre niekoho to vyznieva smiešne, pre nás to bolo normálne. Tu ženu otec nemohol vystáť, dostala sa k nim po známosti, nič nevedela, nebola sa schopná nič naučiť, stále doma s chorými deťmi a bum bac, môj otec s tou ženou už vyše mesiaca žije v jej byte.
Tie informácie.,ktore ste písali ohľadne bytu sú overené? Skutočne to tak v praxi funguje, ze jej ako manželke musí nájsť náhradné bývanie? Keď ju z bytu nemôže fyzicky vyhodiť, môže vymeniť zámky na dverách. Zisťujem v okolí meno na dobrého právnika, aj keď to bude asi drahé, musí nás niekto navigovat a viesť, aby mama neprišla o všetko

autor
5. aug 2024

Ešte chcem napísať, ze by bolo iné, aj pre mamu aj pre mňa a brata, keby otec požiadal o rozvod preto, ze mu spolužitie s mamou prekážalo. Hlavne pre mamu by to bolo ľahšie. Nie požiadať o rozvod, lebo prasklo, ze ma so svojou mladou podriadenou viac ako rok milenecký pomer. Nehanbil sa mne napísať, ze to nie je aféra, ale čistá láska. Viac ako rok žil paralelný život, pre mňa to už len na počutie znie neuveriteľne a bezcharakterne. Súhlasím, ze za rozchod sú zodpovedný vždy obaja vo vzťahu, ale vždy jeden viac ako ten druhý a vo veľkej väčšine prípadov je tam aj niekto tretí.

naniki
5. aug 2024

áno,sú presné a pravdivé,môžeš sa spoľahnúť,ak pochybuješ,polož tu na MK dotaz právnikovi - mama získa dostatok času na to,aby sa veci riešili s nie horúcou hlavou.Nie nemôže vymeniť zámky na dverách,po prvé sú manželia,mama má tam trvalý pobyt a ak by aj vymenil - tak zavolá políciu...má oporu v zákone.A áno,napísala som to na tvrdo, s istou dávkou sarkazmu (na účet tvojho otca ).Skúste ešte vy - ako deti apelovať na otca,že to sa v takom veku nerobí - vykopnúť matku jeho detí z bytu,v 50 je celkom obtiažne nájsť si novú - lepšie platenú prácu a ako aj píšeš, zobrať ďalšie úväzky - dokladať,upratovať je vzhľdom na mamkin zdr. stav je nemožné.Ja osobne,byť na mieste vás,by som okamžite prerušila akýkoľvek kontakt s otcom - nie preto,že si našiel novú partnerku,ale preto,že sa takto podlo správa k vašej matke.To nie je vydieranie,to je zaujatie stanoviska v tak závažnej veci - lebo vyhodiť ženu ktorá mi porodila 2 deti ,obetovala sa pre jeho sestru a on zatiaľ profesne napredoval ja nazývam závažnou vecou, nech si tu píšu iné čo chcú a ako chcú. Lebo áno,ani ty možno nevieš o mnohých veciach - ako to bolo medzi nimi ako partnermi - ale to nie je predmetom riešenia tohto problému. A presne to píšem, mal možnosť vyslobodiť sa z nevyhovujúceho vzťahu i bez milenky - ale i toto vidím ako vypočítavosť - lepšie ak mám servis s semetrikou, než byť sám a starať sa o seba sám.....takže najprv si potreboval zaistiť teplé lono u fidrimicky s umelými kozami a potľapkať si svoje ego a až tak zistil, že život s doterajšou partnerkou je neznesiteľný. Lebo ak by aj bol tak neznesiteľný - tak ju opustí už dávno, mal k tomu všetky predpoklady - vlastný byt, slušný zárobok a ekonom. bičík v ruke.Takže ja nemám zľutovania nad chrapúňmi bez akejkoľvek empatie ! Trebalo veci vyporiadať a slušne sa rozísť.....

1fifinka1
6. aug 2024

@naniki občas je to možno iba obyčajne porozumenie. Príliš to prežívaš a nevieš sa odosobnit. A útočia ty, ja píšem normálne. Tak ako máš ty svoj názor, snáď ho môžem mať aj ja. Zástavas len jednu stranu a nič iné neexistuje. A v debate a konflikte je to problém. Prijať aj iný názor, ako svoj. Už viac k tebe nebudem písať, strata času.