Ozval sa vám niekto po dlhej dobe?
Ozval sa vám niekto po fakt dlhej dobe? Bavila som sa s jedným chalanom asi 4–5 mesiacov, a keď mi povedal, že nie je pripravený na vzťah, ukončili sme medzi sebou konverzáciu. A viac sa nevideli. Po takmer roku sa mi zrazu ozval len s otázkou, ako sa mám… Samozrejme, nereagovala som. Ale úprimne dosť ma to pobavilo. Máte aj vy podobnú skúsenosť? Alebo niečo, čo sa tomu podobalo? Ako to potom dopadlo? Odpísali ste?
Mňa raz jeden chlapík ghostol,pričom sme sa práve dohadovali na druhom rande a napísal mi po 2,5 roku správu,citujem: "Hello,žiješ?" Strašne som sa na tom smiala,odpísala som mu,že áno a čo potrebuje,tak mi napísal,že nič a že si premazaval kontakty a narazil na mňa,tak napísal,tak som mu napísala,že nechápem,prečo ma rovno nevymazal a popriala som mu pekný deň 🙂
S ďalším som sa stretávala,zrazu sa prestal ozývať,akože nerúcala som sa z toho nijako,po 6 rokoch bez kontaktu mi zrazu poslal žiadosť o priateľstvo na FB 😅 samozrejme som ho nepotvrdila..
Kašli na neho
@anonym_autor
Samozrejeme, že mám a keby len jednu. Neodpísala som + blok. Už som bola šťastne zadaná, navyše mám svoju hrdosť nescupitám hneď za niekým len čo si na mňa niekto spomenie po tom, čo ma nechcel.
@anonym_autor ano stalo sa mi to viac krat, nikdy nebol z druhej strany skutocny zaujem.
@anonym_autor ja mám skúsenosť, že sa mi ozval expriateľ hádam po šiestich rokoch. Skoro mi oči vypadli, keď som čítala tú SMS, ale u neho to bolo na 99% preto, lebo nevedel stráviť náš rozchod, utrpelo jeho ego, podľa neho sme bolj pre seba stvorení, no aj som si dovolila mať iný názor, Odpovedala som, že dobre, potom mi poslal na facebooku opakovane žiadpsť o priateľsvo, čo som zamietla a už je zopár rokov pokoj. Či je alebo nie je s niekým, netuším, žijeme od seba pár desiatok km, našťastie
@anonym_autor Ano, mne sa takto ozvali po x rokoch exovia. Uz su obaja v bloku 👍🏿
@anonym_autor mala som stretávali sme sa a tak a on sa odmlčal zrazu z ničoho nic. Neriešila som. O rok sa ozval volal mi takmer kazdy den týždeň v kuse až som prestala dvíhať ale to preto ze som mala uz toho svojho ktorého mám pomaly 20 rokov 😊 ktoho vie ako by to dopadlo ak by som s nim na kávu sla ..... ale nelutujem.
@anonym_autor Ano zval po 5 rokoch a aj som odpísala ale ja som už niekde inde ako som bola a s tým človekom si už nemám čo povedať.
they always came back 🤷🏻♀️😆
@anonym_autor nevyšlo iné skúša späť staré kontakty ,či sa niektorá chytí to je celé ,ani by som sa nad nezamýšľala
Hned prvy komentar je jasna vec. My chlapi rozmyslame pudovo. Neriesime ani minulost. Chceme to teraz. Vtedy je jedno co bolo ako yo vnimal ci mal niekoho teraz nema a hlada ktora da. Je to iba na tebe. Ked idem von s kamaratkou jednou ci druhou z takychto si robime srandu. Popijeme nieco a vymenime si telefony a piseme flirtujuce spravy byvalkam alebo random zenam.
Hned prvy komentar je jasna vec. My chlapi rozmyslame pudovo. Neriesime ani minulost. Chceme to teraz. Vtedy je jedno co bolo ako yo vnimal ci mal niekoho teraz nema a hlada ktora da. Je to iba na tebe. Ked idem von s kamaratkou jednou ci druhou z takychto si robime srandu. Popijeme nieco a vymenime si telefony a piseme flirtujuce spravy byvalkam alebo random zenam.
@anonym_363314 bohužiaľ je to tak ako píšeš. Aj ked smutne
@anonym_363314 bohužiaľ je to tak ako píšeš. Aj ked smutne
@anonym_85cafb zase pocuvat kamaratky ze 3 mesiace som nemala sex vies aka som nadrzana? Asi malo ked sme iba kamarati. To muzi by riesili hned vsetko
Áno, po takmer 20 rokoch si zohnal moje číslo a volal mi🤣 teraz žije v nemecku, ale rodičov má stále v meste kde žijem a bolo priam strašidelné ako hovoril, že keď chodí okolo môjho domu, má chuť zazvoniť mi. Potom začal vyťahovať 20 rokov staré sra.čky. No proste fuj a blok.
Asi som divna, ale ja by som sa s som normalne bavila. Ved mi nic hrozne neurobil a normalne povedal, ze nechce vztah. Takze by som odpísala, ved nemusi byt predsa moj partner, ale ako známeho by som ho brala.
stále sme priatelia na FB,aj keď si už dosť dávno nepíšeme.minulý rok sa zrazu ozval,že je na liečení v mojej blízkosti,že by si chcel pokecať na káve.Odmietla som.Tento rok sa to opakovalo,veľmi ma prehováral na stretnutie,ale nešla som.Ale telefonovali sme spolu viackrát veľmi dlho.Bolo príjemné počuť jeho hlas.Ale do ničoho by som s ním už nešla🙂 Samozrejme po návrate domov už zase nič z jeho strany
Jednoducho sa nudil na tom liečení.
@anonym_autor Ahoj, mne sa minuly mesiac ozval chlap po 15rokoch, mali sme pred tymi 15r. viacere stretnutia, zacali spolu chodit, ale zistila som,ze to taha na 2 strany, tak som ho kopla do zadku. Nechal si teda tu druhu, aj sa ozenil, aj maju dieta, aj sa rozviedli🤷♀️ (to som sa dozvedela od kamosa, ale to uz tiez bolo davno, x rokov dozadu), lebo ze aj popri nej pachloval s dalsiou. Napisal,ze sme dlho neboli v kontakte, ze ako sa mam a ci by sme nepisali. Odignorovala som to a vymazala, odvtedy nic, ale rovnaky postup zvolim, ak by to skusal zas po dlhom case😀🤷♀️

@anonym_autor ano mam taku skusenost a nie jednu. Asi mu nieco ine nevyšlo tak skúša ci si stále dostupná