icon

Ovplyvňuje vzhľad úspech vo vzťahu a kariére?

10. mar 2024

Pekný večer,je podľa vás fakt vzhľad dnes už všetko ? Neviem ale mám pocit,že čím je žena krajšia ,tým sa má v živote lepšie ako napr.máme susedu,ktorá chodí s mužom stále niekam na dovolenku,nikde nepracuje a stále chodí na nákupy,kavičky všetko jej to sponzoruje partner ,ja chodím na vysokú školu,popritom brigadujem ,partner má dobrý plat lenže prácu má mimo Sk,a aj keď spolu žijeme a není doma tak všetko skoro ťaham ja polku nájmu,strava a výdavky na domácnosť,on mi peniaze neposiela a mne je trápne pýtať od neho...a susede nezávidím ,ak tak čisto v dobrom ,len mi to také príde že som sa s takými vecami stretla už viackrát a pritom suseda pekná postava všetko ,ja nemám čas ani poriadne cvičiť aj keď veľmi by som chcela ale škola,brigáda a k tomu starostlivosť o domácnosť mi dávajú dosť zabrať ...máte aj vy niekedy také pocity?

Strana
z2
lauricka
22. sep 2024

V skutočnosti nie je vzhľad to najdôležitejšie, keď príde isté k istému, ale tvárime sa tak a, bohužiaľ, mladá generácia je k tomu tlačená. A áno, pekné ženy to majú všetko ľahšie, je to tak. A chlapi ešte ľahšie.

alex2018
22. sep 2024

Je dobre sa sustredit na seba, nepozerat na ine zeny. Ked budes spokojna so sebou, vediet svoju sebahodnotu a bude to z teba vyzarovat, urcite to bude aj na druhych posobit pozitivne. Zena nemusi byt krasna ale ked z nej vyzaruje ta spokojnost, pozitivita a laska k sebe, hned to je ine…
Na seba si treba najst cas- ked si pamatam studentske casy, brigada a maly byt tak to boli najlepsie casy. Ked budes mat dom, 3 deti, pracu - vtedy uz bude tazsie cvict a mat svoje zaujmy 😉
A co sa tyka penazi vo vztahu tak si treba dopredu urcit pravidla- nemoze ti byt trapne si pytat. Vo vztahu by nic nemslo byt trapne- komunikacia je zaklad

seyla30
12. dec 2024

Neni to o tom kto je aky pekny/a,suseda je mozno viac prespekulovana .Je vela peknych zien a su same alebo so sebou vybabrali a su s niekym kto neni na ich urovni.
Treba byt niekde v strede,mat sa rada ale byt aj stastna

isabella15
6. aug 2025
@drago12587

@mamutka čo domacnosť obnaša ? Ked si bezdetna žena bez vydavkov a prijmom tak by si nemala platit polku ? :D ...z akeho vesmiru si ? Nepoviem ked si na materskej doma s 2 detmi ale inak.. si rovnako zodpovedna za domacnost aj vztah ako partner.. či tvoje peniaze su LEN tvoje ale jeho su vaše ? A hlavne tiež tvoje ? :D .. zobud sa, asi preto si slobodna matka :D .. maš nezmyselne naroky a chlapov maš za bankomat :D ... Chlap ma svoj život, svoje sny, svoje hobby, svoje peniaze, svoju pracu..tiež si chce minat svoje peniaze, kupit napr auto, cestovat, uživat si život..naco mu je žena ktora zaraba ale neprispieva, sedi doma a stara sa len o seba z jeho penazi ? To že zaraba viac ako ona je vysledkom tvrdej prace, ON si zarobil tie peniaze, nieje to ani jeho žena, nemaju deti.. čo je postihnuta že nevie finančne zabezpečit svoju čast života ? Žena co otvori nohy je otazka 5€ za pohar vina.. načo jej všetko platit a živit ju ked od nej dostaneš aj tak len to jedno ? :D

@drago12587 Nesuhlasim. Su aj muzi ktori su na tom tak dobre ,ze ani neocakavaju, aby ich polovicka zarabala a su obaja spokojni. Zena sa o seba stara a reprezentuje ho . Co tak napr. Donald Trump? Nemyslim si ze planuje vymenit svoju partnerku za inu. A ona tiez nepracuje a doma ma sluzobnictvo.

Strana
z2