icon

Otec si našiel milenku. Čo bude s maminou budúcnosťou?

4. aug 2024

Otec si našiel milenku. Nastúpila k nim do prace taka cica mica, v obtiahnutych rifliach, s lopatkami, s urobenými kozami, chi chi cha cha a otec sa do nej buchol. Ako nejaký pubertiak. Už podal návrh na súd o rozvod kvôli nej. Mama síce nie je ideal dokonalej manželky, vrieska za každú somarinu a oduva sa každý štvrtý deň tiež pre somariny, ale fungovali spolu a ja som si myslela, ze spolu zostarnu. A bum. Otec mal najprv silné reči, asi výčitky svedomia, ze mame byt nechá. Ta jeho princezná mu dala urcite rozumy, lebo už zmenil nazor. Byt je jeho, ze mame dačo vyplatí a byt mu zostane. Nastáva problém. Co bude s mamou? Kam pôjde? Ma po 50-ke, robí na úrade, zarobí 800 eur, ak zaplatí 500 eur podnájom, skončila, bude vyberať kontajnery, aby prežila. Otca to nezaujíma, zaslepený je tou svojou milenkou, na staré kolená prišiel o rozum. Brat je v zahraničí, ma 3 deti, musí sa obracať, ja bývam 300km od rodičov, s priateľom v malom 2izbaku, sme radi, ze nám vyšla hypotéka. Nemám navyše peniaze, aby som jej pomohla, ani brat nemá. Co robiť? Riešili ste toto niekto? Sociálny byt jej neschvália, u nás ich schvaľujú len rodinám alebo matkám samozivitelkama a sú na to také poradovniky, ze na 10 rokov. Babka býva so svojou sestrou na dedine, na konci sveta, kde si mama v takom veku už prácu nenájde a babka by ju k sebe ani nevzala, hneď to povedala, ze mama ma ťažkú povahu, ťažko s nou vychádzať a ona nepotrebuje na staré kolená kríky a hádky. Co robiť? Mate nejaké nápady?

Strana
z9
naniki
6. aug 2024

@beataxxx ved s nou fungoval rok,tak aká bokovka? Bola by si spokojná,ak by si vedela, že otec podvádza tvoju matku ?Tvárila by si sa že nič sa nedeje,,kvôli tomu,aby,matka neostala "chudobná" ??? A matka má skloniť hlavu a prijať klamára a podvodníka,aby dalšie obdobie hral divadlo? Fuj ! Taká ponížená kvôli peniazom by som nikdy nebola !!!žasnem.........dala by dobrý vzor vlastným deťom,aby pre blahobyt a prachy tolerovali klamstvá a boli ponižované...rozum sa mi zastavuje - ale ako píšeš - to je môj uhol pohľadu a tvoj aj keď nesúhlasím,rešpektujem.....

autor
6. aug 2024

@beataxxx precitaj si ešte raz moje komentáre, hlavne ten posledný, uniklo ti niečo veľmi dôležité. Otec sa to snažil urovnat, ja a brat sme mamu k urovnaniu smerovali. Urovnanie by sa aj konalo nebyť milenky, ktorá si v práci vzala otcove kľúče od bytu a vošla do nášho bytu urobiť mame výstup. K tomu, ze ty by si sa do nevery rodičov nemiesala sa radšej nevyjadrujem. Chcem veriť, ze si veľkou výnimkou, ktora by svoju mamu nechala žiť v tom, ze na ňu otec môže doniesť nejakú chorobu. V duchu ti tlieskam, si skvela dcéra.

oblecenie99
6. aug 2024

@beataxxx Pomer trval aspoň rok, a kebyže sa to neprevali, trvá doteraz, nie že do pár týždňov. Autorka nepísala, že mamu huckala, len trvala na tom, aby otec vyšiel a farbou von a rozhodla sa mama, a teraz jej pomáha s tým, aby nebola mama odžubkaná ešte aj na majetku.

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
beataxxx
6. aug 2024

To som si nevšimla v komentoch…..tak pardon….

pink_lady
6. aug 2024

autorka, necitala som si vsetky komenty, ale tvojej mamy mi je celkom luto. za tou ukricanostou moze byt vselico - od probelemov s chrbticou /mam a viem ake je to sakra tazke mat problem zdvihnut hoc 15kg dieta, a viem ze som z toho nervna/, cez larvovanu depresiu, vedlajsie ucinky liekov, mozno i frustracia zo zivota- ako pises obetovala roky svagrinej, a asi sa jej od otca nedostalo podpory a pochopenia aku by potrebovala. Miesto dovolenky mozno aj prebalovala choru zenu. Az po hormonalne zmeny v perimeno - a meno- pauze, to dava zabrat ...
To ze sa otcovi zapalili lytka pre mladu tak to je po 50ke muza velmi casty jav...Aby este svinskym krokom od milenky nekracal, mozno ju to prestane bavit, ked bude musiet okolo neho obskakovat...Ale k veci - na vsetko okolo rozvodu je najlepsie vyhladat pravnu pomoc...Rozvody sa deju, ale da sa prejst tym v klude bez osklbania druheho, bez vytahovania spinavosti ...

matullienka
6. aug 2024

Inak a tvoja mama po tom výstupe milenky nevycistila otcovi žalúdok? Ja by som na ňom nenechala nitku suchú ako si to ona dovoľuje. A jemu to nevadí? Nabudúce keď je pošle kyticu nech ju vezme k nemu do práce a pred tou milenkou mu ju oplieska o hlavu alebo mu za ňu milo poďakuje. Myslím, že by mu u milenky zavarila jedným aj druhým

luxus10
7. aug 2024

autorka, som zvedava,kolko bude tvojmu otcovi trvat, kym pochopi, co ziskal, a co stratil... teraz sa to prevalilo, mlada ho hecuje proti tvojej mame, teraz su obaja kingovia, lebo je proti komu bojovat, komu ublizovat,,,to ich spaja...ale pridu vsedne dni... a otec uz mal 2 deti odrastene, volno, robil si co chcel...a zrazu su tu 2 cudzie male deti..k tomu nejaky jej ex....ktory chlap sa dobrovolne bude starat o 2 cudzie deti? ak tak iba chvilu...poziadavky a standard, ktory mal, prenesie na mladu, zrazu nebude proti komu bojovat, ....moze sa to vsetko zvrtnut...a este, aby do firmy neprijal dalsiu dievcinu a bez zavazkov...a k tomu jeho vek, mozu prist choroby,prip. sa onho bude treba starat, atd...nic to ale nemeni na fakte , ze vasu rodinu uz nic nezlepi... tvoja mama to svoje "popapuli" dostala teraz, on ho dostane trocha neskor...je naivne si mysliet kolko toho ziskal, lebo doteraz si uzival s milenkou, ale vsetok servis mal od tvojej mamy...

velmi smutne, coho su ludia schopni....

luxus10
7. aug 2024

a este, ked je pani milenka taka zakerna, tak mozno bude povahovo este horsia ako tvoja mama...no myslim, ze ocko ide , zaslepeny sexom a medovymi recami, z dazda do burky, len o tom nevie...

muchotrafka298
7. aug 2024

Toto uz mi pride absolutne pritiahnute za vlasy, ze dotycna pani zobrala otcovi kluce od bytu a isla tam. To uz fakt nie.

luxus10
7. aug 2024

@muchotrafka298 no ved zaslepeny je panko, a bojujuuuu....

Strana
z9