Ozval sa mi bývalý
Ahojte zienky,
Pred niekolkymi dnami ma kontaktoval byvaly po 4 mesiacoch od posledneho rozhovoru. Rozideni sme 2,5 roka. Zase to iste, ze ma miluje, bla, bla... Ma priatelku takmer 2 roky. Povedal, ze chce pisat, kecali sme do polnoci. Ozval sa aj na druhy den, na treti uz nie, to som pisala ja a on na to, ze ved aj ja mozem pisat prva. No a dnes sa neozval vobec... Co si o tom myslite a co robit?
Dakujem za nazory.
@miadi co keby som mu poslala foto s nejakym chalanom, ze mam priatela?
@miadi ked ma ale kontaktuje, nemoze ju mat rad
Nebolo by jednoduchšie ho ignorovať, než si plánovať fotenie s nejakým chlapom? Lenže mne príde, že ty ho chceš, aj keď tomu teda nerozumiem, dva a pol roka po rozchode. Prosím, spamätaj sa. Zahráva sa s tebou.
Manipuluje ta. A ty sa zakazdym chytis na udicu. Blokni ho, ak mas aspon trochu rozumu.
No urcite ju mà radsej ako teba 😉snou zije tebe len trepe kraviny raz za 4m prosim ta blokni ho a neposielaj foto najdi si ozaj priatela
Vies co .. najdi na fb jeho priatelku a posli jej fotky vasho pokecu ako ta miluje a sex snou je onicom 🤣sice ho tym neziskas spet ale zarucene sa ti uz nebude viac ozyvat a budes mat pokoj a ona bude vediet co za falosnika mà doma .
@miadi on s nou nezije, zije u mamy a u frajerky prespava cez vikend. A keby ju miloval, nevypisuje mne. On je velmi sukromna osoba, netusim, kto je jeho priatelka.
Autorka: Pozri nemiluje ju, ale ani teba. Je to klamar, ktory hra na dve strany, plus si ta nechava ako zalohu. Fakt toto chces mat vedla seba?
Zjavne ti nie je ukradnuty a možno by si s ním aj chcela byt ak by bol normálny čo sa žien týka. Keď je mladý ešte sa dá vychovať. Predpokladám že ty nemáš iného. Ak je to tak tak mu daj ultimáta. Keď ťa má rád ako tvrdí tak nech sa rozide s terajšou alebo ako si to predstavuje? A sleduj či sa k tebe správa s úctou rovnocenne či ťa predstaví aj znamim. Či vie pre teba aj niečo obetovať.
Zije u matky 😂a dve by ho chceli no to je terno. Prosim ta kolko mà rokov? Robi si z teba dobry den, co sa ti na nom paci ??? A ty si cele tie roky single a len cakas kedy sa 3x za rok ozve?
@miadi zjavne vyuziva aj mamu. Zaraba velmi dobre, pracuje z domu. Stara sa len o seba, co zje a cvici... Ma 26.
@miadi ja nie som single.
Tak preco si snim pises ? O laske a sexe ? Nie si single Asi by si mala byt ked si namotana na nejskeho exa co zije inde ako ty a ozve sa dva dni a potom ta kasle 4m . Sa zamyslas nad nim ci je normalny radsej sa zamysli nad sebou .toto ta bavi ?
@miadi ja si drzim odstup, nic take nepisem. Fajn, uz ma tolko nezdrbavaj, nepoznas ma ani moju situaciu.
Nezdrbavam ta chcem ti pomoct . Nemusim poznat detajli. Staci ze sa ti ozve nakeca ti kraviny naslubuje chyta ta na udicu a ked si ulovena ta odkopne. Proste ho blokni . Alebo sa dalej trap a cakaj v Septembri ta zas bude “ milovat “.
Pohadal sa s priatelkou alebo maju krízu a utiekol sa k tebe. Je to velmi bezne a robia to ľudia dost casto. Teda nie všetci ale je to bežná vec. Snad si nemyslis ze mu chybas. Len sa citil opustene tak sa ti ozval. Nic za tym nehladaj.
Ešte budeš asi velmi mladá, keď ťa takáto povrchná a lacná komunikácia dokáže vrátiť do hry. Prepáč, ale su to strašné kecy. Že vôbec vahas, či ho bloknut? Aký má tento človek prínos do tvojho života? Nulový. Len sa zbytočne zas hecnes a podkopavas si sebavedomie.
@miadi teraz napisal, ze co, uz sa nechces bavit?
@miadi akoze- ja mu prva vypisovat nebudem. A nech si tam uziva sexu s frajerkou. Co vobec odo mna chce?
Ty by si mu nemala ani odpisovať lebo sa v tom budeš točiť dookola. Nerozumiem, prečo naňho reaguješ a vzrušuješ sa nad tým, že ti dva dni píše a potom 4 mesiace nič.
Ved mu nic neodpis Ani ahoj nic . Potom ho to prestane bavit Od teba Nechce nic len je blb .Neda ti pokoj lebo si nenastavila hranice. Nudi sa a tak ti napise nezmysli.
@miadi 😔 ved nic nepisem. Naposledy som mu napisala, ze s nim neviem byt kamaratka. Vtedy prestal pisat.
V uvode pises “ kecali sme do pol noci .”
Lebo je debil. Normalny clovek to nerobi. Klame a vyuziva ta. Drzi mu niekto revolver pri hlave ze musi byt s nou? Nie. Ak chlap nechce ani boh ho nedonuti byt so zenou. Vsetko ostatne su len vyhovorky !
@miadi myslim tym teraz. Ze mu uz nic neodpisujem
Dufam ze ti to nehladka ego ze ti vypisuje. 🙂
Jednoducho ho ignoruj, neodpisuj. Naco je toto dobre z jeho strany, asi sa nudi chlapec.
A to ze ty odpises a 'kecas do polnoci' mu len nahrava do karat. Pises ze mas priatela, on vie o tom ze ti byvaly pise?
"...kecali sme do polnoci..."
Chyba, nehon mu zbytocne ego.
@miadi Neda mi pokoj, tak som ho vyzvala, nech za mnou pride a hodime pokec osobne. On na to, ze ide na sluzobku (okolo 8 hodin lietadlom), ci nechcem ist s nim. Ja, ze nemam tolko dovolenky (a co by som ako povedala doma?). A ja si budem vsetko hradit akoze? On, ze pre neho je komplikovane za mnou chodit, dlhe soferovanie aj let. Ja, ze len hodinu trva. On, ze pride na Slovensko a este bude musiet cestovat tam a tam a bookovat hotel? A kolko vlastne casu s nim budem moct stravit? Ja, ze hej alebo ta vyzdvihnem a tolko casu, kolko budem moct ako vzdy. Zase zopakoval ponuku.........

Never tomu. Nebol by s nou Keby nemal dobry sex. Uplne ta oblubuje klame. Aby si ho chcela hoci mà partnerku. Tak nemoze ti povedat ze ju miluje sex je super len dnes mà kramy Tak si chce urobit virtualne pekny vecer s tebou . Hovori ti len co chces pocut. Nechce ta naozaj. Hra hry. A ty mu na to zas a zas skocis.