icon

Prečo sú ženy priateľské, keď nechcú vzťah?

Včera o 10:08

2 a pol roka som sa bavil so ženou, všetko vyzeralo dobre vždy keď som jej prvý napísal, tak mi odpísala, chodili sme spolu von raz za mesiac, povedal som jej, že ju chcem predstaviť rodičom a povedala, že sme len kamoši ja tomu nerozumiem prečo sú ženy priateľské, keď nechcú vzťah

anonym_3cabcd
Včera o 10:13

@anonym_autor 🙄🤦‍♀️ paneboze, ked sa s niekym len bavis, tak ho nepredstavujes rodicom. Rodicom sa predstavuje niekto, s kym tvoris par! Logika, ne

anonym_952a37
Včera o 10:14

@anonym_autor Uz len to ze sa s nou bavis 2.5 roka a pisete si, ale nie ste partneri, ti moholo napovedat, ze ide len o pritelstvo a nic viac. Ako ta napadlo, ze ju chces predstavit rodicom? Asi si tu zabudol napisat nejake podrobnosti, alebo mi nieco unika?

autor
Včera o 10:17
@anonym_952a37

@anonym_autor Uz len to ze sa s nou bavis 2.5 roka a pisete si, ale nie ste partneri, ti moholo napovedat, ze ide len o pritelstvo a nic viac. Ako ta napadlo, ze ju chces predstavit rodicom? Asi si tu zabudol napisat nejake podrobnosti, alebo mi nieco unika?

@anonym_952a37 myslel som ze spolu chodime ked sme chodili na rande von

anonym_95d188
Včera o 10:18

"von raz za mesiac"...?
A ty si už chystal pytačky?
Neblázni. Takto sa to nerobí.

anonym_bbc50c
Včera o 10:20
@anonym_autor

@anonym_autor
Rande alebo naozajstne rande so sexom?

anonym_5d836b
Včera o 10:22
@anonym_autor

@anonym_autor za dva a pol roka ste sa stretli asi tak 30x a ty uz si pocul svadobne zvony a videl si ju ako matku svojich deti? Stretko raz za mesiac je tak akurat na kamaratstvo, to nie je vztah. Zena, ktora sa s tebou bavi a je k tebe mila a priatelska chce vztah, len nie prave s tebou.

anonym_cfd247
Včera o 10:23

@anonym_autor ale veď vy ste neboli pár, či nám niečo ušlo? 😃😃😃

madliva
Včera o 10:24

@anonym_autor tebe príde v poriadku keď s niekým chodíš že sa vidíte raz za mesiac?? To normálne nie je podľa mňa a myslím, že aj viaceré sa tu zhodneme

sisska96
Včera o 10:29
@anonym_autor

@anonym_autor No raz za mesiac ? To nie je chodenie

sevrin
Včera o 10:33
@anonym_autor

@anonym_autor ona bola prvá, že?

anonym_692244
Včera o 10:40

@anonym_autor Raz za mesiac? To sa clovek tak stretava s kamaratmi, nie s frajerom/frajerkou. Drzali ste sa za ruky? Bozkavali? Mali sex? Pochybujem.
Ako si si mohol mysliet, ze spolu chodite?? 🙈🙈

anonym_f4e860
Včera o 10:41

Podľa tu komentujúcich 2,5 roka chodenia spolu nie je vzťah. Tak potom ja som asi tekvica.

anonym_bf6f25
Včera o 10:51
@anonym_f4e860

Podľa tu komentujúcich 2,5 roka chodenia spolu nie je vzťah. Tak potom ja som asi tekvica.

@anonym_f4e860 tento človek sem o tejto kamarátke píše pravidelne, to čo medzi nimi opisoval naozaj nebolo chodenie a vzťah...

crazy_cat_lady
Včera o 10:59

Ako si si mohol mysliet, ze spolu chodite, ked ste raz za mesiac isli niekam spolu von? Vies vobec, ako vyzera vztah?

anonym_952a37
Včera o 11:10
@anonym_autor

@anonym_autor A mali ste aj enjaky blizsi kontakt okrem chodenia spolu von?

anonym_5d836b
Včera o 11:42
@anonym_f4e860

@anonym_f4e860 za dva a pol roka sa stretli 30x, v tom najlepšom prípade. To si len pán myslel, že ma vzťah. No a potom ty, keď nevieš čítať s porozumením a nevieš ani pocitat

anonym_8608ee
Včera o 12:00

@anonym_autor Bolo by lepšie, keby boli nepríjemné, nepriateľské a ofucane? Žena je aj človek, ktorý môže byť priateľský a spoločenský

anonym_040f37
Včera o 12:00
@anonym_f4e860

@anonym_f4e860 oni spolu nechodili.On ju neustále obťažuje,dokonca na neho volala SBS,keď za ňou prišiel do práce.

minenkaa
Včera o 12:14

Čo ti ma sekeru do chrbta zaseknut,či ako sa ma k tebe správať
Skus pochopiť,že ľudia sú aj milí a nemusí to nič znamenať

anonym_f2f2c0
Včera o 16:34

Akože fakt? Pretože je Mila, prívetivá, usmieva sa, hneď bude utekať s každým do postele? 😵‍💫 ak by ta poslala do péčka, bola by tu prezentovaná ako čo? Tebe neulahodi tuším nikto.

1sally12
Včera o 19:23

Tak ty si bol v tom že spolu chodíte? 😁 aj si sa jej na to, na začiatku spýtal či vôbec chce? Či si to bral automaticky, že chodíte spolu von = ste vo vzťahu?😁 pripomínaš mi jedného môjho kamaráta - tiež už pár rokov "chodí von" s jednou a stále nevie ako ju presvedčiť na svadbu v kostole🤣

petrao2
Včera o 19:31
@anonym_autor

@anonym_autor vidíš a presne koli takým chlapom som ja prestala byť milá lebo každý si hneď myslel ze chcem nieco viac
Nie zeny nechcú kazdeho chlapa na ktorého su mile

pasomnica
Včera o 23:22

To je zas ten degenerát, čo naňho volala kamarátka SBSku? 😂